Kraftfulla profetiska deklarationer för årets andra fas

3
485

Idag kommer vi att hantera en kraftfull profetisk förklaring för årets andra fas. Vi har precis gått in i årets andra fas. Det finns så många välsignelser knutna till varje fas av året, så också många fördömelser och vedermödor. Den nya fasen har precis börjat och så många saker har redan börjat hända runt om i landet. Det är kvar för oss att bestämma hur vi vill att årets andra fas ska vara för oss.

Gud har gett oss makten att själva bestämma hur varje dag kommer att bli. Det är inte konstigt att skrifterna säger i Jobb 22:28 Du ska också förklara en sak, och det kommer att fastställas för dig; Så ljus kommer att lysa på dina vägar. Gud har gett oss befogenhet att förklara en sak och få dem att bli. Oavsett om världen är i fred eller inte, oavsett om ekonomin blomstrar eller inte, har vi befogenhet att göra rikedom och återställa normaliteten i landet med munens ord.

Hur den Gud hedrade Josuas ord när han kämpade med fem kungar. Joshua beordrade solen att stanna vid Gibeon och månen att stanna vid Aijalon. Solen och månen stod där tills Isreals barn hade hämnat sig över sina fiender. Bibeln antecknade att Gud aldrig har lyssnat eller lyssnat till en mans röst som han gjorde för Joshua.
För denna andra fas av året kommer vi också att göra kraftfulla profetiska förklaringar.

Profetiska ord är ett uttal av de kommande sakerna. Vi uttalar dem genom vår mun med tro på att Gud är kapabel och rikligt kapabel att göra dem. För så många av oss som hade en tuff start år 2021 är detta ytterligare en möjlighet att fylla på hela processen och avsluta året starkt. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att allt du har jagat från början av året och du kan få, släpps de lätt till dig i Jesu namn. Om du tror att du behöver några kraftfulla uttalanden för den andra fasen i år, låt oss be tillsammans.

Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för att du gav mig nåd att bevittna ytterligare en månad år 2021. Jag tackar dig för att du sparat mitt liv för att bevittna årets andra fas, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. Jag tackar dig för den nåd som har räknat mig värdig att vara mänsklig vid denna tid, jag tackar dig för förmånen att andas, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver med himmelens auktoritet varje kraft som stoppade mig under första halvåret, jag föreskriver att de är maktlösa över mig i Jesu namn. Alla förfädernas krafter som har gjort mig arbetsoförmögen under första halvåret, du förstörs i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver att allt jag har jagat från första halvan av året till nu och inte kan nå, ber jag att du med lätthet släpper det till mig i Jesu namn. Jag ber att den allsmäktige Guds nåd kommer att öppna alla stängda dörrar, varje dörr som har stängts mot mig, jag föreskriver att kraften från den Allsmäktige kommer att öppna den i Jesu namn.
 • Herre Jesus, skrifterna säger att jag inte ska dö utan leva för att förkunna Herrens ord i de levandes land. Fader Herre, jag föreskriver med himmelens auktoritet att döden inte ska känna till min bostad i år i Jesu namn. Jag avbryter varje dödsagenda över mitt liv och över mina familjemedlemmar, jag förstör dödens makt över oss i Jesu namn.
 • Herre Jesus, för Gud är den som ger oss förmågan att göra rikedom. Jag föreskriver med kraften i Jesu namn, jag får makten att göra rikedom i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att nåd att samla rikedom frigörs för mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag löser in de återstående dagarna i år med Kristi dyrbara blod. Jag avbryter varje demonisk agenda under mitt liv genom kraften i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber om att alla välsignelser som är knutna till denna nya fas ska släppas. Herre, jag föreskriver att Herrens ängel ska börja låsa upp alla välsignelser som beror på denna andra fas i Jesu namn.
 • Jag föreskriver av himmelens myndighet att skyddet av den Allsmäktige kommer att vara över mig under resten av detta år. Jag undantar mig själv och familjen från alla onda pilar som flyger runt, jag aktiverar Guds paraply över mig själv och familjen, inget ont kommer att drabba oss i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du ska välsigna mig med all framgång under året. Jag föreskriver att allt jag lägger händerna på ska blomstra. Jag vägrar att vara ett misslyckande, på alla sätt som jag har misslyckats, föreskriver jag att Guds allsmäktiges nåd kommer att höja mig i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver med himmelens myndighet, för de som ser upp till dig efter livmodern, ber jag att du släpper ut dem till dem i Jesu namn. Jag ber att genom din barmhärtighet öppnar du livmodern och välsignar dem med bra barn i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver att de som ser upp till dig för bra jobb, jag ber att du ska svara dem i Jesu namn. Även på den plats där deras kvalifikationer inte är tillräckliga, föreskriver jag att din nåd ska tala för dem i Jesu namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  • Be inderligt för att alla onda förbund som arbetar mot dig ska förstöras. Kristus har placerat det nya förbundet genom sitt blod som utgjutits på Golgata.

   Jag går med i tro och föreskriver av himmelens myndighet, varje demoniskt förbund eller barriär i din mors hus förstörs av den Helige Andens eld.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här