Kraftfull förklaring mot alltför tidig död

0
9970

Idag kommer vi att hantera en kraftfull förklaring mot för tidig död. Herren vill befria människor från kraften i alltför tidigt död. Så många öden har minskat av kraften till för tidig död. Denna typ av död kommer att förkorta en man när han ännu inte ska uppfylla syftet med sin existens. Så många människor har dött medan deras potential inte är upptäckt. Vissa är på gränsen till att fullt ut uppnå sina potentialer i livet när döden kom för dem.

Historien om Samson är ett märkligt exempel. Samson föddes som ledare för att befria Isreal-folket från filistéernas fångenskap. Han var utrustad med enorm fysisk styrka så att han ensam kunde erövra hundratusen män. Men han kunde inte göra mycket eftersom han dog i ett mycket tidigt skede av livet, särskilt när Isreals barn behövde honom mest. Gud har skapat alla för ett syfte, vi ska upptäcka syftet för att uppfylla det. Men när alltför tidig död kommer, stannar allt. Strax innan vi fördjupar oss i böner mot för tidig död, låt oss snabbt lyfta fram några av de saker som kan få oss att bli offer.

Orsaker till alltför tidig död

Generationsförbannelse

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det finns människor som dog tidigt inte för att de begick ett brott eller om de syndar mot Gud, utan på grund av förbannelsen som härjar i deras släktlinje. Du måste ha hört det populära språkbruket som säger: The föräldrarna har ätit sura druvor, och barnens tänder är sneda. Det finns familjer där förfäderna har gjort något hemskt som senare påverkar livet för de barn som är födda i den familjen.


Det finns familjer som varje första barn dör när de håller på att klocka 40 år. Det har blivit ett mönster i familjen. Tills den onda förbannelsen bryts, kommer mönstret att förbli i familjen.

utan

Detta är inte att säga att Gud dödar de som syndar eller förkortar hans ära. Skriften har fått oss att förstå att Gud inte vill ha syndares död utan ånger genom Kristus Jesus.

Men när en man faller i synd ger det fienden möjlighet att slå. Samson dödades inte av Gud. Han olydde helt enkelt mot Gud. Instruktionen var att han inte skulle gifta sig från ett främmande land. Samson bestämde sig dock för att bosätta sig med en kvinna från ett främmande land som heter Delila.

Delila samarbetade med filistéerna och fann källan till Samsons makt. Hans hår klipptes och han tappade sina krafter. I slutet dog Samson med sina fiender. Olydnad är en synd mot Gud. När vi är olydiga mot Gud ger det fienden rätt att skada oss.

Trasigt förhållande till Gud

Psaltaren 91:15 Han ropar på mig, och jag skall svara honom; Jag kommer att vara med honom i trubbel; Jag ska rädda honom och hedra honom.

Även om det finns en generationsförbannelse i släktskapet där du kommer ifrån, när det finns ett obrutet förhållande till Gud, kommer ingen skada att komma över dig. När det finns ett trasigt förhållande med Gud, fienden oss alltid nära att slå oss.

När kung Saul misslyckades med Gud kunde han inte förbättra sitt förhållande till Gud. Guds ande lämnade honom, tronen togs ifrån honom och dessutom dog han. Ett trasigt förhållande till Gud kan leda till för tidig död.

Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag förstår dig för din nåd och ditt skydd över mitt liv hittills. Jag tackar dig för din barmhärtighet, jag tackar dig för hur långt du har hållit mig, Herre må ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Herre, jag kommer emot alla fiendens planer för att ta mitt liv orättvist, jag kommer emot varje plan av fienden för att ta ut mig innan jag når mina potentialer, jag förstör sådana planer över mitt liv i Jesu namn.
  • Herre, jag förstör varje ond generationsförbannelse som har härjat i min familj länge. Varje demonisk förbannelse som dödar familjemedlemmar när de är omkring en viss ålder, jag förstör sådan förbannelse över mitt liv i Jesu namn.
  • Herre, jag nycklar in i förbundet med långt liv som du har lovat mig genom Kristi död och återuppväxt vid Golgata kors och jag tillrättavisar varje död i mitt liv idag i Jesu namn.
  • Herre, skrifterna sa att jag känner till de tankar jag har till dig, de är tankarna om det goda och inte om det onda för att ge dig ett förväntat slut. Herre, jag ber att ingen skada ska drabba mig i Jesu namn. Jag förklarar att jag inte ska dö utan leva för att förkunna herrens ord i de levandes land. Jag kommer emot den onda döden i Jesu namn.
  • Varje demoniskt altare som har uppstått mot mig i mörkerriket, kommer jag mot dig av den heliga andens eld. Jag avbryter alla former av insamling mot mitt liv, jag ber att Gud kastar förvirring bland dem idag i Jesu namn.
  • Åh du dödens kraft, hör Herrens ord, jag förstör dig över mitt liv i Jesu namn. Jag tillrättavisar helvetets makt över mitt liv, jag avbryter gravens makt över mitt liv i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag föreskriver genom den Högsts nåd, ditt råd ensam kommer att bestå i mitt liv. Jag tillrättavisar alla demoniska uttalanden som talar ont om mitt liv och mitt öde, jag avbryter dig idag i namnet.
  • Herre, jag skriver in ditt löfte som säger att du kommer att tillfredsställa mig med lång livslängd och att du ska visa mig din frälsning. Jag förklarar att lång livslängd har fastställts för mig i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag håller fast vid Golgata-korset där det finns ett överflöd av blod. Jag ber att du i kraft av det blod som utgjutits på Golgata korset ska frälsa mig från dödens kraft i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla bönpoäng för skydd över familjen
nästa artikelKraftfull förklaring mot misslyckande
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.