Kraftfull deklarationsbön för att förstöra det onda förbundet

0
10509

Idag kommer vi att hantera kraftfull förklaringsbön att förstöra onda förbundet. När Gud ger en instruktion om ett visst bönämne betyder det att Gud är redo att utföra underverk. Gud är redo att befria människor från det onda förbund som påverkar deras liv i flera år. Covenant är ett avtal mellan två eller flera personer. För det mesta är förbundet vanligtvis mellan mänskliga och demoniska krafter, det här är den typ av förbund som påverkar människans liv. I de flesta fall är det inte människor som berörs av detta förbund som direkt ingick i förbundet. De flesta människor lider av problem som de inte skapade.

Ibland kan en hel familj vara i ett förbund med marin ande och dessa andar kommer att plåga livet för varje man och kvinna som är född i den familjen. Speciellt när du accepterar Kristus som Herre och frälsare och du säger farväl till de gamla levande. Dessa andar kommer sedan att följa efter dig eftersom de vill förstöra din frälsning. Under tiden har Gud gett oss en auktoritet genom Jesu namn och han har gett oss ett nytt förbund genom Jesu blod. Vanligtvis är ett förbund ingenting förrän det slösar ut blod. Kristi blod vid Golgata kors betyder början på ett nytt förbund.

Så långt vi är kristna har vi det nya förbundet som möjliggjordes av Kristi blod. Detta förklarar varför skrifterna säger att Han som är i Kristus nu är en ny varelse, se, gamla saker har gått bort och allt har blivit nytt. Men envis envis ond förbund skulle fortfarande göra livet tufft tills de förstörs. Det krävs en medveten plan och medvetet försök att förstöra det onda förbundet. Vi har en auktoritet som är namnet på Jesus och vi har ett nytt förbund som är Kristi blod som flyter på Golgata. Vi skulle använda vår auktoritet som arvtagare till frälsning. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att alla onda förbund som arbetar mot din framsteg i livet, de förstörs idag i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Jag avstår från all ond allians som jag medvetet och omedvetet har svurit till mörkret. Jag skär varje demonisk kedja eller länk mellan mig och mörkerkraften idag med kraften i Jesu namn.
 • Varje ond förbund som jag har ingått genom synd, jag bryter dig i bitar idag i Jesu namn. Jag kommer emot din manifestation över mitt liv i Jesu namn.
 • Varje ondt förbund som ropar efter blod över mitt liv och min familj, jag avbryter dig idag i Jesu namn. Jag leder dig till korset på Golgata där det finns ett överflöd av blod att gå och dricka. Jag nycklar in i det nya förbundet som framställdes genom Kristi blod och jag avbryter alla onda överenskommelser över mitt liv i Jesu namn.
 • Herre stå upp och låt dina fiender spridas. Låt de som står upp mot mig dömas i Jesu namn.
 • Jag står emot varje demoniskt förbund i min fars hus och arbetar mot mina framsteg i livet. Varje demoniskt förbund i min fars hus som begränsar mig från att uppnå min fulla potential, jag förstör dig idag i Jesu namn.
 • Jag delar upp varje satanisk överenskommelse i min mors hus som arbetar mot varje familjemedlem, jag föreskriver att du tappar din makt över mig i Jesu namn.
 • Herre, varje förbund med den marina anden som stör mig i min sömn, jag bryter dig idag i Jesu namn.
 • Din underjordiska makt hör Herrens ord, men så säger HERREN: Även de mäktiges fångar ska föras bort, och de fruktansvärda byten skall räddas; ty jag tävlar med honom som strider mot dig, och jag ska rädda dina barn. Jag frigör mig från ditt fångenskap idag i Jesu namn.
 • Varje demoniskt förbund som tar livet av varje första barn i min familj, jag tillrättavisar dig över mitt barns liv i Jesu namn. Skriften säger att jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Mitt barn bär Kristi märke han / hon ska inte vara orolig för dig i Jesu namn.
 • 12 Mosebok 23:XNUMX Ty HERREN skall gå igenom för att slå egyptierna; och när han ser blodet på överliggaren och på de två dörrstolparna, kommer HERREN att gå över dörren och inte låta förstöraren komma in i dina hus för att slå dig. Jag smörjer mig själv med lammets blod och blir oigenkännlig för demoniskt förbund i Jesu namn.
 • Herre, varje märke av fienden i mitt liv som har gjort mig sårbar för det onda förbund som påverkar min släktlinje, jag tar bort sådana märken idag i Jesu namn. Varje andligt plagg som har lagts på mig som gör mig igenkännlig för agenter för sataniskt förbund att attackera, jag bränner dig till aska i Jesu namn.
 • Varje ondt förbund som jag har ingått via sexuell orenhet föreskriver jag att de bryts i Jesu namn. Ty det har skrivits, någon i Kristus har blivit en ny varelse, se gammal sak har gått bort och allt har blivit nytt. Jag upphäver alla onda sexuella förbund som arbetar mot mig i Jesu namn.
 • Varje förbund med andlig man eller hustru som plågar mitt äktenskap, jag bryter dig idag i Jesu namn.
 • Herre, jag bryter varje sataniskt förbund som arbetar mot mitt liv på grund av livmodern jag kom ut från, jag förstör ett sådant förbund i Jesu namn.
 • Skriften säger att han avsatte den första för att upprätta den andra. Alla befintliga förbund i mitt liv bryter jag er alla i bitar i Jesu namn. Varje demonisk sladd eller allians mellan mig och dessa förbund förstörs av den heliga andens eld i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för återupplivningens eld för det kristna livet
nästa artikelKraftfulla bönpoäng för skydd över familjen
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.