Bönpoäng för att välsigna en ny bil

0
2361

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att välsigna en ny bil. Jakob 1:17 Varje god gåva och varje perfekt gåva kommer uppifrån och kommer ner från ljusets fader som det inte finns någon variation eller skugga på grund av förändring. Du känner glädjen som strålar ut i ditt hjärta när du får din första bil. När en familj får en ny bil, glädjen i ansiktet på familjemedlemmar känner inga gränser. Vissa går så långt som att tacka i kyrkan och vara värd för familj och vänner efteråt. Det är trevligt att glädja sig och umgås med familj och vänner när vi skaffar oss en ny bil, men det är också mycket viktigt att välsigna den och bjuda in Gud till den.

Det finns så många människor som har dött av en olycka med det nya fordonet de fick. Så många familjer skulle ha önskat att de inte fick en ny bil än händelsen som inträffade efter att de fick bilen. Dessa och många fler skäl förklarar varför det är viktigt att välsigna varje ny bil. Som nämnts i bibelversen ovan, kommer alla goda gåvor uppifrån. Trots att det är en gåva från Gud, förnekar det inte platsen att föra Guds välsignelse över gåvan. Om du precis har fått ett nytt fordon, oavsett om det är för affärs-, privat- eller familjeanvändning, kan du använda denna bön för att välsigna bilen. Jag ber att bilen inte ska bli en kista i Jesu namn.

Du måste veta detta, fordon med hjul har en betydelsefull betydelse i andesektorn. Precis som fordonet driver människor till sina respektive destinationer i det fysiska ordet, använder fienden det ibland för att driva människor till världen bortom i andesvärlden. Hur en hel familj kommer att förgås i en bilolycka och det kommer inte att finnas någon överlevnad. Men när vi sätter Kristi märke på bilen blir det svårt för fienden att använda det mot oss. Du måste veta att att sätta ett korsstecken på din bil eller bild av din pastor eller Jesus på bilen inte är en försäkran om Guds skydd. Gud går bokstavligen inte någonstans som han inte är inbjuden. Jag föreskriver med himmelens bemyndigande att Guds händer kommer över ditt fordon i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

Herre, jag tackar dig för din försörjning för mig och familjen. Jag tackar dig för den här gåvan som du har gett mig. Jag tackar dig för att jag bad dig om välsignelsen av en ny bil och du välsignar mig med den. Jag förstorar ditt namn för att du lyssnar på mig hela tiden, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.

Herre Jesus, du har välsignat mig med denna gåva, jag ber att du ska vara ansvarig i Jesu namn. Herre, jag ber dig komma och ta fordonets hjul och köra det själv. Jag kommer emot alla former av olyckor på mitt sätt, jag tillrättavisar den genom kraften i Jesu namn.

  • Fader Herre, jag avbryter alla fiendens planer för att vända fordonet till min kista. Varje agenda för fienden att ta mitt liv med detta fordon, jag tillrättavisar sådana planer i Jesus namn. Herre, den här bilen tillhör dig, jag ber att du ska ha ansvaret för den i Jesu namn.
  • Jag kommer emot alla former av fel som kan uppstå på detta fordon i Jesu namn. Jag förstör varje fiendeplan för att få mig att slösa bort pengar på det här fordonet. Jag ber att detta fordon inte ska utveckla fel i Jesu namn.
  • Herre, jag kommer emot alla former av bromsfel på motorvägen i Jesu namn. Jag tillrättavisar döden över mitt liv och min familj i Jesu namn.
  • Herre, detta fordon ska inte bli ett tjuvverktyg i Jesu namn. Detta fordon är en välsignelse från Gud och det kommer att förbli så i Jesu namn. Tjuvar ska inte komma för detta fordon i Jesu namn. Den ska inte användas för att utföra onda operationer i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag kommer emot alla former av besvikelse som kan komma på min väg till följd av denna bil i Jesu namn. Skriften säger Men den rättfärdiges väg är som den lysande solen, som lyser ständigt ljusare till den perfekta dagen. Jag ber att min väg ska lysa som stjärnor i Jesu namn.
  • Herre, jag täcker den här bilen med Jesu dyrbara blod. Alla onda ögon som tittar på den här bilen med ondska bör bli blinda just nu i Jesu namn. Varje ond tunga som spottar onda yttranden över den här bilen, ber jag att eld bränner tungan i Jesu namn. Herre, ta bort alla onda händer på detta fordon i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att alla onda händer på detta fordon ska torka i Jesu namn.
  • Herre, jag helgar varje väg som jag kommer att använda detta fordon på, jag ber att de helgas i Jesu namn. Herre, varje väg som har markerats för ondska, varje väg som har markerats för döden, jag föreskriver med himmelens myndighet, jag ska inte använda vägen i Jesu namn. 
  • Jag ber att Guds skydd ska vara på denna bil och mig i Jesu namn. Jag föreskriver med kraften i Jesu namn, den här bilen orsakar inte min död i Jesu namn. Det ska inte bli min kista eller någon familjemedlem i Jesu namn. 
  • Jag tackar dig herre för besvarade böner. Jag tackar dig för att du inte låter din välsignelse upphöra under mitt liv. Jag uppskattar dig för att du har lyssnat och svarat på alla mina böner, må ditt namn upphöjas i Jesu namn. 

 

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.