Befrielsebön från sängvätning

0
1220

Idag kommer vi att hantera befrielsebön från sängvätning. Predikaren 3: 1-8 förklarade att det finns tid för allt på jorden, en tid att födas och en tid att dö. På samma sätt finns det en tid i människors liv då sängvätning anses vara normal. Men när ett barn klockar någon viss ålder och han eller hon inte har slutat sängvätning, blir det ett problem. När ett vuxet barn fortsätter att bednat, det ger skam åt barnet och smädar för föräldrarna.

Boken om Psaltaren 20:25 Behåll min själ och rädda mig; Låt mig inte skämmas, för jag litar på dig. Kung David ber i denna skrift att Gud ska skydda honom från skam. Precis som det sätt som David har uppmanat Gud att rädda honom från skam och smälek, kommer du också att anropa Gud om hjälp och att skammen kommer att tas bort. Skam och stigma som följer med sängvätning speciellt för en vuxen kan inte kvantifieras. Ibland använder djävulen avsiktligt sängvätning för att skamma vissa människor. Hur en fullvuxen man inte kommer att kunna hålla urinblåsan när de sover. Det ger en total skam.

Om detta händer dig bör du inte betrakta det som något normalt. Det är dags att höja ett bönaltare mot varje anda av sängvätning. Skriften säger tillrättavisa djävulen och den kommer att fly. Du kan tillrättavisa andan som får dig att lägga dig våt. Skriften säger förklara en sak och den ska upprättas. När du ber kommer herren att svara och den demon som får dig att lägga dig våt flyr från dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag har kommit före denna dag för att registrera min hjärtsmärta. Jag har kommit till dig för att diskutera min skam med dig. Jag har drabbats av demonen av sängvätning och jag har försökt alla sätt att befria mig från den men allt till ingen nytta. Jag ber att din ande ska hjälpa mig idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, det har skrivits, motstå djävulen och den kommer att fly. Jag tillrättavisar varje demon som får mig att bli våt när jag sover på natten. Jag ber om att den allsmäktige Guds eld ska förstöra en sådan demon framför mig i Jesu namn. 
 • Herre, jag frigör mig från alla demoniska bojor som har lagt i träldomen och fått mig att lägga mig våt hela tiden. Herre, för det har skrivits att sonen har frigjort är verkligen fri, jag talar min frihet till verklighet i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att Guds kraft kommer att påskynda min dödliga kropp mot sängvätans demon i Jesu namn. Herre, jag ber att din kraft kommer att väcka mig när min urinblåsa är full och inställd på att släppa ut vätska, jag ber att Guds kraft kommer att väcka mig ur sömnen i Jesu namn. 
 • Jag går emot varje generationsordning i min släktlinje som får vuxna i min familj att lägga sig våta och hamna i skam. Jag tillrättavisar en sådan generationsordning över mitt liv idag i Jesu namn.  
 • Herre, jag tillrättavisar varje form av förfäders förbannelse som fungerar i min familj och får mig att lägga mig våt. Jag föreskriver med himmelens myndighet att sådan förbannelse förstörs i Jesu namn. Skriften säger att Kristus har gjort sig förbannad för oss, för förbannar oss den som hängs på trädet. Jag kommer emot alla andra förbannelser i mitt liv i Jesu namn. 
 • Herre, varje demonisk bedrövelse i sängen, som fienden använder mot mig. Ty det har skrivits, förklara en sak, och den skall fastställas. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att sådan lidande förstörs i Jesu namn. Skriften säger att många är de rättfärdiges lidanden men Gud är trogen att rädda honom från alla. Jag ber att du ska befria mig från denna plåga i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag litar bara på ditt namn, låt mig inte skämmas. Jag ber att din makt tar bort min skam i Jesu namn. Jag ber att djävulen ska skämmas över mitt liv i Jesu namn. 
 • Herre, jag säger min seger över demonens sängvätning till verkligheten genom kraften i Jesu namn. Ty det är skrivet, om någon vill tala, låt honom tala som ett ord av Gud. Jag förklarar med himmelens auktoritet att min seger är nu i Jesu namn. 
 • Herre, säger skrifterna, mina barn och jag är för tecken och under. Herre, sängvätning är inte ett bra under. Jag ber att du ska ta bort det i Jesu namn. Allt i mitt liv som kommer att förolämpa ditt heliga namn, jag ber att den allsmäktige Guds eld kommer att föra dem ned i Jesu namn. 
 • Herre, varje strid som har skickats av djävulen och hans änglar för att skämma mig, för att skamma mig, ber jag att de förstörs i Jesu namn. Herre, du är den mäktiga, Isreals heliga, jag ber att du ska erövra alla mina strider i Jesu namn. 
 • Varje anda av sängvätning, tillrättavisar jag dig idag i Jesu namn. Varje förbannelse som fungerar i mitt liv, vilket gör det svårt för mig att sluta våta i sängen, ber jag att sådan förbannelse bryts i Jesu namn. 
 • Herre, varje embargo av skam i mitt liv, jag föreskriver att de tas bort i Jesu namn. Allt som får mig att tappa tårar i hemlighet, jag ber om att den allsmäktige Guds kraft ska ta bort den i Jesu namn. 
 • Tack Herre för besvarade böner, må ditt namn upphöjas i Jesu namn. 

 

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.