10 bönpoäng för nyfödd baby

0
1228

Idag kommer vi att hantera 10 bönpoäng för nyfött barn. Graden av spänning som undgår a familj  kan inte kvantifieras när en ny bebis levererar oss i familjen. Nyheten om detta ger praktiskt taget glädje åt varje familjemedlem. Skriften säger i boken av Psalm 127: 3-5 Se, barn är ett arv från HERREN, livmoderns frukt är en belöning. Som pilar i en krigare, så är barnen i ens ungdom. Lycklig is mannen som har sin kväve full av dem; De ska inte skämmas, utan tala med sina fiender i porten. Bibeln förklarade att barn är Guds arv. Detta betyder att barn är gyllene i Herrens ögon.

Skriften gick längre för att likna dem att vara som en pil i händerna på en krigare och varje man som har dem i sin kogger kommer att vara lycklig för alltid. Detta förklarar varför det är varje familjs bön om livmodens frukt. Varje familj ber för ett nytt barn. Och det är alltid föräldrarnas bön att de har känt början på det nya barnet, de borde inte veta hans / hennes slut också.

Även om det är en sak att få barn, är det en annan sak att uppfostra barnet på Herrens väg. Skriften förmanar att vi ska träna barn på det sätt de skulle gå så att de inte växer ifrån dem när de växer upp. Det finns några föräldrar som har misslyckats med sin plikt att rasa ett gudfruktigt barn. Detta hände inte för att de vägrar att påtala sina barn när de gör något fel utan för att de vägrar att be för sina barn medan de växer. Sanningen är att när ett barn föds är fienden alltid på vakt för att veta vilken typ av barn som har fötts. De får nyheterna om ett nytt barns födelse, även människor som nyheterna gick utomlands. Sådan är berättelsen om Kristus Jesus.

Om man inte tar hand om dem kan de förstöra det nya barns öde. Detta förklarar varför föräldrar bör be varmt för sina nyfödda barn. Jag har förberett tio bönpunkter som alla föräldrar måste be för sina nya spädbarn för att rädda dem från fiendernas hugg.

Bön poäng:

 

  1. Fader Herre, jag tackar dig för barnets gåva som du har gett min familj. Jag tackar dig för att du avbröt vår skam och hån och välsignade oss med denna gåva. Herre, jag ägnar detta barn åt dig. Detta barn tillhör dig. Jag ber att du ska vägleda och vårda detta barn i Jesu namn. Skriften säger att mina barn och jag är för tecken och under. Jag ber att du ska använda detta barn till ära i Jesu namn. Jag ber att du ska rädda detta barn från fågelns snara i Jesu namn.
  2. Herre Jesus, skriftstället säger att herrens ögon alltid är rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Herre, jag ber att dina ögon kommer att riktas mot detta barn i Jesu namn. Jag ber att dina mäktiga skyddshänder kommer över honom i Jesu namn. Jag ber att herrens ängel ska tilldelas detta barn att vägleda honom och skydda honom från allt ont i Jesu namn.
  3. Herre, jag ger ditt barns öde i dina händer. Jag ber att du ska vägleda det från fiendernas nyfikna ögon i Jesu namn. Herre, jag kommer emot alla övervakningsandar som har tilldelats detta barn att titta på honom / henne på alla sätt, jag bryter varje demonisk spegel som används för att övervaka detta barns öde, i Jesu namn.
  4. Fader Herre, skrifterna säger att om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Fader Herre, jag ber om rätt visdom för att kunna vägleda, träna och vårda detta barn på rätt väg att gå. Jag ber för visdom att kunna vara en bra förälder till detta barn i Jesu namn.
  5. Fader Herre, jag ber om nåd för detta nya barn att växa i herrens styrka. Alla onda händer som har tilldelats honom bör försvinna i dag i Jesu namn. Alla demoniska händer som har skickats från helvetets grop för att ändra detta barns öde bör avskäras i Jesu namn.
  6. Fader Herre, jag kommer emot alla onda vänner eller kamratgrupper som fienden kan ha tilldelat att komma på vägen för detta barn, jag orsakar en skillnad mellan dem idag i Jesu namn. Detta barn tillhör herren, varje satanisk vän som fienden har programmerat att bli ett dåligt inflytande på detta barn, jag kommer emot en sådan vän i Jesu namn.
  7. Herre Gud, jag ber att du ska stärka detta barn för att uppfylla syftet med hans existens i Jesu namn. Han ska inte misslyckas i Jesu namn. Jag ber att du ska ge honom nåd att ha rätt att stå med dig, jag ber att han inte ska falla bort från din väg i Jesu namn.
  8. Jag tar bort detta barns namn från varje förfäders förbannelse eller onda protokoll som kanske vill arbeta mot honom. Jag satte Kristi märke på honom och hans öde idag i Jesu namn. Han ska inte röras i Jesu namn. Varje demoniskt förbund från härstamningen där han har fötts kommer inte att ha någon makt över sitt liv i Jesu namn.
  9. Herre, precis som Bibeln har sagt att barn är som pilar i händerna på en krigare. Jag ber att detta barn ska vara en pil i händerna på vi föräldrarna i Jesu namn. Han ska inte vara ett förlöjligande i Jesu namn. Han ska fortsätta att göra oss stolta i Jesu namn.
  10. Herre, jag ber att du hjälper det här barnet att få stor inverkan i denna värld i Jesu namn. Han ska inte komma och lämna världen ospårbar som en orm som gick på en sten. Jag ber att du hjälper honom att göra en enorm skillnad i världen i Je namnsus.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.