Bönpoäng för gudfruktig man

7
10421

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för en gudfruktig man. Äktenskapets institution som orkestrerad av Gud är sådan att den skulle hålla i livet. Du håller med mig om att det för alltid är för långt att spendera med fel man. En av de många särdrag eller saker som en kvinna ber om hos mannen de vill slå sig ner med är fruktan för Gud. Detta beror på att de tror att när han har fruktan för Gud, skulle han inte ägna sig åt några onda aktiviteter som skulle skada familjen.

Varje dam vill ha en man som behandlar henne som om hon är den enda kvinnan i världen. En man som kommer att vara med henne i tjocka och tunna ögonblick, en man som kommer att fungera som husets präst och profet. Men bara ett fåtal är redo att göra vad som krävs för att ha den typen av man. En sak som är viktigt att veta är att allt om livet är offer. Om du vill ha något så dåligt måste du vara villig att offra något i gengäld. Det skulle intressera dig att veta att de flesta kvinnor som vill ha en gudfruktig man inte ens kära Gud också. De förstår inte att djupet kallar djupet.

I de flesta fall lockar vi människor som delar nästan samma attribut eller liknande egenskaper med oss. Strax innan vi fördjupar oss i bönpunkter, låt oss snabbt lyfta fram några av de saker som ska göras för att få en gudfruktig man som kvinna.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Saker att göra för att få en gudfruktig man

Ge ditt liv till Kristus

Det första steget mot en gudfruktig man är att ge ditt liv till Kristus som kvinna. Du kan inte ha något från riket när du inte är medlem i riket. Du måste identifiera att Kristus är Herre och frälsare. Du måste erkänna det faktum att Kristus sändes av Gud för att sprida människans frälsning. Att veta detta och acceptera det gör dig till medlem i riket.

Då måste du vara sönder, överge dina gamla vägar och hålla fast vid korset.

Var en gudomlig kvinna

Det räcker inte bara för dig att luta dig tillbaka och be för en gudfruktig man när du knappt känner Gud själv. Det första du måste göra är att också bli en gudfruktig kvinna. Att vara en gudfruktig kvinna går utöver att kallas kristen för namnet. Din karaktär, attribut och allt om dig måste skildra Kristus Jesus.

Var en gudfruktig kvinna

En sak som vi alla måste förstå är att vi är en perfekt kopia av de människor vi bosätter oss med. När du fruktar Gud som kvinna är Herrens gärningar utformade på ett sådant sätt att du bara kommer att locka män som är nästan som du. När du har Guds prestation kommer du att vara utrustad med kunskapen för att identifiera en man som har fruktan för Gud när friare börjar komma. Med detta skulle du inte nöja dig med mindre eftersom du vet vem du är i Kristus Jesus.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag tackar dig för en lycklig dag som den här. Jag tackar dig för den nåd du har gett mig att se denna dag, jag tackar dig för att du gav mig en ny chans, ytterligare en möjlighet att tjäna dig mer, ytterligare en möjlighet att rätta till mina fel, ytterligare en möjlighet att eftersträva och känna dig bättre, Herre, må ditt namn vara högt upphöjt.Herre, jag ber den här dagen att du ska välsigna mig med god man. Jag vägrar nöja mig med mindre. Jag ber att du ska skicka min väg till den man som du har förberett, den man som du har utrustat för att vara familjens präst, den som kommer att stå på vakten för familjen, jag ber att du skickar honom min väg i Jesu namn.

 • Herre, precis som skrifterna säger, är fruktan för Herren början på visdom. Jag ber för rätt man med rätt visdom vars källa kommer från Gud. Jag ber för en man som kommer att känna dig mer än jag, en man som kommer att frukta dig än jag, en man som kommer att tjäna och älska Guds saker bättre, jag ber att du skickar honom min väg i Jesus.

 • Herre Jesus, jag kommer emot alla former av bedrägeri, alla former av förklädnad som fienden har förberett för att komma min väg. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, ska avslöja identiteten på varje bedräglig varelse som fienden kan skicka min väg för att slösa bort min tid och visa mig helvete plågor på jorden, jag ber att han inte ska få en plats i mitt hjärta i namnet av Jesus.

 • Herre Gud, jag ber att du ska lära mig om saker att göra. Jag ber att du kommer att rikta mina steg, jag ber om en gudomlig förbindelse mellan mig och den mannen, jag ber att du ska få en att hända mellan oss i Jesu namn. Herre Gud, jag ber att du ger mig rätt visdom att hantera den man du har bestämt för mig. Jag ber att du ska lära mig rätt typ av svar att ge, jag ber att du ska skydda min tunga med all försvinnande, jag ber att du ska fylla min mun med den visdom som behövs för att ge rätt svar i namnet på Jesus.

 • Herre, jag ber att du ska utrusta den här gudfruktiga mannen med rätt visdom att han behöver vara en stor make. Jag övervinner ilskanens anda i honom, jag tillrättavisar våldets ande i honom genom myndigheten i Jesu namn.

 • Herre, jag ber den här dagen att du ska välsigna mig med god man. Jag vägrar nöja mig med mindre. Jag ber att du ska skicka min väg till den man som du har förberett, den man som du har utrustat för att vara familjens präst, den som kommer att stå på vakten för familjen, jag ber att du skickar honom min väg i Jesu namn. Herre, precis som skrifterna säger, är fruktan för Herren början på visdom. Jag ber för rätt man med rätt visdom vars källa kommer från Gud. Jag ber för en man som kommer att känna dig mer än jag, en man som kommer att frukta dig än jag, en man som kommer att tjäna och älska Guds saker bättre, jag ber att du skickar honom min väg i Jesus.

 • Herre Jesus, jag kommer emot alla former av bedrägeri, alla former av förklädnad som fienden har förberett för att komma min väg. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, ska avslöja identiteten på varje bedräglig varelse som fienden kan skicka min väg för att slösa bort min tid och visa mig helvete plågor på jorden, jag ber att han inte ska få en plats i mitt hjärta i namnet av Jesus.

 • Herre Gud, jag ber att du ska lära mig om saker att göra. Jag ber att du kommer att rikta mina steg, jag ber om en gudomlig förbindelse mellan mig och den mannen, jag ber att du ska få en att hända mellan oss i Jesu namn. 

 • Herre Gud, jag ber att du ger mig rätt visdom att hantera den man du har bestämt för mig. Jag ber att du ska lära mig rätt typ av svar att ge, jag ber att du ska skydda min tunga med all försvinnande, jag ber att du ska fylla min mun med den visdom som behövs för att ge rätt svar i namnet på Jesus.

 • Herre, jag ber att du ska utrusta den här gudfruktiga mannen med rätt visdom att han behöver vara en stor make. Jag övervinner ilskanens anda i honom, jag tillrättavisar våldets ande i honom genom myndigheten i Jesu namn.

 • Herre Jesus, jag tillrättavisar alla former av andlig man som kan försöka plåga mitt äktenskap även efter att jag fått rätt man som du har bestämt för mig. Jag tillrättavisar alla onda laster som en sådan ande man kanske vill använda för att försvåra äktenskapet i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönen pekar mot ond profetia
nästa artikelBönpoäng för gudfruktande fru
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

7 KOMMENTARER

  • Ty det är skrivet om någon vill tala, låt honom tala som ett orakel av Gud. Jag föreskriver med himmelens myndighet att allt som du har förlorat återställs i Jesu namn.

   När HERREN återförde Sions fångenskap: Vi var som de som drömmer, jag tillkännager återställelsen av allt du har förlorat i Jesu namn. Du kommer snart att dela ditt vittnesbörd.

   Amen.

 1. Tack Fader Gud i himlen och Jesus din son. Jag tar emot allt i Jesu mäktiga namn amen amen amen! Jag ber Gud välsigna mig med en gudfruktig make. jag är kristen

 2. Be för mina barn och hela min familj inklusive min babys far ronnie Joseph barn- Mendoza son Alexander Mendoza Adam Mendoza dyrbar Garcia Anthony Morales Lilly Mendoza själv Lluvia cornelio från sinnesläsning orsakar förvirring distraktion misstro frustration och ilska inte mer kärlek bonding familj mot oss bara på grund av en kvinna vill bara uppfylla sina egna önskningar med blackmagic Jag har ingen kontroll hon fortsätter att byta min babys far till en kall person mycket distraherad arg utan anledning bara uppmärksammar den här kvinnan gör vad hon vill han glömmer sin familj

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.