Bönen pekar mot ond profetia

1
9783

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter mot onda profetior. Har du någonsin hört en ond profetia om ditt liv? Har någon gett dig ont uppenbarelse och det fick dig så rädd att du inte ens vet vad du ska göra? Vad sägs om onda uttalanden? Har någon dömt dig till döds? Har någon bekräftat sagt att du inte kan utgöra något betydelsefullt i livet ?.

Sanningen är att vad folk säger om dig spelar ingen roll. Vad människor har sagt till dig Gud berättade för dem om dig borde inte definiera dig. Du ska inte bara täcka ditt ansikte av rädsla för att du fick en profetia om döden. Det är den bästa tiden att söka Guds ansikte genom böner. Kom ihåg historien om kung Hiskia i 2 Kungaboken 20 På den tiden blev Hiskia sjuk och befann sig i dödsfasen. Profeten Jesaja, Amoz, son, gick till honom och sade: ”Så säger HERREN: Sätt ditt hus i ordning, för du kommer att dö; du kommer inte att återhämta dig. ” Hiskia vände ansiktet mot väggen och bad till HERREN: "Kom ihåg, HERRE, hur jag har vandrat inför dig troget och med helhjärtad hängivenhet och gjort vad som är gott i dina ögon." Och Hiskia grät bittert. Innan Jesaja hade lämnat mittgården kom HERRENS ord till honom: ”Gå tillbaka och säg till Hiskia, mitt folks ledare: Så säger HERREN, din fader Davids Gud: Jag har hört din bön och sett dina tårar; Jag kommer att läka dig. På den tredje dagen från och med nu ska du gå upp till HERRENS tempel. Jag lägger till femton år i ditt liv. Och jag ska rädda dig och denna stad från Assyriens kung. Jag ska försvara denna stad för min skull och för min tjänares Davids skull. '

Ibland är onda profetior ett test för vår tro och hur ivriga vi är på platsen för bönen. Hiskia kunde bara ha accepterat sitt öde och förbereda sig för att hans död skulle komma. Han förstod emellertid att ingenting händer om det inte har befallts av Gud. Och han visste att Gud kunde förändra tidvattnet i minsta ögonblick. Han gick genast tillbaka till Gud i bön och Gud förändrade profetian. Till och med profeten Jesaja hade inte lämnat gården när Gud sa att han skulle återvända till Hiskia och säga till honom att ytterligare femton år har lagts till i hans dagar.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Skriften säger i boken av Klagesången 3:37 Vem är han som talar och det kommer att ske, när Herren inte har befallt det? Ingen kan beordra någonting att bli verklighet utom det har befallt av Gud. Så vad folk har sagt har inte mycket vikt. Du har obestridlig tillgång till Gud genom Kristus Jesus. Du kallar alltid gå till Gud i böner och ändra den profetia som har sagts om dig.

 

Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd och det privilegium som du har gett mig att se en annan sådan dag, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. Det är genom din barmhärtighet som jag inte har förtärts ännu, jag ber att din barmhärtighet ständigt kommer att vara över mig i Jesu namn.
  • Herre Jesus, skriften säger vem är det som talar och det kommer att ske, när Herren inte har befallt det? Herre, jag står bara för dina löften för mitt liv. Jag tystar alla onda ord och yttranden som har sagts om mitt liv i Jesu namn.
  • Jag bryter ner alla imperier av onda profetior över mitt liv. Varje mur av demoniska yttranden som försöker arbeta mot mitt öde, tillrättavisar jag dig vid den heliga andens eld i Jesu namn. Alla onda profetior över mitt liv tystas i Jesu namn.
  • Jag upprättar ett nytt förbund genom Kristi blod. I kraft av blodet som utgjutits på Golgata-korset tar jag ett nytt förbund om livet i Jesu namn. Jag förstör alla former av gammalt förbund i mitt liv i Jesu namn.
  • Herre, alla onda dödsprofetier över min och min familj, jag avbryter den med lammets blod. Ty det har skrivits att jag inte ska dö utan leva för att förkunna herrens gärningar i de levandes land. Jag avbryter alla onda uttalanden av döden över mitt liv i Jesu namn.
  • Herre, alla onda profetior om misslyckande över mitt liv, du bryts idag i Jesu namn. Skriften säger som Kristus är så vi är. Alla onda profetior om misslyckande över mitt liv, hör Herrens ord, skriftstället säger att jag är för tecken och under, jag är för stor för misslyckande, oh anda av misslyckande, du förstörs angående mig i Jesu namn .
  • Herre Jesus, alla sjukdomsprofetier över mitt liv och min familjs liv, jag avbryter dig idag i Jesu namn. Ty det har skrivits: Kristus har tagit på sig alla våra svagheter och han har botat alla våra sjukdomar. Varje form av svaghet eller sjukdom i livet bryts av kraften i Jesu namn.
  • Herre, jag föreskriver att ditt råd ensamt kommer att stå i mitt liv i Jesu namn. Jag tillrättavisar alla profetior som har sagts om mig. Jag avbryter alla onda uttalanden och demoniska förbannelser över mitt liv genom kraften i Jesu namn. Ty det har skrivits: Kristus har förbannats för oss, för förbannad är den som hängs på trädet. Jag avbryter varje manifestation av förbannelse över mitt liv i Jesu namn.
  • Herre, du är den stora växlaren. Jag föreskriver att du genom din kraft kommer att förvandla alla onda profetior till välsignelse och upphöjelse för mig i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för att få ditt drömjobb
nästa artikelBönpoäng för gudfruktig man
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

  1. Sallom bien-aimé dans le seigneur. J apprécié énormément votre travail. Car, il nous aide beaucoup sur le plan spirituel. Que le seigneur vos soutiens, vous inspirera, vous fortifie et vous protège pour la gloire de son nom au nom de jésus christ!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.