Bönpoäng för att säga när du vill fatta beslut

2
11301

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter att säga när du vill fatta beslut. Till stor del kan den typ av beslut vi fattar i livet påverka våra liv positivt eller negativt. Vissa öden har förstörts helt enkelt för att ödeinnehavaren fattat fel beslut vid en viss tidpunkt. Vårt liv har skrivits och skrivits av Gud, oavsett vilket beslut vi fattar i livet bör och måste vara i linje med Guds vilja för våra liv.

Djävulen är en smart jävel. Det finns en rad frestelser som fienden kommer att kasta på oss. De flesta av dessa frestelser ser så verkliga och äkta ut att vi kan falla för det förutom att vi låter Gud hjälpa oss att fatta ett stort beslut. Minns när Kristus var på väg att tas, såg han snabbt alla lidanden och vedermödor han kommer att gå igenom. Omedelbart bad Kristus att Gud skulle vilja att du skulle låta denna kopp gå över mig. Matteus 26:39, Han gick lite längre och föll på sitt ansikte och bad och sade: ”Min far, om det är möjligt, låt den här koppen passera från mig; ändå, inte som jag vill, utan som du vill. Vi kan dra slutsatsen att Kristus nästan avstod från sin önskan. Han sa ändå, inte som jag önskar utan som du vill. Kristus har makten att rädda sig själv, men han lät Gud hjälpa honom att fatta rätt beslut.

Ett annat perfekt exempel i skrifterna är Ruths liv. Ruths namn blev framträdande i skrifterna bara på grund av ett beslut som Ruth fattade. I Ruths bok 1:16 Men Ruth sa: ”Bön mig att inte lämna dig eller vända dig tillbaka från att följa efter dig; Ty vart du än går, jag ska gå; Och vart du än logerar, kommer jag att logera; Ditt folk ska vara mitt folk och din Gud, min Gud. Bara på grund av detta beslut antecknade Bibeln att Kristus Jesus kom från Ruts härstamning.


Ett av de tuffaste beslut som någonsin gjorts av en man i skrifterna är Joshua. När Isreals barn började begå stora grymheter i Herrens ögon. Joshua samlade männen och proklamerade precis framför dem, välj idag den gud som du ska tjäna. Men jag och mitt hus kommer att tjäna herren. Josua 24:15 Och om det tycks vara ont för dig att tjäna HERREN, välj nu i dag vem du ska tjäna, om de gudar som dina fäder tjänade på andra sidan floden eller amoréernas gudar, i vars land du bor. Men jag och mitt hus, vi kommer att tjäna HERREN. ” Detta är ett av de tuffaste besluten att fatta.

Joshua vägrade att följa folkmassan. Han helgade sig själv och sin familj. Även om hela Isreal vägrar att tjäna Gud Jehova, har Joshua avlagt ett löfte om att fortsätta att tjäna Jehova med sin familj. Även i livet kommer det att finnas en tid att vi måste fatta ett svårt beslut. Det kan handla om att leva ett jobb för att ge efter för Kristi kallelse, det kan vara att flytta ut från ett hus precis som hans instruerade Abraham. Om vi ​​inte skulle fatta rätt beslut kommer det att påverka mjölens liv. Under tiden, när en man håller på att fatta konkreta beslut som rör hans liv, är fienden alltid nära att kasta förvirring i luften.

Jag profeterar som ett orakel av den levande Gud varje fiendens plan att förvirra dig när du vill fatta rätt beslut bryts i Jesu namn. Jag frågade genom den högsta barmhärtigheten att Guds Ande kommer att vara ditt råd när du ska fatta ett beslut i Jesu namn.

Om du känner att det finns ett behov av att be, använd följande bönpunkter.

Bön poäng:

  • Fader Herre, för det har skrivits om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Herre, jag ber för outspädd visdom att fatta rätt beslut i livet. Jag ber att du ska vägleda mitt tänkande och att du kommer att rikta mitt sinne att känna dina tankar för mitt liv i Jesu namn.
  • Jag ber över mitt förhållande, jag ber att du hjälper mig att göra rätt val. Jag ber dig hjälpa dig att välja rätt i Jesu namn. Jag vill inte fatta beslut baserat på min jordiska kunskap, herre i din oändliga barmhärtighet, vägleda mina tankar i Jesu namn.
  • Herre, jag ber att när som helst jag vill fatta beslut kommer du att hjälpa mig att undvika stolthet. Jag ber om nåd att vara ödmjuk även i mina tankar och tänkande, Herre ger mig detta i Jesu namn.
  • Lord Jesus, när jag ber från dig och jag ännu inte ska ta emot, ge mig nåd att visa god karaktär medan jag väntar på dig Lord Jesus. Jag ber att du ska hjälpa mig att förstå att du har bättre planer för mitt liv i Jesu namn.
  • Jag ber att du ska vägleda mina tankar. Ge mig nåd att höra vad du säger per gång. Jag vägrar att fatta beslut baserat på tidigare erfarenheter eller av min dödliga kunskap. Jag ber att din ande hjälper mig. Jag vill veta dina tankar. Jag vill veta din önskan om mig Herre Jesus, jag ber att du ska fylla mitt hjärta med din kraft i Jesu namn.Herre Jesus, skrifterna säger att vi inte har fått andan av rädsla utan av kärlek, kraft och sunda sinnen. Jag vägrar att bli överväldigad av oro eller rädsla när jag ska fatta viktiga beslut för mitt liv i Jesu namn. Jag kommer emot känslan av underlägsenhet som kan få mig att nöja mig med mindre. Varje känsla av osäkerhet som kan få mig att fatta fel beslut, jag kommer emot det genom kraften i Jesu namn. Fader Herre, hjälp mig att göra din vilja. Oavsett vad jag vill. Inte bry mig om mina önskningar och ambitioner. Herre Jesus, hjälp mig att alltid ta rätt beslut för mitt liv i Jesu namn. Herre Jesus, jag ber för andens urskiljning. Jag ber om nåd att förstå när du talar till mig i Jesu namn. Jag vill inte förväxla din röst för djävulens och vice versa som gör att jag gör fel val. Jag ber om andan av urskiljning, ge mig den i Jesu namn.

   KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
   PRENUMERERA NU

Herre Jesus, skrifterna säger att vi inte har fått andan av rädsla utan av kärlek, kraft och sunda sinnen. Jag vägrar att bli överväldigad av oro eller rädsla när jag ska fatta viktiga beslut för mitt liv i Jesu namn. Jag kommer emot känslan av underlägsenhet som kan få mig att nöja mig med mindre. Varje känsla av osäkerhet som kan få mig att fatta fel beslut, jag kommer emot det genom kraften i Jesu namn. Fader Herre, hjälp mig att göra din vilja. Oavsett vad jag vill. Inte bry mig om mina önskningar och ambitioner. Herre Jesus, hjälp mig att alltid ta rätt beslut för mitt liv i Jesu namn. Herre Jesus, jag ber för andens urskiljning. Jag ber om nåd att förstå när du talar till mig i Jesu namn. Jag vill inte förväxla din röst för djävulens och vice versa som gör att jag gör fel val. Jag ber om andan av urskiljning, ge mig den i Jesu namn.


 

 

  KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
  PRENUMERERA NU
  tidigare artikelBönpoäng mot skam och skam
  nästa artikelBönpoäng för att förstöra hundbett i drömmar
  Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

  2 KOMMENTARER

  1. อยาก ให้ พระเจ้า อวยพร ให้ ครอบ ต รัว ของ ข้าพเจ้า พบ แต่ ความ ทุก ทาง ค่ะ ขอบคุณ พระเจ้า ผู้ ยิ่ง ใหญ่ ทุก เรื่อง ค่ะ อยาก พระองค์ ช่วย ลูก ด้าน ปัญหา ต่างๆ เช่น สุขภาพ ของ คน ใน ครอบครัว ครอบครัว การ การ ปลด ก สิน ต่าง ช่วย ช่วย ความ สุข ลูก จะ ได้ มี เวลา สวด มนต์ อธิ ฐาน ไร้ กังวล ต่างๆ ขอบคุณ พระองค์ จาก ใจ และ จิต วิญญาณ

  2. Tack Helige Ande för kunskapen du har gett till författaren av detta inlägg. Jag ber om att mer outspädd visdom från himlen ska ges till honom, i Jesu namn, Amen

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här

  Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.