Bönpoäng mot marinand

0
1848

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot marinanda. Marinhår är agent för mörker från havets eller havets avd. Fienden använder dessa agenter för att övervaka tillväxten av människor och få ner dem på olika sätt eller metoder. Det skulle intressera dig att veta att dessa agenter attackerar människor baserat på den typ av förbund som finns mellan dem och deras offer.

Det finns fall där föräldrar gå till anden i vattnet och be om ett barn som glömmer att alla goda gåvor kommer från Gud ensam. När dessa växer till att bli man och kvinna börjar de uppleva problem från den marina världen. Det är när du hör fall av andemann eller andefru. Det finns andra medel som en man kan bli offer för marinand. Ett av de vanligaste medlen är genom sexuell synd.

Kom ihåg att Gud har befallt att du inte ska äktenskapsbrott eller otukt. En av anledningarna till att Gud instruerade sina barn att avstå från sexuella synder är att rädda dem från den marina andens vrål. Samlag är en form av förbund som involverar blod. När en man är gift eller ensamstående med en kvinna från den marina världen, har han ingått ett förbund med henne okunnigt. Det är därför vi ser i världen idag, män är det största offret för marinanda.

Denna anda kan orsaka en fruktansvärd ekonomisk kris i en människas liv. Han ville be till Gud och fasta men ingenting kommer att hända. En sådan man kommer att gå till stora jobbintervjuer, svara på alla frågor korrekt men han skulle inte få jobbet. Organisationen kommer att ge jobbet till någon annan utom honom. Marinand kan också påverka personens äktenskap. För det första kan det hindra personen från att hitta en make att bosätta sig med och till och med när han eller hon äntligen gifter sig kanske de inte har ett barn. Andra fall kan vara att makan till den person som plågas av marinand inte vet vila i det äktenskapet.

Det finns olika sätt som denna fruktansvärda ande plågar sitt byte. Idag kommer Gud att befria dig från fällan av marin ande. Han kommer att bryta greppet om marin ande över ditt liv och han kommer att upprätta din frihet. Om du alltid drömmer om att du har sex med en kvinna i vattnet eller om du ser dig själv kämpa mitt i ett mäktigt hav, är det ett bra tecken på att du plågas av marinanda. Låt oss därför be tillsammans med följande bönpunkter.

Bön poäng:

 

 • Fader herre, jag avstår från varje allians, varje förhållande mellan mig och den marina världen idag, i Jesu namn. Jag skiljer mellan varje olägenhet mellan mig och den marina världen genom makten i Jesu namn.
 • Herre, jag avstår från varje demoniskt förbund som finns mellan mig och den marina världen, jag avstår från sådana förbund idag i Jesu namn. Herre, jag släpper eld den Guds Allsmäktige över varje marin agent som övervakar mitt liv, jag föreskriver att sådan agent faller till döds i Jesu namn.
 • Herre, varje ond förbund som jag ingått okunnigt på grund av min synd, ber jag att Guds eld förstör sådana förbund i Jesu namn. Jag använder blodet som talar rättfärdighet än Abels blod för att förstöra alla onda förbund i mitt liv idag i Jesu namn.
 • Herre, varje frö från den marina världen i mitt system, jag förstör det idag med eld. Varje demonisk frö som har placerats i mig från den marina världen, ber jag att Guds eld förstör dem i Jesu namn.
 • Fader herre, jag släpper ut Guds vrede mot varje marin agent som militerar över mitt liv idag i Jesu namn. Skriften säger att när jag kallar herren ska mina fiender fly. Herre, jag ber dig idag, jag ber att du får varje marin ande att fly från mina ögon idag i Jesu namn.
 • Herre, alla problem som jag har kommit i kontakt med marinand, jag förstör dig idag i Jesu namn. Herre, alla problem och utmaningar som jag möter på grund av min kontakt med marinanda ber jag om snabba lösningar i Jesu namn.
 • Herre, alla manipulationer i den marina världen över mitt äktenskap, jag förstör dem idag i Jesu namn. Herre, varje dagordning i den marina världen över mitt äktenskap förstörs av den heliga andens eld.
 • Herre, jag släpper ut Guds vrede över varje marin man eller hustru som hindrar mig från att bosätta mig i livet. Jag ber om en gudomlig åtskillnad mellan mig och varje marin make i Jesu namn.
 • Fader herre, jag ber om ett nytt elddop som kommer att förändra allt som berör mig och bränna allt ont omkring mig till aska i Jesu namn.
 • Herre Jesus, varje välsignelse och förmögenhet som har stulits från mig och förvarats i havets knapp, springer fram och kommer till mig i Jesu namn. Herre, precis som du hittade yxan som föll i vattnet, ber jag att du på ett mirakulöst sätt hittar alla skatter som den marina världen har stulit från mig i Jesu namn.
 • Herre, varje dom och dom i den marina världen över mitt liv förstörs i Jesu namn. Jag föreskriver att Guds dom ska stå över mitt liv i Jesu namn. Ty det har skrivits, vem talar och det sker när Gud inte har talat? Jag upphäver alla domar i den marina världen över mitt liv i Jesu namn.
 • Herre, alla vattendjur som skickas till mig från den marina världen, jag befaller dig att döda er idag i Jesu namn. Jag befaller varje orm från den marina världen som skickas för att svälja mina välsignelser, döda dig själv idag i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.