Bönpoäng för gudfruktande fru

0
9381

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för en gudfruktig fru. Som med alla kvinnor att slå sig ner med en gudfruktig kvinna, så är också varje mans dröm att bosätta sig med en gudfruktig fru. Kampen mellan en man och en kvinna är helt annorlunda i äktenskapet. Medan en kvinna vill ha en man som ska vara trogen mot deras äktenskapslöften, försörja familjen och aldrig vända ryggen till sin familj. En man vill också ha en kvinna som inte kommer att överge honom när fartygen är nere, en kvinna vars tunga är bevakad och vars karaktär visar Gud.

Äktenskap är en lycklig förening när du är med rätt partner. Det kan dock vara ett helvete på jorden för andra människor när de hamnar i det med fel människor. Bland alla partners är den typ av partner som någon inte borde bosätta sig som inte har fruktan för Gud. När en kvinna inte har fruktan för Gud blir det onda tillåtet. Detta förklarar varför det är nödvändigt för varje man att bosätta sig med en gudfruktig kvinna. Det finns saker som en man måste göra när han letar efter en gudfruktig hustru. Låt snabbt belysa några av dessa saker innan vi går in i bön.

3 saker att göra för att få en gudfruktig fru


Ge ditt liv till Kristus
Det första steget att ta är att bli en troende. Du kan inte leta efter en skatt i en gång som du inte tillhör. Det första steget mot att få en gudfruktig fru är att ge ditt liv till Kristus Jesus. Du måste överlämna allt till Kristus Jesu överhöghet, först då kommer du att känna mannen som kallas Gud bättre.

Det finns ingen kunskap om Gud utanför Kristus Jesus. Portalen som du vet om Guds djupa saker är genom att tro att Kristus är vägen till fadern. När du väl har gett dig liv att leva och du har fått äkta omvändelse har du blivit berättigad att börja din sökning och bön för en gudfruktig fru.

Gå med i en kyrka
Det här låter kanske roligt, men det är vad det är. Du letar inte efter en gudfruktig fru i klubben eller baren. Det bästa stället att hitta en kvinna vars liv och varelse är centrerad mot Gud är i kyrkan. Det skulle intressera dig att veta att det största antalet människor som går till kyrkan är kvinnligt kön.

När du ber för en gudfruktig fru, lutar du dig inte bara hemma varje dag inklusive söndagar och väntar på att kvinnan ska knacka på din dörr. Skriften säger i boken av Ordspråksboken 18:22 Den som hittar en hustru finner en god sak och får nåd från HERREN. Det finns en plats att söka. Du måste gå ut för att söka efter kvinnan. När du väl har gett ditt liv till Kristus börjar du växa i Kristus. Platsen för växande krav att du matar dig själv med Guds ord. Ett av de bästa sätten att få Guds ord är att gå i en bibeltroande kyrka.

Var en gudfruktig man
Du kommer att attrahera den typ av person du är. Om du är en gudfruktig man kommer du att locka en gudfruktig kvinna som fru. Bibeln säger att rädslan för Herren är början på visdom. En som du fruktar Gud, kommer du att ha visdom att identifiera vilken typ av kvinna som också fruktar Gud.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

 

Bön poäng:

 

  • Fader Herre, jag tackar dig för en lycklig dag som den här. Jag tackar dig för den nåd du har gett mig att se denna dag, jag tackar dig för att du gav mig en ny chans, ytterligare en möjlighet att tjäna dig mer, ytterligare en möjlighet att rätta till mina fel, ytterligare en möjlighet att förfölja och känna dig bättre, Herre, må ditt namn vara högt upphöjt. Herre, jag ber denna dag att du ska välsigna mig med god man. Jag vägrar nöja mig med mindre. Jag ber att du ska skicka min väg till den man som du har förberett, den man som du har utrustat för att vara familjens präst, den som kommer att stå på vakten för familjen, jag ber att du skickar honom min väg i Jesu namn.

  • Herre, precis som skrifterna säger, är fruktan för Herren början på visdom. Jag ber för rätt kvinna med rätt visdom vars källa kommer från Gud. Jag ber för en kvinna som kommer att känna dig mer än jag, en kvinna som Deborah, kvinna som Ruth. Den som kommer att frukta dig än jag, en kvinna som kommer att tjäna och älska Guds saker bättre, jag ber att du skickar honom min sätt i Jesu namn.

  • Herre Jesus, jag kommer emot alla former av bedrägeri, alla former av Isebel som fienden har planerat att sända min väg, jag tillrättavisar dem i Jesu namn. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, ska avslöja varje bedräglig varels identitet som fienden kan skicka min väg för att slösa bort min tid och visa mig helvetsplågor på jorden, jag ber att han ninte ha en plats i mitt hjärta i Jesu namn.

  • Herre Gud, jag ber för en kvinna som är fruktbar för mig och som är dig till ära. Jag ber att du kommer att gudomligt ansluta mig till den kvinna du har bestämt för mitt liv. Herre Gud, jag ber att du ska ge mig rätt visdom att hantera den kvinna du har bestämt för mig. Jag ber att du ska lära mig rätt svar att ge, jag ber att du ska skydda min tunga med all försvinnande, jag ber att du ska fylla min mun med den visdom som behövs för att ge rätt svar i namnet på Jesus.

  • Herre, jag ber att du ska utrusta den här gudfruktiga kvinnan med rätt visdom att han behöver vara en stor fru. Jag övervinner ilskanens anda i honom, jag tillrättavisar våldets ande i honom av myndigheten i Je namns namnsus.

  • Herre, jag ber den här dagen att du ska välsigna mig med god man. Jag vägrar nöja mig med mindre. Jag ber att du kommer att skicka min väg den kvinna som du har förberett, den kvinna som du har utrustat för att vara familjens präst, den som kommer att stå på vakten för familjen, jag ber att du skickar honom min väg i Jesu namn. Herre, precis som skrifterna säger, är fruktan för Herren början på visdom. Jag ber för rätt kvinna med rätt visdom vars källa kommer från Gud. Jag ber för en kvinna som kommer att känna dig mer än jag, en man som kommer att frukta dig än jag, en kvinna som kommer att tjäna och älska Guds saker bättre, jag ber att du skickar honom min väg i namn av Jesus.

  • Herre Jesus, jag kommer emot alla former av bedrägeri, alla former av förklädnad som fienden har förberett för att komma min väg. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, ska avslöja identiteten på varje bedräglig varelse som fienden kan skicka min väg för att slösa bort min tid och visa mig helvete plågor på jorden, jag ber att han inte ska få en plats i mitt hjärta i namnet av Jesus.

  • Herre Gud, jag ber att du ska lära mig om saker att göra. Jag ber att du kommer att rikta mina steg, jag ber om en gudomlig förbindelse mellan mig och den mannen, jag ber att du ska få en att hända mellan oss i Jesu namn. 

  • Herre Gud, jag ber att du ska ge mig rätt visdom att hantera den kvinna du har bestämt för mig. Jag ber att du ska lära mig rätt svar att ge, jag ber att du ska skydda min tunga med all försvinnande, jag ber att du ska fylla min mun med den visdom som behövs för att ge rätt svar i namnet på Jesus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för gudfruktig man
nästa artikelBönpoäng för att lindra smärta
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.