Kraftfulla bönpoäng för att befria dig från skuldbundenhet

1
8725

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpoäng för att befria dig från skuldbundenhet. Det finns så många människor vars liv har störts av fattigdom vilket gör dem till skuldslaveri. Skammen och skam blir snabbt för mycket för dem att bära. Herrens ande är inställd på att höja människors standard. Gud vill befria människor från träldom och bevilja dem ekonomisk dominans.

Skriften säger att min Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Detta betyder att Guds plan är att tillgodose alla våra behov. När alla våra behov tillgodoses skulle fattigdom inte komma nära. När djävulen vill fängsla en man, är ett av sätten han uppnår detta på att kasta en sådan person i trälldom. När en man är i skuldbundenhet blir livet väldigt hemskt för en sådan man. Skriften i Ordspråksboken 22: 7 De rika härskar över de fattiga och låntagaren är slav till långivaren. ” En gäldenär är en slav till låntagaren.

Gud vill inte att hans folk ska bli slav för någon eller regering. Inte konstigt att Gud skickade Kristus för att dö på Golgata kors så att människan kan räddas från syndens träldom. Detta förklarades i Romarboken 6:23 Ty syndens lön är död, men Guds gåva är evigt liv i Chris Jesus, vår Herre. ” Det är på samma sätt som Gud vill befria människor från skuldbunden. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje skuldbundenhet förstörs i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag tackar dig för att du är Gud över mitt liv. Jag tackar dig för din barmhärtighet, jag tackar dig för din tjänst, jag tackar dig för allt du har gjort särskilt för livets gåva som du har gett mig för att se en ny dag, Herre, låt ditt namn upphöjas i namnet på Jesus.
 • Herre Jesus, skrifterna säger att vi inte kan vara i synd och be om att nåd kommer i överflöd. Jag ber att du ska förlåta mina synder i Jesu namn. På något sätt som jag har syndat och saknar din härlighet, ber jag att du förlåter mig i Jesu namn. Skriften säger att den som döljer sin synd kommer att förgås, men den som bekänner dem ska finna barmhärtighet. Jag bekänner min synd inför dig, jag ber att du förlåter mig i Jesu namn.
 • I alla fall som synd har gjort mig slav för synd, ber jag att förlåta mig i Jesu namn. Jag ber om total befrielse från syndens träldom, Herre rädda mig idag i Jesu namn.
 • Varje frukt i mitt liv, fångar upp idag i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet alla demoniska frukter som Gud har planterat och som har gjort mitt liv till skuld, jag föreskriver med kraften i Jesu namn, sådan frukt bör torka ut idag i Jesu namn.
 • Herre, varje förfäders makt i min härstam som har kastat många människor i skuld i min härstam, jag föreskriver med himmelens auktoritet, förlorar din makt över mig i Jesu namn. Jag skapar en åtskillnad mellan mig och varje förfäders makt som kastar människor i skuldens träldom i min släkt, i Jesu namn.
 • Varje hög med skuld som har programmerats av fienden för att kasta mitt liv i fattigdom, föreskriver jag att du tar eld i Jesu namn. För det har varit att Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus, jag föreskriver att det finns försörjning i Jesu namn.
 • Varje form av skuld som för närvarande dominerar mitt liv, du upphävs av lammets blod i Jesu namn. Ty Kristus har betalat min skuld med sitt blod på Golgata. Jag nycklar in i detta förbund i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet, min skuld upphävs i Jesu namn.
 • Herre, jag ber om försörjning i Jesu namn. Jag ber att ekonomisk hjälp uppstår för mig där jag minst förväntade mig i Jesu namn. Varje form av materiell skuld i mitt liv ber jag att försörjningen kommer för mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag avstår från alliansen som finns mellan mig och varje skuldsättning i dag i Jesu namn. Ty det har skrivits: Jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Från och med idag är jag fri från skuldbunden i Jesu namn. Från och med idag bryter jag alla förbund eller förbindelser mellan mig och skuldbundenhet i Jesu namn.
 • Herre, jag förordnar genom himmelens auktoritet, varje pil som har skjutits in i mitt liv för att fängsla mitt ekonomiska liv, jag förordnar att en sådan pil förlorar sin makt i Jesu namn. Skriften säger att inget vapenmode mot mig ska blomstra. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, varje pil som har hållit mitt ekonomiska liv fångat och gjort mig till en slav till skuld, jag föreskriver min frihet i Jesu namn.
 • Bibeln säger att han att sonen har frigjort är verkligen fri. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, varje skuldbundenhet bryts över mitt liv i Jesu namn. Jag är fri från skuldbindelser i Jesu namn. Jag föreskriver min frihet idag i Jesu namn. Från och med idag talar jag om ekonomisk frihet över mitt liv genom kraften i Jesu namn. Min ekonomi som har minskat av fiendens kraft får liv idag i Jesu namn. Genom kraften som väckte Kristus från de döda, höj min ekonomi i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 bönpoäng mot stagnation
nästa artikelKraftfulla bönpoäng för att läka cancer
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. je suis dieudonne chretien mai je suis vraiment intresserade par votre site est priere car ce sujet me preocue actuelement

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.