Bönpoäng för att förstöra hundbett i drömmar

1
311

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att förstöra hundbett i drömmar. Hundbett även i det fysiska området är inte bra, än mindre i drömmen. När en man blir biten av en hund i drömmen kan det leda till stagnation, isolering, hemskt sjukdom, sexuell orenhet och många fler. Vad säger bibeln om hundar? Boken av Filippierna 3:2: "Akta dig för hundar, se upp för onda arbetare, se upp för sammanfattningen." Skriften förklarade att hundar är onda arbetare.

Ett av sätten djävulen tränger in i människors liv är genom användning av hundar. Vad en sådan person bara kommer att upptäcka är att de inte längre kan undvika sexuell orenhet. Andra, det kan ha en negativ inverkan på deras hälsa och ekonomi. När du ser människor som inte kan sluta otukt eller äktenskapsbrott, kan de vara besatta av hundens ande. Ibland kan det leda till ett misslyckat förhållande. Oavsett fallet måste du be varmt om du drömmer om att du blev biten av hundar. Den negativa effekten kan vara minimal och den kan eskalera till en farligare situation.

Drömmar är andlig verklighet som visas för oss. Gud kan berätta orsaken till dina problem. Det är därför det är viktigt att alltid be särskilt när något avslöjas för dig i din sömn. Jag föreskriver med auktoritet varje hundsanda som påverkar ditt liv förstörs i Jesu namn.

 

Bön poäng:

 • Herre Gud, jag ber att du, genom din makt, kommer att förstöra varje gift av hundbett som påverkar mitt liv i Jesu namn.
 • Varje hundsanda som får mig att otukta eller äktenskapsbrott upprepade gånger tillrättavisar jag dig idag i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver med himmelens auktoritet, varje Ande av stagnation i mitt liv som kommer över mig av hundbiten från min dröm, jag avbryter dig idag i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med himmelens auktoritet, varje makt och furstendömen som dyker upp i min sömn i form av en hund, du förstörs av den heliga andens eld.
 • Alla förfädernas krafter i min släkt som är kända för att plåga alla i min generation, jag avbryter dig under mitt liv i Jesu namn.
 • Din demon av äktenskapsbrott och otukt, kom tillbaka från mig idag i Jesu namn.
 • Herre, varje hund biter från drömmen som påverkar min andliga tillväxt, låt den heliga andens eld bränna dem i Jesu namn.
 • Herre, jag tillrättavisar sjukdom över mitt liv i Jesu namn. Jag mättar min sömn med Kristi dyrbara blod. Varje gång jag stänger ögonen för att sova bestämmer jag att Herrens ängel ska vara med mig i Jesu namn.
 • Varje blodsugande demon som dyker upp för mig i drömmen för att skapa rädsla, jag förbannar dig idag i Jesu namn.
 • För det har skrivits, vi har inte fått en anda av rädsla utan av sonskap att gråta Ahba Fader. Jag kommer emot alla former av rädsla i mitt liv i Jesu namn.
 • Herre, jag klädd i rustningen för min krigföring. Jag förkroppsligade mig med Guds rustning från idag. Min andeman får övernaturlig kraft i Jesu namn.
 • Varje demonisk pil som skjuts in i mitt liv från helvetets grop, skickar jag dig tillbaka till avsändaren i sju gånger i Jesu namn.
 • Låt den heliga andens eld komma och förstöra varje fiendens attack med hund som en agent för att hålla mig nere på en plats i Jesu namn.
 • Varje demonisk hund som har skickats av fienden för att bita mig i sömnen för att förstöra mitt äktenskap, jag förstör dig i Jesu namn.
 • Varje demonisk hund som har skickats av fienden för att förstöra mitt förhållande, faller till döds idag i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att varje ond hund som är fiende använder sin bit för att vanhelga mitt liv och mitt öde, dö idag i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med himmelens myndighet att Guds styrka kommer över min andemänniska. Kraften att slåss och motstå en ond hunds bett i drömmen, låt den komma över mig idag i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med himmelens myndighet att min kropp och ande blir farliga för alla hundbett i Jesu namn. Från och med idag blir jag en fruktan för mörkets kraft i Jesu namn.
 • Skriften säger att du inte ska beröra min smorde och inte skada mina profeter. Jag föreskriver från idag, jag är orörlig i Jesu namn. Från och med idag blir jag en fiende för fiendens makt i Jesu namn.
 • Jag ber att Jesu blod kommer att neutralisera varje makt som bett gavs i mina drömmar i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits, jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Jag står på detta ords effektivitet och föreskriver att jag inte ska vara orolig i Jesu namn.
 • Fiendens makt ska inte ha någon betydelse för mitt liv i Jesu namn. Jag ska inte bli överväldigad i Jesu namn.
 • För det har skrivits, jag han kommer att föda dem som förtrycker dig med sitt eget kött, och de ska vara berusade av sitt eget blod som av sött vin. Allt kött skall veta att jag, HERREN, am din Frälsare och din Återlösare, Jakobs Makt. Guds heliga ande, uppstå nu en hämnd på varje demonisk fiende som plågar mitt liv med hundar i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla onda vanor med sexuell orenhet i mitt liv, jag förstör den genom den heliga andens eld. Varje form av missbruk i mitt liv avbryter jag det i Jesu namn.

annonser

1 KOMMENTAR

 1. Åh min GUD, GUDS man. Jag behövde verkligen denna bön. Jag har attackerats av hundandan nästan hela mitt liv och förstod aldrig riktigt varför eller vad jag gjorde vare sig det var ord, tanke eller handling för att öppna dörren till denna ande. Tack HERREN för att du använde den här GUDS mannen i mitt liv. I JESUS ​​namn ber jag att du välsignar honom och behåller honom och lyser DITT härliga ljus över honom och att du får all ära ur hans liv. Amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här