Bönpoäng att be innan vi går till ambassaden

0
8373

Idag kommer vi att ta itu med bönpoäng att säga innan vi går till ambassaden. Om du vill resa ut ur landet måste du ha ett pass. Passet är ett juridiskt dokument som visar att du är medborgare i Nigeria. Det är med detta pass som du går till ambassaden för att få visum. Allt går rätt med att resa utomlands tills du kommer till den punkt där du måste gå till ambassaden för en intervju. När du lyssnar på de människor som vill ha det färdas utomlands vet du hur svårt det är att få ett pass stämplat vid ambassaden. Vissa turister har fått sig jordbrukare med de populära orden tyvärr är du inte berättigad till visum den här gången, prova en annan gång.

Under tiden har några av dessa personer som fått visum nekas allt som krävs för att sponsra sig själva på resan, men ändå fick deras visum aldrig godkännande. Låt oss prata om unga män och kvinnor vars liv i landet har varit mycket ledsen på grund av den ekonomiska svårigheten. De tror att det finns en grönare betesmark på andra sidan där de helt kan utforska sin stora idé och maximera sina potentialer.

Men deras hopp och ambitioner krossas när de kommer till ambassaden. En sak som många inte förstår är att Gud fortfarande är i färd med att visa nåd även när allt hopp redan är förlorat. Jag har hört olika fall av personer vars visum har godkänts när de inte ens har någon chans alls och jag har delat med vittnesmål om människor som reser utomlands genom den Högsts nåd.

Denna bön kommer att fokusera mer på att förtjäna Guds allsmäktige nåd när du kliver ut för ambassaden. Om du planerar att besöka ambassaden när som helst, använd den här bönehandboken.

Bön poäng:

 

 • Herre Gud, jag tackar dig för livets gåva. Jag tackar dig för det är genom din barmhärtighet som jag inte konsumeras. Jag förstorar dig Jesus, för du är kungarnas kung och alla herres herre. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Herre, skrifterna säger att vi inte kan fortsätta att vara i synd och be att nåd kommer i överflöd. Jag ber om förlåtelse för min synd, på något sätt som jag har syndat och saknar din härlighet, ber jag att du förlåter mig i Jesu namn. Skriften säger att även om min synd är så röd som röd, ska de göras vitare än snö, om min synd är röd som röd, ska de göras vitare än ull. Jag ber att du ska tvätta mig med ditt blod och ta bort all missgärning som kan hindra mina böner i Jesu namn.
 • Lord Jesus, när jag går ut till idag för att besöka ambassaden, ber jag att din närvaro följer med mig i Jesu namn. Herre, där min kunskap misslyckas, där min styrka och karisma inte skulle fungera, ber jag att din nåd talar för mig i Jesu namn.
 • Herre, som jag kommer att framträda inför konsulatet idag, säger skrifterna och Esther finner nåd i kungens ögon. Jag föreskriver att du ska låta mig hitta nåd för de konsulära i Jesu namn. Jag ber att för alla frågor som jag kommer att ställa, ber jag att din nåd ska tala för mig i Jesu namn.
 • Jag stöter på alla former av hinder på väg till ambassaden, jag tillrättavisar varje negativ anda eller tankar i mitt hjärta genom kraften i Jesu namn. Herre, varje form av fördröjning som hindrar mig från att komma till ambassaden i tid, förbi jag tillrättavisar den med kraften i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot avvisningsdemon som arbetar mot mig, jag förstör sådana andar med den heliga andens eld. Varje demon som har lovat att stå i min väg, släpper jag Guds hämnd över dig idag i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag kommer emot andan av misstag som fienden kanske vill använda mot mig när jag börjar svara på frågor på ambassaden, jag ber att du ska skydda min tunga med kraft och varje svar jag kommer att ge kommer att vara korrekt i Jesus namn.
 • Herre, varje kraft som orsakade förkastelse för folket före mig, jag ber att sådana makter tappar sin makt över mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att din makt ska gå före mig och förbereda vägen för mig. Varje grov del kommer att göras rakt i Jesu namn. Alla krokiga vägar kommer att göras rakt av kraften i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att din nåd och barmhärtighet ska överskugga mitt liv när jag framträder för konsulatet. Jag ber för nåd som kommer att fånga konsulatets uppmärksamhet, jag ber att det går med mig idag i Jesu namn.
 • Herre, jag ska inte möta skam i Jesu namn. När jag går ut idag för ambassaden ber jag att jag kommer hem med lycka i Jesu namn. Jag kommer emot varje demon eller altare som har uppstått mot för att få mig att återvända hem idag med sorg, jag tillrättavisar sådana altare i Jesu namn. När jag går ut idag kommer jag att segra i Jesu namn.
 • Herre, jag tackar dig för besvarade böner. Jag tackar dig för att du har godkänt mina önskemål, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.

Viktigt meddelande: Det är viktigt att veta att webbplatsen inte stöder någon form av illegal migration. Dessa bönpunkter är endast för dem som reser utomlands av juridiska skäl.

 

 

tidigare artikelBönpoäng att säga innan du går till intervju
nästa artikel5 Betydande effekter av Goliat i livet för en troende
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.