Kraftfulla bönpoäng för att läka njursjukdom

2
17746

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpunkter för att läka njursjukdom. Njursjukdom är en av de mest häftiga sjukdomarna som drabbar så många människor i världen. Så många människor har dött av denna farliga sjukdom. Skriften säger i Jeremia 30:17 Men jag kommer att återställa dig till hälsa och läka dina sår, säger HERREN ... ”Herren har förklarat att han skulle återställa vår hälsa och läka våra sår. Oavsett hur allvarlig sjukdomen är, är Gud stor och kraftfull för att läka någon form av sjukdom.

Om du har njursjukdom eller om du har någon som lider av njurrelaterad sjukdom, var inte orolig. Gud bestämmer. Gud är kapabel och tillräckligt kraftfull för att rädda oss. Varje organ i kroppen har reservdelar i andens rike. När allt hopp försvinner i vetenskapens värld har andens rike svar på alla frågor. Oavsett om njuren är helt skadad eller bara har ett litet problem, finns det inget för stort för Gud att hantera. Jag föreskriver med himmelens auktoritet alla former av sjukdom i ditt liv botas idag i Jesu namn.

Jesaja 40: 29,31 Han ger kraft till de svaga, och till dem som inte har någon kraft ökar han styrkan. De som väntar på HERREN skall förnya sin styrka; de kommer upp med vingar som örnar, de ska springa och inte vara trötta, de ska gå och inte svimma. ” Var inte orolig över smärtan av denna sjukdom, låt den inte vända ryggen mot Gud. Skriften säger att de som väntar på Herren, deras styrka ska förnyas. Du blir inte trött. Jag frågar genom den Högsta barmhärtighet, må Gud den Allsmäktige beröra ditt liv idag i Jesu namn.

Bön poäng:

 

 • Herre Jesus, jag tackar dig för din nåd över mitt liv. Jag tackar dig för att du inte har låtit mig bli överväldigad av smärtan av denna sjukdom, jag förstorar dig för att du är Gud, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • 1 Petrus 2:24 Han bar själv våra synder i sin kropp på trädet, så att vi skulle dö för synd och leva för rättfärdighet. Genom hans sår har du läkt. ” Skriften säger att genom hans sår har vi botats. Jag talar om min helande till en verklighet i Jesu namn. Varje makt som arbetar mot min helande förstör jag dig idag i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits att Gud läker de krossade hjärtan och att han renar deras sår. Psaltaren 147: 3 Han läker de krossade hjärtan och binder deras sår. ” Herre, jag ber att du ska rensa mina sår i Jesu namn. Jag ber av himmelens auktoritet att Guds ande ska uppstå och göra mina läkning perfekta i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att Guds händer kommer fram och rör vid varje organ i min kropp idag i Jesu namn. Jag förklarar med himmelens auktoritet att varje organ som behöver förändras i mitt liv ändras idag i Jesu namn. Jag ber att doktor Jesus själv kommer att uppstå och röra vid mig idag i Jesu namn. Skriften säger att han skickade ut sitt ord och det läker deras sjukdomar. Jag ber att du skickar dina ord idag och läker all min sjukdom i Jesu namn.
 • Gud, du är en mirakelarbetare, jag ber att du kommer att uppstå idag och göra ditt mirakel i mitt liv idag i Jesu namn. Herre Jesus, jag ber att Herrens händer som vreder under kommer att gå ut och röra vid min kropp idag i Jesu namn. Jag föreskriver ett mirakulöst läkande över mitt liv i Jesu namn.
 • Herre Jesus, skrifterna säger att jag kommer att vara barmhärtig över vilken jag kommer att vara barmhärtig över och medkänsla med vem jag kommer att ha den. Herre, jag också att bland dem du kommer att vara barmhärtig över räknar jag mig värdig i Jesu namn. Jag ber att du ska räkna mig värdig bland listan över människor som kommer att uppleva ditt mirakel i Jesu namn.
 • Herre, skrifterna fick mig att förstå att Kristus har tagit på sig alla våra svagheter och att han har botat alla mina sjukdomar. Jag ber att min sjukdom tas bort i Jesu namn i kraft av det blod som utgjutits på Golgata. Herre, Jesajas 53: 5 bok, men han blev sårad för våra överträdelser, han blev sårad för våra missgärningar; Tukten för vår fred var över honom, och genom hans ränder är vi botade. Kristus har blivit sönder för min skull, han har blivit slagen för min skull, jag föreskriver att jag är fri från träldom av njursjukdom i Jesu namn.
 • Herre Gud, boken av Uppenbarelse 21: 4 Och Gud kommer att torka bort varje tår från deras ögon; det ska inte finnas mer död eller sorg eller gråt. Det kommer inte att finnas mer ont, för de tidigare sakerna har gått bort. ” Herre, jag ber att mitt folk inte tappar tårar över mig i Jesu namn. Herre, jag ber att du ska torka bort mina tårar orsakade av smärtan av denna njursjukdom, jag ber att du tar bort denna sjukdom i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du ska stärka mig att stå med dig tills du fullbordar min helande i Jesu namn. För det har skrivits Psalm 73:26. Mitt kött och mitt hjärta kan misslyckas, men Gud är mitt hjärts styrka och min del för evigt. ” Herre, jag ber att du ska stärka mig i Jesu namn. Jag litar på dig för styrka och jag litar på dig att du kommer att visa medkänsla och läka min sjukdom i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla bönpoäng för att dämpa din fiende
nästa artikelBönpoäng för återupplivningens eld för det kristna livet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Jag grät och letade efter helande skrifter för ckd när jag kom över ditt budskap. Det berörde mitt hjärta så. Jag tror på Jesus Kristus, men upplevde en viss trötthet beträffande min hälsa vid denna tidpunkt på morgonen 2:21 EST, USA. Tack så mycket för ditt meddelande. Jag känner att Jesus talade till mig i ditt budskap om styrka och helande. Jag är så förvånad över hur han talade till mig denna morgon när han läste ditt meddelande. Vänligen fortsätt dina verk för Guds rike för jag känner din kraftfulla smörjelse. Du har varit en sådan välsignelse för mig denna tidiga morgon under min förtvivlan. Vänligen fortsätt be för min helande. Jag tar emot varje ord du bad i ditt budskap, i Jesu namn…. Jocelyn Latta, RN.

 2. I Jesu namn ber jag att jag inte missar den kallelse Gud har för mig. Jag förklarar att jag är en vinnare av finanser och inte ett offer för omständigheterna, jag förklarar att jag är fri som Sonen Guds Levande Ord Vårt ljus Världen, liljekonvaljen har frigjort är verkligen fri, Herren är min herde, jag kommer inte att sakna. Han får mig att lägga mig i gröna betesmarker han leder mig vid det stilla vattnet han återupprättar min själ, min Herre Gud är min försörjare, han är min Fader och han önskar att jag ska ha framgång och i själva verket är det så mycket att han ska blomstra mig i Jesu namn Jag förklarar att jag tar emot mitt hus. Jag kastar ner all rädsla all oro all otro och alla tvivel jag förbannar dem och befaller dem att brännas av den helige andens eld i Jesu namn. Jag ber om förlåtelse för att jag har underhållit någon av dessa och jag får den förlåtelsen och tror att jag är förlåten och det står skrivet, låt Herrens frälsta säga så. Halleluja jag är Herrens återlöste striden har redan vunnit halleluja i Jesu namn Min himmelske far han har skickat änglar för att få mig att blomstra i affärer och för att få ett hus och min far Gud han är allvetande, allsmäktig och allestädes närvarande därför förväntar jag mig ett mirakel Jag förväntar mig en välsignelse eftersom min far i Jesu namn verkligen orsakar alla gudomliga möten, alla planer han har för mig vad Gud än vill att jag ska göra ska ske och Gud ska i Jesu namn välsigna mig. Jag förklarar varje kraft som förlänger resan till mitt genombrott Jag förklarar att den ska falla ner och dö i Jesu namn Hallelujah prisa Gud all ära vare Gud och jag tackar Gud på förhand för alla välsignelser och möjligheter att växa som han har för mig i Jesus namn jag ber amen. Jag avbryter aktiviteterna och krafterna hos förseningens ande i mitt liv i Jesu mäktiga namn. Halleluja. Jag bryter just nu förbunden och förbannelserna från andan av försening i mitt liv i Jesu namn. Varje effekt av förseningens anda i mitt liv upphävs nu I Jesu namn Varje ande av efterblivenhet och tröghet i Jesu namn som stör mitt liv, varje ande som förhindrar bra saker i mitt liv förstörs nu i Jesu namn. Varje ande som hindrar, förvirrar mig, distraherar mig i Jesu namn, jag kastar dem till helvetets gropar i Jesu namn, jag avvisar överblivna välsignelser i Jesu namn. i Jesu namn. Av Guds nåd kommer jag inte att livnära mig från negativiteten i livet, inga fler förseningar i mitt snart äktenskap, i min ekonomi, inga fler förseningar, i mina relationer inga fler förseningar i återföreningen av mina barn och överflöd av andliga tillväxt och ekonomiskt överflöd i Jesu namn. Hallelujah i Jesu namn jag hävdar övernaturlig hastighet i Jesu mäktiga namn

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.