Bönen pekar mot Goliat i mitt liv

0
1359

Idag kommer vi att behandla bönpoäng mot Goliat i mitt liv. Vi har förklarat några tecken och betydande effekter av en Goliat i en troendes liv. När du märker något av dessa tecken är det ett perfekt bevis på att ditt liv plågas av en Goliat.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för en helt ny dag. Jag tackar dig för den nåd som har gjort mig värd att bevittna denna dag. Jag förstorar dig för att din barmhärtighet varar för evigt över mitt liv. Jag tackar dig för att du har varit min sköld och spännare, jag förstorar dig för att du är den Allsmäktige, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer till dig idag för att be mot alla former av Goliat som plågar mitt liv, jag ber att du kommer att föra ner dem idag i Jesu namn. 
 • Varje Goliat av modlöshet i mitt liv, tillrättavisar jag dig idag med kraften i Jesu namn.
 • Varje Goliat av distraktion, jag kommer emot dig genom kraften i Jesu namn.
 • Herre, på alla sätt som min synd har gett Goliat i mitt liv, herre, ber jag att du ska förlåta mig i Jesu namn. Jag ber att ditt dyrbara blod torkar bort min synd och tvättar mig ren i Jesu namn.
 • Herre, varje förfäder Goliat som besvärar mitt liv, jag ber om att den allsmäktige Guds eld kommer över dig i Jesu namn.
 • Varje Goliat som har fått inträde i mitt liv i kraft av förbund, ber jag om att den allsmäktige Guds eld ska förstöra sådana förbund i Jesu namn.
 • Herre, varje Goliat som hindrar manifestationen av dina välsignelser över mitt liv, ber jag att de förstörs i Jesu namn.
 • Herre, varje Goliat som tar mig ner varje gång jag anstränger mig för att resa mig, ber jag att herrens åska förstör dem i Jesu namn.
 • Skriften säger, de egyptier du ser idag, du ska inte se dem mer. Jag föreskriver att förintelsens änglar kommer att besöka varje demonisk Goliat i mitt liv idag i Jesu namn.
 • Varje Goliat som står mellan mig och min besvarade bön och hindrar mina svar från att komma till mig, jag föreskriver att herrens åska förstör dig idag i Jesu namn.
 • Varje Goliat av misslyckande i mitt liv, vad väntar du på? Dö av eld idag i Jesu namn.
 • Från och med idag ber jag att jag inte ska misslyckas längre i Jesu namn.
 • Herre, varje Goliat från min fars hus som har skickats för att övervaka mitt liv för förstörelse, jag förordar att förstörelsens ängel besöker en sådan Goliat i Jesu namn.
 • Varje Goliat från min mors hus som har skickats för att hindra mina framsteg i livet, föreskriver jag med himmelens myndighet, dör idag i Jesu namn.
 • Herre, alla sjukdomar i mitt liv, jag förstör dig idag i Jesu namn. Ty det har skrivits Men han blev sårad för våra överträdelser, han blev sårad för våra missgärningar; Tukten för vår fred var över honom, och av hans ränder är vi botade. Jag föreskriver Guds läkning i mitt liv i Jesu namn.
 • Varje Goliat som fördröjer mina läkningar från att komma till uttryck, säger jag att du faller till döds idag i Jesu namn.
 • Herre, varje Goliat som inte släpper mig, varje Goliat som har lovat att plåga mitt liv, precis som en drake faller framför förbundsarken, förklarar jag din död idag inför mig i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du ska utrusta mig med kraft och mod den typ som du gav David så att jag kan konfrontera denna Goliat som inte låter mig få fred. Du starka man eller kvinna som har lovat att jag inte kommer att känna fred förrän du är död, jag talar din död till verkligheten i Jesu namn.
 • Varje Goliat som tillför mitt liv med rädsla, föreskriver jag min frihet idag i Jesu namn. Ty det har skrivits, för vi har inte fått fruktanens anda, utan starkt sinne och kärlek, jag är inte rädd för dig i Jesu namn.
 • Herre, på platser där jag behöver hjälp ber jag att du ska skicka hjälpare till mig i Jesu namn. Precis som du skickade David till Isreals barn och han befriade dem från förtrycket av Goliat, ber jag att du ska skicka hjälp till mig i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du gör varje Goliat värdelös över mitt liv i Jesu namn. Jag ber att de ska förlora sina krafter över mitt liv i Jesu namn.
 • På alla sätt som jag har blivit slav till en jätte talar jag min frihet till verklighet i Jesu namn. Ty det har skrivits, han som sonen har befriat är verkligen fri. Jag går in i förbundet med min frihet genom Kristi Jesu blod, jag föreskriver med himmelens auktoritet, jag ska inte vara slav till dig längre i Jesu namn.
 • Herre, varje Goliat som har orsakat mitt problem, jag ber att din vredestav kommer över dem idag i Jesu namn.
 • Jag ber att himmelens värd kriger mot varje Goliat i mitt liv. Jag ber för deras fullständiga förstörelse i Jesu namn.
 • Herre, varje envis Goliat i mitt liv som har lovat att inte dra tillbaka förrän de ser mig falla, ber jag att du ska skämma bort dem i Jesu namn. Jag ber om en förvirring i Goliaternas läger som plågar mitt liv, i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.