10 bibelverser du måste be med när du behöver läka

0
13505

Idag kommer vi att behandla 10 bibelverser du måste be med när du behöver läkning. Guds ord är den myndighet som vi litar på. Att veta detta ger oss ett särskilt förtroende när vi hotas av sjukdom, människa eller ande. Skriften uppgav att vem talar och det sker när Gud inte har talat? Gud ensam är Gud och hans ord är effektiva. Han är inte en människa att ljuga och inte heller människosonen att omvända sig.

När du ber för läkning är det viktigt att be med Guds ord. Det gör inte bara läkningsprocessen snabb, det ger oss också en försäkran om att vi kommer att bli botade av Guds kraft. Om du ber om läkning, här är tio bibelverser du bör be med:

Uppenbarelse 21: 4 

Och Gud ska torka bort alla tårar från deras ögon; och det kommer inte att finnas mer död, varken sorg eller gråt, och det ska inte vara mer smärta, ty de förra sakerna har försvunnit.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Gud har lovat att torka bort tårarna från vårt ansikte. Sjukdom kan ge oändliga tårar på grund av smärta. Sjukdom kan också leda till döden. Men Gud har lovat att ta bort tårar och död. Be med denna vers för helande. Använd Guds ord, han hedrar sitt ord.


Jer 33: 6 

Se, jag kommer att ge det hälsa och bot, och jag botar dem och uppenbarar för dem överflödet av fred och sanning.

Varför kämpar du för att få läkning när Gud redan har gjort det. Detta är ett läkemedelsavtal som Gud har gjort för oss sitt folk. Allt vi behöver göra är att gå in i förbundet. Jag kommer att få hälsa och bota och jag kommer att bota dem. Han har lovat att bota oss från alla slags sjukdomar. Be om läkning med detta skriftställe.

Psalms 103: 1-5 

Välsigna HERREN, min själ, och allt som finns i mig, välsigna hans heliga namn. Välsigna HERREN, min själ, och glöm inte alla hans fördelar: Han förlåter alla dina missgärningar; som läker alla dina sjukdomar, Som förlossar ditt liv från undergång; som kronar dig med omtanke och öm barmhärtighet; Som tillfredsställer din mun med goda ting; så att din ungdom förnyas som örnen.

Skriften får oss att förstå att Gud bor i sitt folks beröm. Beröm Gud för läkning när du är sjuk. Välsigna namnet på den Helige i Isreal med detta skriftställe och vänta på att dina läkningar ska komma.

Jer 17: 14 

Hela mig, HERRE, så ska jag bli botad; rädda mig, så ska jag bli frälst, ty du är min beröm.

Be om läkning med detta skriftställe. Be om läkning. En anledning till att många fortfarande tappar i smärta av sjukdom är att de har vägrat att be Gud om läkning. Skriften säger fråga och det ska ges till dig. När du är sjuk, luta dig inte bara tillbaka och förvänta dig att mirakulös läkning kommer, du måste kräva det. Be till Gud för att läka med denna skrift och förvänta dig ditt mirakel.

Exodus 15: 26 

Och sa: Om du flitigt lyssnar till HERREN, din Guds röst och gör det som är rätt i hans ögon och lyssnar till hans bud och håller alla hans stadgar, så skall jag inte lägga någon av dessa sjukdomar på du som jag har fört över egyptierna, ty jag är HERREN som läker dig.

När lidande uppstår mot människor måste du påminna Gud om att han har lovat att inte sätta någon pest eller sjukdom på dig och hushållet. Ordet säger om du lyssnar på Herrens röst och gör vad som är rätt i hans ögon, kommer han att befria dig från de fruktansvärda lidanden som drabbar folket.

Exodus 23: 25 

Och du skall tjäna HERREN, din Gud, och han välsignar ditt bröd och ditt vatten; och jag tar sjukdomen från dig.

Gå inte och leta efter läkning där det inte finns någon. Skriften uppgav att om du tjänar herren din Gud och han välsignar ditt bröd och ditt vatten; och ta sjukdomen från dig. Gud har lovat att göra detta, be om manifestationen av detta löfte i dina böner.

2 Chronicles 7: 14 

Om mitt folk, som kallas med mitt namn, ska ödmjuka sig och be och söka mitt ansikte och vända sig från sina onda vägar; då kommer jag att höra från himlen och förlåta deras synd och läka deras land.

När du behöver läka för det land eller det samhälle där du bor, använd detta skriftställe för bön. Detta är ett löfte från Gud. Om mitt folk som kallas av mitt namn ska ödmjuka sig och be och söka mitt ansikte och vända sig från sina onda vägar, då kommer jag att höra från himlen, förlåta deras synd och läka deras land. Vårt land ska botas i Jesu namn.

Jer 30: 17

Men jag kommer att återställa dig till hälsa och läka dina sår, säger HERREN.

Dina sår ska läka och din avspårande hälsa ska återställas. Detta är ett löfte från Gud. Han har lovat att återställa vår hälsa och läka våra sår. Vi måste alltid komma ihåg Guds löften när vi ber. Vi ber till Gud genom att använda hans ord och löften.

Jes 40: 29-31

Han ger kraft till de svaga, och till dem som inte har någon kraft ökar han styrka ... De som väntar på HERREN ska förnya sin styrka; de kommer upp med vingar som örnar, de ska springa och inte vara trötta, de ska gå och inte svimma. ”

Be om styrka när du är svag och din styrka sviktar. Skriften säger att de som väntar på Herren ska förnya sin styrka. Din styrka ska inte svika dig i Jesu namn.

1 Peter 2: 24

Han bar våra synder i sin kropp på trädet, så att vi skulle dö för synd och leva för rättfärdighet. Genom hans sår har du läkt. ”

Redan innan sjukdomen började har Kristus botat alla våra sjukdomar. Skriften uppgav att han har tagit på sig alla våra svagheter och att han har läkt alla våra sjukdomar. Be för snabb läkning.

Bön

Jag föreskriver som ett orakel av Gud, när du använder en eller två av dessa skrifter för att be, kommer snabb läkning till dig i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet, din sjukdom ska tas bort i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel5 bibelverser du måste memorera och varför
nästa artikel10 bibelverser du måste veta när du ber om barmhärtighet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.