Kraftfulla bönpoäng för skydd över familjen

1
12603

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpunkter för skydd över familjen. En familj är en grupp människor som är släkt efter födelse eller äktenskap. Familj är en social och andlig institution som är utformad av Gud för att lära människor Herrens vägar. Familjen är en av de institutioner som fienden alltid är snabba att attackera på. När familjen är i oroligheter kommer den inte att kunna uppfylla kärnan i sin existens.

Oftast är fiendens attack alltid inriktad på barn och spädbarn i familjen som fortfarande till stor del förlitar sig på sina föräldrars bön för att överleva. Skriften sa i Psaltaren 127: 3-5 Se, barn är ett arv från Herren, livmodens frukt en belöning. Liksom pilar i en krigs hand är ungdomarnas barn. Välsignad är mannen som fyller sin kogger med dem! Han ska inte skämmas när han talar med sina fiender i porten. Djävulen förstår att barn är Guds arv, varför han oftast attackerar familjen genom barnen.

Andra gånger kan det vara en attack i livet för familjens försörjare som är fadern. Det kan vara ett komplott för att avsluta hans livskälla för att kasta familjen i fattigdom. Eller det kan vara en komplott att ta livet av hemmafruen som är kvinnan i hemmet. Oavsett vad fienden planerar för din familj, avbryter jag det med kraften i Jesu namn. Jag ber av himmelens myndighet att Herrens råd ensam ska stå över din familj i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

 • Skriften säger i Psaltaren 91: 1-16 Den som bor i skydd för den Högste kommer att stanna i den Allsmäktiges skugga. Jag kommer att säga till Herren: ”Min tillflykt och min fästning, min Gud, på vilken jag litar. Jag gömmer min familj under den hemliga platsen för de högsta i dag i Jesu namn. Jag föreskriver att ingen familjemedlem ska skadas i Jesu namn.
 • Herre, ty det är skrivet i Jesaja 41:10. Frukta inte, ty jag är med dig; var inte förskräckt, ty jag är din Gud; Jag kommer att stärka dig, jag kommer att hjälpa dig, jag kommer att stödja dig med min rättfärdiga högra hand. Jag ber att du ska fortsätta att vara med min familj i Jesu namn. Herrens ögon är alltid mot de rättfärdiga, jag bestämmer genom himmelens myndighet att dina ögon alltid kommer att vara på varje familjemedlem och att du ska hålla oss borta från det onda i Jesu namn.
 • Jag går emot allt ont som är utformat mot mig och varje familjemedlem. Skriften står i boken Jesaja 54:17
 • Inget vapen som är utformat mot dig ska lyckas, och du ska förvirra varje tunga som uppstår mot dig i dom. Detta är Herrens tjänares arv och deras rättfärdigande från mig, säger Herren. Jag förstör varje ondska som skapas mot mig idag genom den heliga andens eld i Jesu namn.


 • Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, kommer att rädda min familj från varje fiendens komplott. Han kommer att föra oss alla i säkerhet genom styrkan av sin högra hand i Jesu namn. Jag ber att Herren fortsätter att skydda varje familjemedlem och hålla oss alla borta från allt ont i namnet.
 • Herre, för det har skrivits det Tusen tusen kan falla vid din sida och tio tusen vid din högra hand; Men det ska inte komma nära dig. Du lovar att med våra ögon ska vi se och se de ondes belöning men ingen kommer till oss eller kommer nära vår bostad. Jag föreskriver med himmelens myndighet att ingen skada ska komma över mina barn i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet, ingen skada ska komma över min make i Jesu namn.
 • Du lovade det i ditt ord den som är född av Gud skyddar honom, och den onda rör inte honom. Herre, mina barn, min make och jag är födda av Gud, jag ber att dina händer ska vara över var och en av oss i Jesu namn. Vårt inträde är välsignat, vårt utträde är välsignat i Jesu namn. Jag ber att Herrens ängel tar kontroll över våra liv, de ska fortsätta att skydda oss på våra sätt i Jesu namn.
 • Herre, det har skrivits i ditt ord. Men så säger HERREN: ”Även de mäktiges fångar skall tas bort och de fruktansvärda byten räddas; Ty jag skall strida mot honom som strider mot dig, och jag kommer att rädda dina barn. Jag ber att Herrens hämnd är över dem som söker ont mot min familj i Jesu namn.
 • Jag satte Herren Gud till höger om varje familjemedlem, vi ska inte skakas i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att ingen skada ska komma över oss i Jesu namn. Varje fiendeplan för att avsluta min makas liv bryts i Jesu namn. Varje fiendens plan att skada barnen förstörs av himmelens auktoritet.
 • Skriften sa att jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Jag ber av himmelens myndighet, jag ska inte vara orolig i Jesu namn. Ingen av mina familjemedlemmar ska vara oroliga i Jesu namn. Jag har någonsin plottat fienden för att få mig att slita över mina barn, jag förstör sådana planer i Jesu namn.
 • Jag erkänner idag att min familj och jag är för tecken och under, så ska det vara i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfull deklarationsbön för att förstöra det onda förbundet
nästa artikelKraftfull förklaring mot alltför tidig död
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.