Bönpoäng att säga innan du går till intervju

0
15664

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter att säga innan vi går till intervju. Det finns hundratusentals akademiker i Nigeria som inte har det jobb. Ganska många jobbannonser flyger över internet dagligen, men endast få människor kan säkra en anställning från jobbannonserna. Det finns akademiker som har tappat räkningen på hur många gånger de har hört denna populära mening, Du kan gå nu så kommer vi tillbaka till dig.

Även om det är viktigt att studera hårt och göra nödvändiga förberedelser före intervjun, får man inte försumma platsen för bönen. Det finns ett stort antal jobb som du inte kan få med kvalifikationer förutom nåd. Guds nåd är sådan att befintliga protokoll under lång tid kommer att brytas bara på grund av en individ. När du förstår begreppet nåd kommer du att hålla det kär och aldrig ta det för givet igen.

När du vill gå till en intervju är det viktigt att veta att du inte är den enda som har fått inbjudan till anställningsintervjun. Du åker också dit för att träffa en expertpanel som kommer att studera dig med fyra ögon så att de kan känna till ditt område med styrka och svagheter. I en situation där det finns flera alternativ att välja mellan har du inte råd att vara mindre. Du måste bara vara den bästa du kan vara vid den tiden. Under tiden står skriftstället i boken Jesaja 45: 2 Jag vill gå före dig och göra de krokiga platserna raka; Jag ska krossa bronsportarna och hugga av järnstänger. Oavsett antalet personer som har kallats ut till intervjun, när Gud går före dig, är framgång säker.

Så många ungdomar har upplevt annat än avslag under hela sitt liv. Även på platser där det verkar som om deras utbildningskvalificering motsvarar de krav som krävs för anställningen uppfyller de fortfarande missnöje. Gud håller på att vända din historia. Han kommer att ge dig seger över avslag. Jag förordar som ett orakel av Gud, på varje plats som du har blivit avvisad, får Guds händer ändra din berättelse i Jesu namn. Innan du går ut för den intervjun, använd följande bibelvers och bönpunkter för böner och förvänta dig mirakel som aldrig förr.

Bön poäng:

 

 • Herre, jag tackar dig för en ny dag. Det här är dagen som Herren har gjort och jag kommer att glädja mig och vara glad över det. Jag överlåter denna dag i dina händer herre, låt det sluta med glädje i Jesu namn.
 • Fader Herre, säger skrifterna För av nåd har du blivit frälst genom tron. Och detta är inte ditt eget görande; det är Guds gåva. Herre, jag ber att du ska välsigna mig med din nådes gåva i Jesu namn.
 • Fader Herre, precis som Ester såg nåd i kungens ögon, ber jag att du ska låta mig hitta nåd inför de intervjuade i Jesu namn. Jag ber att din ande ska gå före mig och jämna upp alla bergen som kanske vill uppstå mot mig vid intervjun i Jesu namn.
 • Skriften säger att om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Herre, jag ber att du välsignar mig med visdom att svara rätt i Jesu namn. Jag ber att du ska skydda min tunga med flit och nåd för att uttrycka mig med noggrannhet och charm i Jesu namn.
 • Herre, oavsett min utbildning, ber jag att din nåd ska tala för mig idag i Jesu namn. När jag öppnar min mun för att uttrycka ord som svar på de frågor som jag kommer att ställa, ber jag att du välsignar min muns ord med kraft i Jesu namn.
 • Herre Gud, för det har skrivits i Psaltaren 5:12 Ty du, HERRE, välsignar de rättfärdiga; Med favör kommer du att omge honom som med en sköld. Herre, jag ber att du välsignar mig med nåd i Jesu namn. Jag ber att din tjänst kommer att bli framträdande i mitt liv när jag går ut för intervjun i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att bland alla som kommer till intervjun idag ber jag att din barmhärtighet kommer att utesluta mig i Jesu namn. Jag ber för nåd som gör mig till en måne bland stjärnor, jag ber att du utrustar mig med nåd i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot alla former av misstag i mitt svar idag. Jag tillrättavisar andan av misstag i Jesu namn. Jag möter varje demon av avvisning idag i Jesu namn. Skriften säger att havet såg det och flydde, Jordan drog sig tillbaka, de unga bergen, de små kullarna som lamm. Jag ber att problemet kommer att fly från min väg i Jesu namn.
 • Jag ber att bland människor som kommer att kallas till jobbet ber jag att nåd som kommer att betrakta mig som värdig att vara med på listan i Jesu namn.
 • För det har skrivits i boken Ordspråksboken 16: 7 När en människas vägar behaga HERREN, låter han även sina fiender vara i fred med honom. Herre, jag ber att du vill ta mig till behag i Jesu namn. Jag ber om gudomlig tjänst för intervjuarna i namnet på.
 • Ty det har skrivits: människans och kungens hjärta är i herrens händer och han riktar det som vattens glöd. Jag ber att du kommer att röra hjärtat hos intervjuarna i Jesu namn. Jag ber för en gudomlig attraktion av deras hjärtan mot mig i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.