Bönpoäng för återupplivningens eld för det kristna livet

0
11001

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter för eldens återupplivning för det kristna livet. Det finns så många kristna vars andliga liv har störts av fiende. En kristen är bara en annan vanlig man utan ett sofistikerat andligt liv. Fienden förstår att när det inte finns något att skriva hem det andliga livet hos en kristen är en sådan kristen utsatt. När vi pratar om kristet liv är det inte bara för namnet. Det måste finnas något relevant att visa som bevis på att vi är kristna. Många troende har inte längre tyst, de kommunicerar inte längre med Gud.

Vad de flesta kristna behöver just nu är väckelse. När vi talar om väckelse betyder det att återupplivas. Det betyder att något kommer att återställas till sin ursprungliga ära. Hela kärnan i vår frälsning kallas inte bara för kristna, det är för oss att leva ett provplanaryt liv som skulle övertyga människor om att vi verkligen är kristna. Första gången ordet Christian skapades var i Antiochia. Folket såg apostlarnas liv och de var övertygade om att de är en perfekt kopia av Kristus. Som kristna måste vårt andliga liv vara förstklassigt. Detta kan endast uppnås genom konsekvent bön, studier och lydelse av Guds instruktioner.

Det är sorgligt att många troende har skiftat från frälsningens kallelse. Materiell rikedom har förblindat många kristna och vänt ryggen till sin första kärlek som är Kristus Jesus. Många har letat efter rikedom och makt som de glömmer sin skapare. Predikaren 12: 1 Kom nu ihåg din Skapare under din ungdoms dagar, medan de onda dagarna inte kommer, eller åren närmar sig, när du säger: Jag har ingen nöje med dem. Det är nu den bästa tiden att tända eld på altaret i vårt kristna liv. Vi kan göra lite när problem uppstår. Det är inte handlingen under striden som gör oss till en krigare, det är beredskapens år.

Jag ber genom den allsmäktige Guds barmhärtighet att varje dött kristet liv får eld just nu i Jesu namn. Jag kommer emot alla former av distraktion som har tagit dig bort från Gud, jag tillrättavisar sådana störningar för din skull i Jesu namn. Jag kommer emot varje fiendes agenda för att få dig att falla från denna väg av tro och rättfärdighet, i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för ett ögonblick, en annan dag. Jag tackar dig för välsignelserna, favören och barmhärtigheten. Jag tackar dig för bestämmelsen. Jag tackar dig för den nåd som har kallat mig ur mörkret till Kristi underbara ljus, Herre, må ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, står det i skrifterna i 1 John 1: 9 If vi bekänner våra synder, han är trogen och rättfärdig för att förlåta oss våra synder och rena oss från all orättfärdighet. Herre, jag bekänner mina synder inför dig, jag ber att du förlåter mig i Jesu namn genom din nåd.
 • Herre Gud, på något sätt som min synd har gett fienden möjlighet att slå mig, ber jag att du ska förlåta mig idag i Jesu namn. Ty det har skrivits, även om mina synder är så röda som skarlagenröda, ska de göras vitare än snö, även om de är röda som röda, de ska göras vitare än ull. Jag ber att du genom din barmhärtighet tvättar bort mina synder i Jesu namn.
 • Psaltaren 80:19 Återställ oss, Herre, Gud Sebaot! Låt ditt ansikte lysa, så att vi kan bli frälsta! Jag ber att du kommer att återställa mig. Förkasta mig inte från din närvaro och ta inte bort din heliga ande från mig. Återställ för mig din frälsnings glädje och stöd mig med din fria ande. Fader, jag ber om återställande av mitt kristna liv i Jesu namn.
 • Herre Jesus, skriftstället säger låt den som tror att han står och ta hand om han inte faller. Jag vägrar att falla, jag ber att du ska ge mig nåd att stå med dig till slutet, Herre, släpp denna nåd över mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber om att en ny eld ska börja brinna på altaret i mitt kristna liv. Jag kommer emot alla former av ljumhet i min andeman, jag ber att den heliga anden tar ansvar för mitt liv och ger mig styrkan att fortsätta med tron ​​i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot alla former av distraktion på mitt sätt. Varje problem, lidande eller frestelse som fienden vill skicka mig för att ta mig bort från Herrens närvaro, kommer jag emot den genom den heliga andens eld i Jesu namn.
 • Herre, jag söker den brinnande elden i väckelse över mitt andliga liv. Jag ber att du kommer att återställa rätt anda inom mig. Jag motverkar alla krafter av mörker som har skickats för att få ner mitt andliga liv, jag avbryter deras planer genom kraften i Jesu namn.
 • Skriften säger i boken i Psalm 19: 7 Herrens lag är fullkomlig, återupplivar själen; Herrens vittnesbörd är säkert och gör det enkelt att visa. Herre, jag ber för min själs återupplivning, jag ber dig lära mig din lag och göra det uppenbart i mitt hjärta i Jesu namn.
 • Ditt ord säger i Psalm 80:18, så kommer vi aldrig att överge dig mer. Återuppliv oss så att vi kan anropa ditt namn en gång till. Herre Jesus, återuppliv mitt kristna liv idag med din mäktiga kraft.
 • Herre, jag ber att du ska ge mig nåd att leva mitt liv i en kopia av Jesus Kristus. Låt mitt liv vara ett tydligt av Kristus i Jesu namn.

 

 


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.