Bönpoäng för att lindra smärta

1
13302

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att lindra smärta. På frågan tror många att smärta bara kommer när du är sjuk eller om du skadas. Många människor vet inte att det finns något som kallas emotionell smärta, psykologisk smärta och andlig smärta. När dessa smärtor trivs för länge hos en man, kan en sådan person bli avskräckt om Guds styrka och tvivla på om Gud är tillräcklig för att ta bort deras smärta.

Smärta är en form av frestelse som fienden använder för att pröva oss som troende. Denna smärta kan komma från förlust av någon eller något som är mycket viktigt eller nära dig. Det kan vara som ett resultat av sjukdom som inte kommer att försvinna, det kan vara som ett resultat av hjärtsorg. Oavsett smärta det är och vad som är orsaken till smärtan, måste du veta att Gud är kraftfull och tillräcklig för att läka alla typer av smärta. Djävulen plågade Jobs liv med svår smärta. I åratal störtar Job sig i det giftiga av sjukdom och avstötning från människor. Han förlorade praktiskt taget allt som han hade ackumulerat och han hade inget annat än svår smärta från sjukdom som inte kommer att försvinna.

Det kom till en tid då Jobs fru till och med bad honom att förbanna Gud och dö. Hon trodde att det var bättre än att leva med svår smärta. Det här är vad som händer när vi har svår smärta. Även när vår tro på herren fortfarande är stark, delar inte många människor omkring oss samma tro. En tid skulle komma att de skulle rekommendera att du letade någon annanstans för en lösning. De har glömt bort att den Gud vi tjänar är allt köttets Gud och att det inte finns något omöjligt för honom att göra som förklaras i Jeremia 32:27 ”Se, jag är HERREN, allt köttets Gud; är något för svårt för mig? ” Gud kan göra överflödigt mycket över L som vi frågar eller tänker, enligt den kraft som fungerar i oss.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jag bryr mig inte vilken typ av smärta som påverkar dig, jag vill inte ens veta vad orsaken till smärtan är, vad jag vet är att det finns en stor läkare i Sion som kan lindra all slags smärta och bota alla slags sjukdomar. Om du känner att det finns ett behov av att be, låt oss be tillsammans.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


Bön poäng:

  • Stor helare av himlen, jag tror att jag är den Gud som var, som är och som kommer. Jag tröstar faktiskt att du är tillräckligt stor och kraftfull för att läka alla slags sjukdomar. Jag ber att du med din högra hand kommer att lindra smärtan från kroppen. Jag ber din kraft att du kommer att röra vid varje del av min kropp som behöver beröras och att du kommer att befria mig från plågan av denna smärta som påverkar mitt liv i Jesu namn.Herre Jesus, skrifterna säger att Kristus har tagit på sig alla våra svagheter och att han har botat alla våra sjukdomar. Jag ber genom kraften i Jesu namn, varje smärta i mitt hjärta och sinne tas bort i Jesu namn. Varje sjukdomsplåga i mitt hjärta förstörs i Jesu namn. Jag ber om att den Allsmäktige Guds tröst ska hitta mig idag och ta bort alla former av smärta i mitt hjärta i Jesu namn.Herre, du är den som läker det trasiga hjärtat, det är du som reparerar alla trasiga delar. Låt en ljusstråle nådigt tränga igenom min smärts mörker. Jag ber att du tar bort smärtan och ger mig sinnesfrid. Jag ber att genom din barmhärtighet kommer du att lära mig hur jag ska hantera denna smärta. I stället för ångest ber jag att du ska lära mig din kärlek. Låt mig veta att du älskar och vårdar mig, i Jesu namn.Herre, jag vägrar att bli avskräckt eller trött på denna smärta. Jag ber att du ska visa dig mäktigt i denna situation i Jesu namn. Jag ber att du, genom din kraft, tar bort denna smärta i mitt hjärta och ger mig frid i Jesu namn. Herre, all smärta som orsakas av sjukdom. Skriften säger att vid hans rand är vi botade, jag ber att du ska läka mig i Jesu namn.Herre Jesus, jag ber att du ska hjälpa min otro när jag ser till korset för helande. Jag ber om att nåden ska vara fast i min ställning, för jag vet att den nuvarande smärtan och ångest är ingenting jämfört med den ära som snart kommer att utvecklas. Jag ber att du ska ge mig nåd att vara med dig till slutet. Jag ber din barmhärtighet, du kommer att visa mig stor barmhärtighet, du ska visa mig din kärlek och storhet i Jesu namn.Herre, skrifterna säger att din nåd är tillräcklig för mig och din styrka fulländas i min svaghet. Herre Jesus, jag ber att din nåd kommer att vara tillräcklig för mig under den här prövande tiden i Jesu namn. Jag ber att din styrka hjälper min svaghet i Jesu namn.Herre, jag tackar dig för att svara på mina böner. Jag tackar dig för att jag vet att du har tagit bort denna smärta. Jag tackar dig för jag vet att istället för denna smärta kommer jag att hitta fred och lugn, jag tackar dig för att din nåd är tillräcklig för mig. Jag tackar dig för att du har botat mig från alla former av känslomässig, psykologisk och mental smärta som plågar mig, låt ditt namn upphöjas för alltid. Amen.

  • Herre Jesus, skrifterna säger att Kristus har tagit på sig alla våra svagheter och att han har botat alla våra sjukdomar. Jag ber genom kraften i Jesu namn, varje smärta i mitt hjärta och sinne tas bort i Jesu namn. Varje sjukdomsplåga i mitt hjärta förstörs i Jesu namn. Jag ber om att den Allsmäktige Guds tröst ska hitta mig idag och ta bort alla former av smärta i mitt hjärta i Jesu namn.Herre, du är den som läker det trasiga hjärtat, det är du som reparerar alla trasiga delar. Låt en ljusstråle nådigt tränga igenom min smärts mörker. Jag ber att du tar bort smärtan och ger mig sinnesfrid. Jag ber att genom din barmhärtighet kommer du att lära mig hur jag ska hantera denna smärta. I stället för ångest ber jag att du ska lära mig din kärlek. Låt mig veta att du älskar och vårdar mig, i Jesu namn.Herre, jag vägrar att bli avskräckt eller trött på denna smärta. Jag ber att du ska visa dig mäktigt i denna situation i Jesu namn. Jag ber att du, genom din kraft, tar bort denna smärta i mitt hjärta och ger mig frid i Jesu namn. Herre, all smärta som orsakas av sjukdom. Skriften säger att vid hans rand är vi botade, jag ber att du ska läka mig i Jesu namn.Herre Jesus, jag ber att du ska hjälpa min otro när jag ser till korset för helande. Jag ber om att nåden ska vara fast i min ställning, för jag vet att den nuvarande smärtan och ångest är ingenting jämfört med den ära som snart kommer att utvecklas. Jag ber att du ska ge mig nåd att vara med dig till slutet. Jag ber din barmhärtighet, du kommer att visa mig stor barmhärtighet, du ska visa mig din kärlek och storhet i Jesu namn.Herre, skrifterna säger att din nåd är tillräcklig för mig och din styrka fulländas i min svaghet. Herre Jesus, jag ber att din nåd kommer att vara tillräcklig för mig under den här prövande tiden i Jesu namn. Jag ber att din styrka hjälper min svaghet i Jesu namn.Herre, jag tackar dig för att svara på mina böner. Jag tackar dig för att jag vet att du har tagit bort denna smärta. Jag tackar dig för jag vet att istället för denna smärta kommer jag att hitta fred och lugn, jag tackar dig för att din nåd är tillräcklig för mig. Jag tackar dig för att du har botat mig från alla former av känslomässig, psykologisk och mental smärta som plågar mig, låt ditt namn upphöjas för alltid. Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för gudfruktande fru
nästa artikelBönpoäng mot ministerfel
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

  1. Obrigado estimado senhor Pastor, as orações que tem enviado as recebo semper, estou muito grato por este teu louvável gesto.
    Deus lhe abênçoe com muita sabedoria, amor, proteção divina, saúde, paz e muita luz.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.