Kraftfulla bönpoäng för att dämpa din fiende

0
10290

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpunkter för att dämpa din fiende. Fiender är inte bara demoner eller osynliga andar som terroriserar en man. De kan också vara fysiska män och kvinnor som bara vill ha sorg och smärta för dig. Vid ett givet ögonblick av våra liv som mänskliga kommer vi alltid att ha dessa fiender att kämpa med och tills de besegras kanske vi inte riktigt uppnår våra fulla potentialer. David hade kung Saul att kämpa med innan han kunde nå tronen.

Vid varje given chans, fiende kommer alltid att slå. Speciellt när vi är på väg att göra något bra i livet. Kung Saul såg aldrig David som hot förrän David besegrade Isreals långa förföljare, Goliat av filistin. När David dödade ett vildt djur i vildmarken såg kung Saul honom inte, men när David gjorde det extraordinära genom att ta ner Goliat, visste hela Isreal vem David var och då började problemet för honom. Detta är för att fastställa att fienden alltid är runt hörnet för att slå till varje gång vi gör ansträngningar för att bli något stort i livet. Tills dessa fiender är dämpade kommer vi aldrig att uppnå våra fulla potentialer.

Tills Haman togs ut blev Mordokaj inte en välsignad man. Vi måste få makten att döda våra fiender, annars blir vi de dämpade. Samson hade befogenheter att han kunde döda en mängd fiender med en ko, men han blev till slut dämpad av sina fiender. Samsons nederlag mot sina fiender avslutade hans mästares regeringstid som domare för Isreal. Skriften fick oss att förstå i Lukas 10:19 Se, jag ger er auktoritet att trampa ormar och skorpioner och över all fiendens kraft, och ingenting ska på något sätt skada er.

Herren har gett oss makten att trampa på ormar, detta betyder att vi har fått befogenhet att underkasta fienden. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje fiende som står vid framgångspunkten för att eliminera dig, de förstörs i Jesu namn.

Bön poäng:

 

  • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd du gav mig. Jag tackar dig för din barmhärtighet över mitt liv. Skriften säger att det är genom Herrens barmhärtighet att vi inte förtärs. Jag förstorar ditt heliga namn för att du är mitt livs beskyddare, du lät inte fiendens planer och dagordning råda över mig, Herre, jag tackar dig, må ditt namn vara högt upphöjt.
  • Fader Herre, jag motverkar alla fiendens attacker för att förödmjuka mig. På alla sätt som fienderna har planerat att föra mig ned, avbryter jag det genom kraften i Jesu namn. Efesierboken 6:11 Sätt på dig Guds fulla rustning så att du kan stå fast mot djävulens planer. Jag tog på mig Guds fulla rustning idag i Jesu namn. Fienden har förlorat över mig i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag får befogenheter att underkasta fienden i Jesu namn. Jag ber att den heliga andens kraft kommer kraftigt över mig. Skriften säger att du ska få kraft när den heliga anden kommer över dig. Från och med idag förordar jag Guds kraft över mig i Jesu namn. Jag hävdar Guds kraft inuti mig i Jesu namn. Jag tillkännager att jag har makten att övervinna fienden i Jesu namn.
  • Herre Jesus, varje envis fiende som Haman som inte låter mig vara, säger jag, precis som Haman förstördes på grund av Mordokaj, låt sådana fiender förstöras i Jesu namn. Herre, precis som kung Saul föll på grund av David, förordar jag att varje fiende som inte släpper mig ska förstöras i Jesu namn.
  • Herre Jesus, alla fiender som inte kommer att stanna förrän han ser att jag är förstörd, jag föreskriver att stor förödelse kommer över dem i Jesu namn. Herre, låt mig inte förstöras av min fiende på samma sätt som Samson förstördes. Varje stark fiende som har lovat att jag inte kommer att lyckas eller inte låter mig gå, jag föreskriver med himmelens auktoritet att Guds händer ska besöka en sådan fiende idag i Jesu namn.
  • Herre, alla fiender som arbetar med familjens identitet som stör min frid, ber jag att Guds hämnd kommer över dig i Jesu namn. Varje demonisk fiende som har besvärat min släktlinje länge, jag ber att Guds eld kommer över dig i Jesu namn. Jag föreskriver att varje förbindelse mellan mig och en sådan fiende bryts i Jesu namn.
  • Jag går emot allt ont förbund som ger fienden makt att dominera mitt liv, jag bryter sådana förbund genom kraften i Jesu namn. Lord Jesus, på grund av det nya förbundet som möjliggjordes genom blodet som utgjutits på Golgata kors, ber jag att ett sådant förbund ska förstöras i Jesu namn.
  • Fader Herre, alla onda fiender i min far och mitt hus som står vid kanten av genombrottet för att ta mitt liv, jag ber att förstörelsens ängel kommer över dig i Jesu namn. Herre, jag vägrar att övervinnas av min fiende, jag ber att Herrens ängel går före mig och förstör alla demoniska fiender i min familj som plågar min frid, dör idag i Jesu namn.
  • Herre Gud, skriften säger i Romarboken 16:20 Fredens Gud kommer snart att krossa Satan under dina fötter. Vår Herres Jesu nåd var med dig. Herre, jag står på löftet om detta ord att du ska krossa Satan under mina fötter. Jag ber att du ska göra fienden till ett ämne under mina fötter idag i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla bönpoäng för att läka cancer
nästa artikelKraftfulla bönpoäng för att läka njursjukdom
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.