Bönpoäng för att välsigna ett nytt hus

2
2180

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att välsigna ett nytt hus. Psaltaren 127: 1 Om inte Herren bygger huset, förgäves de som bygger det; förutom att Herren bevakar staden, vaknar vakten men förgäves. Det är bara herren som kan bygga ett hus. Under tiden måste du veta att ett hus i detta sammanhang inte bara betyder ett hem där människor bor. Det betyder också familj och härstamning. Kristus lärde oss hur man ber när vi går in i ett nytt hus. Jesus sade att när vi går in i någons hem bör vi också säga fred vare med detta hus. Detta finns i boken Lukas 10: 5 Men oavsett vilket hus du går in, säg först: 'Fred för det här huset.'

Men vad säger vi när vi går in i vårt nya hus för första gången? Intressant kan vi fortfarande säga bönen fred till detta hus. När vi säger frid vare detta hus betyder det att vi bjuder in Jesus i vårt hem. Kristus betraktas som fredsfyrsten, i det ögonblick vi uttalar frid vare detta hus, bjöd vi in ​​Jesus direkt in i huset. Ändå går bön för ett nytt hus utöver det. Först måste vi tacka Gud för välsignelsen av ett nytt hem. Dessutom ber vi om Guds Allsmäktiges välsignelse över huset, skydd av Gud och framför allt Guds kärlek. Alla dessa böner omfattar ett framgångsrikt boende i ett nytt hus.

Bön poäng:

 

 • Herre Jesus, jag tackar dig för välsignelsen av ett nytt hem. Jag förstorar dig för för bestämmelsen att du möjliggjorde födelsen detta nya hus. Jag tackar dig för att du är Gud. Jag tackar dig för att du inte gjorde oss hemlösa, jag förstorar dig för detta vackra skydd, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Herre, jag bjuder in dig till det här huset. Jag ber att din ande kommer att framträda i detta hus i Jesu namn. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges, kraft kommer att fortsätta att stråla i detta hus i Jesu namn. Jag kommer emot varje mörker som kan hota freden i detta hus, jag tillrättavisar dem genom den Helige Andens eld.
 • Fader Herre, du är fredsfyrste, jag ber att du kommer och bli större i detta hus i Jesu namn. Jag ber att din frid ska fortsätta att bo i detta hus i Jesu namn. Varje makt och furstendöme som kan ha hotat att ta över detta hus ber jag om att Guds eld ska förstöra dem i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att du ska sätta eldhäck runt detta hus i Jesu namn. Dina skyddshänder kommer över alla som kommer att bo i detta hus i Jesu namn. Boken av Jobb 1: 10 Har du inte lagt en häck runt honom och hans hushåll och allt han har? Du har välsignat hans händers verk så att hans hjordar och hjordar sprids över hela landet. Jag ber att du lägger en häck av eld runt detta hus i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot döden och olyckan, det ska inte ha makt över detta hus i Jesu namn. Jag ber att döden inte ska komma in i detta hus i Jesu namn. Skriften säger att vi inte ska dö utan leva för att förkunna herrens gärningar i de levandes land. Herre, jag ber att ingen familjemedlem ska dö i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du ska ge oss rätt visdom att befria oss från alla influenser som inte kommer att ge annat än smärta och förtvivlan i vårt hem i Jesu namn. Herre, ge mig och varje medlem i detta hushåll nåd att växa i din styrka och kraft.
 • Jag motsätter mig alla former av splittring bland oss. Skriften säger att kan två arbeta tillsammans om de inte håller med? Herre, jag ber att du hjälper oss att främja enhet mitt i Jesu namn. På något sätt har fienden planerat att attackera den fredliga samexistensen i vår familj, jag ber att Guds eld kommer att förstöra den i Jesu namn.
 • Fader Herre, Kristus lärde oss att kärleken är det största budet. Jag ber att du ska lära oss att älska oss själva på rätt sätt i Jesu namn. Jag ber att du ska ge oss nåd att ständigt leva i kärlek i Jesu namn.
 • Herre, jag smörjer allt och alla som flyttar med mig till detta hus, jag kommer inte att förlora någon av dem i Jesu namn.
 • Herre, jag underkaster varje stark man som fienden har tilldelat att hindra oss i detta hus. Jag tillrättavisar honom genom makten i Jesu namn. Jag ber att en sådan stark man ska förlora sina krafter i Jesu namn. Varje demonisk förhandling som pågår i detta hem mot vi invånare i det, kallar jag Guds eld på dig idag i Jesu namn. Herre, alla onda rotar som har planterats i marken i detta hus för att orsaka bakslag eller demonisk plåga, ber jag att Guds kraft rycker upp dem i dag i Jesu namn. Herre, allt i det här huset som kommer att utgöra ett hot mot mitt familjes och min fridfulla liv, tar eld i detta ögonblick i Jesu namn.
 • Herre, alla onda ockupanter som fienden har tilldelat för att störa freden i detta hus, dör idag i Jesu namn. Jag stänger dörren till dörren mot alla onda invånare i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 


2 KOMMENTARER

 1. bonsoir homme de Dieu
  moi je suis traore salimata et je suis de la côte d'Ivoire, je suis issu d'une famille musulmane mais je me suis convertit à la religion chrétienne mais mon homme est toujours musulman et nous vivons ensemble sans être marié
  cela fait 6 ans qu il soufre d une plaie incurable et moi aussi il ya des esprits de nuits qui me fatigue nous avons beaucoup tourné et sans rien et j'ai vu vos prières sur la spirituelite qui m à édifié si vous recevez mon message j 'ai vraiment besoin de vos prières pour moi et ma famille merci

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.