Bönpoäng mot maskerader i drömmar

1
341

Idag kommer vi att hantera bönpoäng mot maskerader i drömmar. Maskerader har kraftfulla demoner som måste besegras både fysiskt och andligt. När du ser maskerad i drömmen är det en perfekt indikation på att din familj har ett förbund med maskerad eller att de brukade dyrka denna gudom.

Ofta har jag hört folk säga att de jagas i sin dröm av en maskerad. Vissa människor ser helt enkelt maskerad plötsligt i sömnen och det blir så skrämmande att de inte vill stänga ögonen längre för att sova. Innan vi går djupt in i detta ämne, låt mig snabbt markera några av de saker som händer när du ser maskerad i sömnen.

Saker som händer när du ser maskerad i sömnen


Äktenskaplig otur
En av de många saker som kan hända dig när du ser maskerad jaga dig i sömnen är äktenskaplig otur, särskilt om du är gift. När du ser maskerad i drömmen kan du omöjligt omfamna den, vad du kommer att göra är att springa och aldrig vila.
Detta kan beteckna äktenskaplig oro för en sådan individ om han eller hon inte ber hårt till Gud att förstöra varje förbund som fanns mellan honom och maskeraden.

Stagnation
En annan sak som det kan leda till är stagnation. Den som ser maskerad i sömnen kan plågas av stagnationens kraft. Det får en man att stagnera i livet. Saker skulle inte gå framåt för någon som plågas av maskeradens demon i drömmen.

Oro
Skriften säger att Gud inte har gett oss en fruktans ande utan kraft, sunda sinnen och kärlek. Djävulen kommer dock att försöka så mycket som möjligt för att hindra en troende från att ha stark tro på Herren.
Ett av sätten djävulen gör detta på är att anstifta rädsla i en troendes sinne genom att plåga dem med maskerad i sin dröm. När detta blir så intensivt kan en troende vara så rädd att han / hon inte ens vill sova längre. Och det som korrumperar tron ​​är rädsla.

För tidig död
En annan sak som denna typ av dröm kan leda till är för tidig död. Fienden kan försöka attackera en individs öde. Ett av de sätt som fienden hindrar en individ från att nå sin potential är genom för tidig död.

 

Hur tackla maskerad


Total ånger
Som tidigare nämnts är en av anledningarna till att vi ser maskerader i vår dröm att vår släkt har en koppling till maskeraden. Det bästa sättet att stoppa detta är äkta omvändelse.
Skriften säger att han som är i Kristus är en ny varelse och gamla saker försvinner. Du måste tillåta Kristus att ta över din existens. Det liv du börjar leva efter att du har gett ditt liv till Kristus är inte längre ditt eget utan Kristus.

Skydda dig själv med helig ande
Det finns kraft i Jesu namn. Ett av sätten en troende kan ta itu med något andligt problem är att skydda sig själv med Guds fulla rustning. Boken av Efesierbrevet 6:11 Sätt på dig hela Guds rustning, så att du kan stå emot djävulens list. Ett av sätten att ta på sig Guds fulla rustning är genom den heliga andens kraft.

Kom ihåg att skriftstället säger att när en man sover kommer hans fiende och sår odjur med vete och gick sin väg. Djävulen förstår att en man är svag när han sover. Men den heliga andens kraft skyddar oss även när vi inte är medvetna.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag ber att du förvandlar min skam till glädje, jag ber att du genom din barmhärtighet vänder min skam till ära i Jesu namn.
 • Herre, på alla sätt som jag har upplevt besvikelse ber jag att jag genom din nåd ska upphöjas i Jesu namn.
 • Jag kommer emot den anda av rädsla som maskeradens demon vill införa inuti mig, jag ersätter rädsla med mod i Jesu namn.
 • Herre, varje punkt i mitt liv som mörkret vill ta över, föreskriver jag med himmelens auktoritet som är blockerad i Jesu namn.
 • Herre, skrifterna säger, ty han ska ge sina änglar befallning över dig för att bevara dig på alla dina vägar. Jag föreskriver med himmelens myndighet att även i min sömn ska Herrens ängel vägleda mig.
 • Varje mörkt fäste i mitt familjehus som arbetar mot mig förstörs i Jesu namn.
 • Varje förbund som min familj har med maskerad som gör det relevant att demonen kommer att plåga i mina drömmar hela tiden, på grund av blodet som utgjutits på Golgata kors, upphäver jag sådana förbund i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag förstör varje stagnationsanda som ärvts från min släktlinje, jag bryter den genom kraften i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med himmelens auktoritet, varje begränsande kraft som dyker upp i min dröm i form av en maskerad, jag förstör dig genom den Helige Andens eld.
 • Varje mörkt kalderon som arbetar mot mitt liv, bryter idag i Jesu namn.
 • Varje agenda för fienden för att döda mig för tidigt, jag förstör dig genom den heliga andens eld i Jesu namn.
 • O du demon som förvandlas till en maskerad och dyker upp för mig i min sömn, hör Herrens ord, säger Bibeln i Obadjas bok 1:17 Men på Sions berg ska det räddas, och det skall vara helighet; Jakobs hus skall äga deras ägodelar. Jag säger min befrielse till verklighet i Jesu namn.
 • Varje form av äktenskaplig otur förstörs av den heliga andens eld. Jag tillrättavisar varje plan och dagordning för att förstöra mitt förhållande i Jesu namn.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här