10 skrifter för att börja din dag

1
13407

Idag kommer vi att ta itu med tio skrifter för att börja din dag. Det finns inget bättre sätt att börja dagen än med Guds ord. Guds ord bär kraft det är tillräckligt för att vår dag ska gå smidig. Kom ihåg att Bibeln har registrerat att varje dag är fylld med ondska, så är välsignelse inbäddad i varje dag. Guds rätta ord kommer att hjälpa oss att ställa vår dag rätt.

Oavsett om du är kontorsarbetare eller affärsperson behöver du rätt ord för att göra din dag smidig och fri från alla onda händelser. Herrens ord är en bekräftelse och påminnelse om att Gud älskar oss och att han vakar över oss. Vi har följt tio skrifter som du alltid kan använda för att börja dagen.

10 skrifter för att börja din dag

Psaltaren 118: 24 ”Detta är den dag som Herren har gjort; vi kommer att glädja oss och vara glada över det. ”

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Du kan använda detta skriftställe för att profetera in i dagen. Skriften säger förklara en sak och den ska upprättas. Förklara att dagen är den dag som herren har skapat och att du ska glädja dig och vara glad över den. Det betyder att inget ont kommer över dig den här nya dagen, du ska inte bli offer för någon onda omständigheter i Jesu namn.


Psaltaren 88:13 ”Men till dig ropade jag, Herre; och på morgonen ska min bön förhindra dig. ”

Det finns något med att ringa till Gud på morgonen. Hur Psalmboken säger att jag kommer att anropa dig tidigt på morgonen. Kom ihåg att skrifterna förmanar att vi letar efter Gud när han kan hittas, vi bör anropa honom när han är nära. Denna bön betyder att Guds närvaro alltid är nära och snabb tidigt på morgonen. Läs detta skriftställe, be till Gud och tro att din bön har besvarats.

Psaltaren 90:14 ”O tillfredsställ oss tidigt med din barmhärtighet; så att vi kan glädjas och vara glada alla våra dagar. ”

Detta är en bön till Gud att välsigna oss med hans barmhärtighet. Kom ihåg att skrifterna säger att jag ska vara barmhärtig över vem jag kommer att vara barmhärtig över och medkänsla med vem jag kommer att ha det. Detta är ett skriftstadium med uppmaning att Gud ska välsigna oss med barmhärtighet så att vi kan vara glada hela dagen. När Guds nåd är med oss ​​kommer protokoll att brytas och saker falla på plats utan stress.

Psaltaren 5: 3 ”Min röst skall du höra på morgonen, Herre! på morgonen ska jag rikta min bön till dig och se upp. ”

Denna skrift är för att ytterligare betona det faktum att Gud hör och besvarar böner mer på morgonen. Detta är inte att säga att Gud inte svarar på böner under annan tid på dagen. Gud besvarar bön varje gång. Det är dock viktigt att vi riktar våra böner till Gud tidigt på morgonen innan vi går ut ur huset.

Psaltaren 143: 8 ”Låt mig höra din omtanke på morgonen; ty på dig litar jag: låt mig veta vägen jag ska gå; för jag lyfter min själ till dig. ”

Det är en bönens psalm för vår dag att gå bra och smidigt. Det är en bön för Guds kärleksfullhet att komma över oss tidigt på morgonen. Vi behöver också vägledning för varje dag. När vårt liv är ogiltigt är det oundvikligt. Detta är en bönens psalm som Gud riktar vårt ben på vilken väg vi ska gå.

1 Petrus 5: 7 ”Lägg all din omsorg på honom; för han bryr sig om dig. ”

Om du oroar dig för mycket, om ditt hjärta är fyllt med så mycket ångest att du inte vet vad du ska göra. Detta är det bästa skriftstället att börja dagen med. Är du rädd för att möta din onda chef idag? Eller så är du skeptisk till att din dag inte går som planerad, orolig. Gud har lovat att ta hand om oss genom att ta bort alla våra bekymmer och bekymmer.

Jesaja 45: 2 Jag vill gå framför dig och göra de krokiga platserna raka; Jag ska krossa bronsportarna och hugga av järnstänger.

Du behöver inte oroa dig. Detta är ett löfte från Gud. Han har lovat att gå före dig varje dag och jämna ut upphöjda platser. Detta betyder att den allsmäktige Guds kraft kommer att gå före dig och ta bort alla problem eller utmaningar som kan uppstå mot dig på vägen. Du behöver bara studera denna skrift med tro på ditt hjärta att så som det har skrivits, så ska det vara.
Varje dörr av järn som har stängts mot dig för att försena din välsignelse kommer att brytas av Guds, den Allsmäktiges kraft.

Filipperna 4:19 Och min Gud kommer att tillgodose allt ditt behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus.


Detta är ett försäkringsskrift att Gud kommer att leverera allt vi behöver. Guds Faders rikedom kan inte betonas för mycket. Skriften säger enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Detta betyder att brist och brist inte kommer att vara vår del för vardagen i våra liv.

Jakob 1: 5 ”Om någon av er saknar vishet, låt honom be till Gud, som ger alla människor på ett frikostigt sätt och inte förskräcker sig; och det skall ges honom. ”

För varje dag behöver vi en viss nivå av visdom för att resa genom livet. Inte undra på att skrifterna förmanar oss att om vi saknar visdom bör vi be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Det är Guds visdom som kommer att lära dig hur du kan svara på varje samtal som du kommer att njuta av under hela dagen.

Guds visdom hjälper dig att lösa komplexa situationer som om det inte är något.

Jeremia 29:11 ”För jag vet vilka planer jag har för dig”, säger Herren, “planerar att lyckas dig och inte skada dig, planerar att ge dig hopp och en framtid.”

Använd denna del av skrifterna för att hävda välstånd för dagen. Han sa att hans planer för oss är att blomstra och inte skada oss. Detta innebär att varje fara på vår väg kommer att tas ut av makten i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för att undkomma fiendens fälla
nästa artikel5 sätt att undvika äktenskapsbrott i äktenskapet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.