Kraftfulla bönpoäng för att läka cancer

0
8308

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpoäng för att läka cancer. Cancer är en av de mest dödliga sjukdomarna i världen. I genomsnitt hade inte färre än 18 miljoner människor cancer per 2018 och statistiken förväntas ha ökat utöver den siffran. Tyvärr finns det för närvarande inget direkt botemedel mot cancer. Man skulle bara ha tur att få leva av det upptäcktes tillräckligt tidigt. Tråkigt att veta att vetenskapens värld inte kan bota denna dödliga sjukdom som tar människors liv varje dag.

Lyckligtvis har det andliga riket bot mot alla typer av sjukdomar och sjukdomar. Skriften fick oss att förstå att Kristus har tagit på sig alla våra svagheter och att han har läkt alla våra sjukdomar. Gud är den stora läkaren, och han är redo att läka människor från den dödliga cancersjukdomen. Vetenskapens värld fick oss att förstå att det finns olika typer av cancer och det finns olika nivåer av det också. Men vi bryr oss mindre om vilken typ eller nivå det har kommit till, för vi har en stor läkare i Sion som kan läka alla slags sjukdomar eller sjukdomar.

Skriften förklarade att vi har fått ett namn som är över alla andra namn, att vid nämnandet av namnet Jesus måste varje knä böja sig och varje tunga ska erkänna att han är Gud. Skriften fick mig också att förstå att alla träd som Fadern inte har planterat ska dras från roten. Gud planterade inte cancer i ditt liv, visst har fienden gjort det. Vi kommer att prata med sjukdomarna på det språk som den förstår, vi kommer att kommunicera med cancer med Kristi dyrbara blod som utgjutits på Golgata. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att alla former av cancerrelaterad sjukdom som påverkar din hälsa botas idag i Jesu namn.

 

Bön poäng:

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
  • Herre Jesus, du är Sions stora läkare, han som sträcker ut sin hand och läker de sjuka. Den som räddar sitt folk med styrkan från sin högra hand, jag ber att du ska sträcka ut dina händer och läka mig från denna cancersjukdom, jag ber att du tar bort smärtan och får sjukdomen att försvinna i namnet på Jesus.
  • Herre, för det har skrivits att vi har fått ett namn som är långt över alla andra namn att vid nämnandet av namnet Jesus måste varje knä böja sig och varje tunga måste erkänna att han är Gud. Jag talar till dig cancer i namnet på, lämnar mitt liv idag, jag är fri från dig idag i Jesu namn.
  • Herre, jag förstår att det inte finns något annat namn som ges till människan genom vilken frälsning kommer till alla mänskliga slag, i namnet på den som läker, den som räddar och den som kommer tillbaka, jag förordnar i namnet av Jesus, cancer besegras över mitt liv i Jesu namn.
  • Åh du cancer, hör Herrens ord, det har skrivits Kristus har tagit på sig alla våra svagheter och han har botat alla våra sjukdomar. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att cancer tömmer mitt ben idag i Jesu namn.
  • Jag tillkännager dig cancer idag, min kropp är templet för den levande Gud så att du inte har någon plats i min kropp. Jag föreskriver att den allsmäktige Guds eld ska gå ut nu och ta bort cancerfröet i mitt blod. Jag föreskriver att Guds, den Allsmäktiges, kraft kommer att gå ut och ta bort fröet av cancer i mitt bröd, jag förordnar att Guds makt ska gå ut och ta bort cancerfröet i min hjärna, i Jesu namn.
  • För det har skrivits i boken Jer 30: 17 I kommer att återställa din hälsa, och jag kommer att läka dina sår, säger Herren. ” Jag föreskriver att min hälsa återställs genom kraften i Jesu namn.
  • Herrens ord har sagt för jag vet vilka tankar jag har till dig säger värdherren, de är tankarna om det goda och inte om det onda för att ge dig ett förväntat slut. Du sa att dina tankar gentemot mig är bra och inte onda för att ge mig ett förväntat slut och jag vet också att du inte är en man som ska ljuga, och inte heller är du en människas son att omvända dig från dina ord. Jag ber att du ska göra detta ord manifesterat i mitt liv, jag ber om total läkning i Jesu namn.
  • Psaltaren 107: 19-21 Så ropade de till Herren i sin nöd, och Gud räddade dem från deras desperata omständigheter. Gud gav ordern och botade dem; han räddade dem ur deras grop. Låt dem tacka Herren för hans trogna kärlek och hans underbara gärningar för alla människor. ” Herre, jag vill också dela mitt vittnesbörd om dina stora gärningar. Jag vill meddela hela jorden hur kraftiga dina händer är, jag ber att du på ett mirakulöst sätt tar bort cancer från min kropp och gör mig frisk igen i Jesu namn.
  • Skriften säger i Psalm 146: 8 Herren: vem får blinda se. Herren: som rätar upp de som är böjda. Herren: vem älskar de rättfärdiga. ” Herre, du kan återställa synen på blinda, du kan räta ut den som är böjd låg, jag vet säkert att du också kan läka mig från cancer. Jag ber att du kommer att uppstå idag och göra det som bara kan göra i Jesu namn. Jag vill att du Gud ska vara barmhärtig över mig, din säger att du kommer att vara barmhärtig över vilken du kommer att vara barmhärtig över och medkänsla med vem du kommer att ha den på. Jag ber att du ska vara nådig över mig och rädda mig från cancer genom dina händer. 

 


 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla bönpoäng för att befria dig från skuldbundenhet
nästa artikelKraftfulla bönpoäng för att dämpa din fiende
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.