Bönpoäng mot onda grannar

4
24356

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot onda grannar. Grannar är män och kvinnor som bor med dig på samma förening eller gemenskap. Ibland kan de vara din lägenhetskompis, egendomsägare eller hyresvärd. De är en integrerad del av ditt liv, eftersom deras handlingar och passivitet kan påverka ditt liv positivt eller negativt.

Som troende är det viktigt att vi har goda grannar. När vi flyttar till en ny plats är en av de viktigaste bönerna vi ska säga att Gud ska ge oss goda grannar. Människor som kommer att dela liknande tro och ideologi, särskilt människor som känner Gud och tror på hans son Jesus Kristus. Om du av misstag missar detta och slutar med en ond granne, kommer ditt liv att vara i stor plåga. Onda grannar är en anklaga. Djävulen ställer ofta onda män och kvinnor på strategiska platser där han vet att ljusets barn kommer att stanna. Dessa onda män och kvinnor kommer att bli en övervakande ande och de kommer att göra allt de kan för att få ner Guds barn.

Den här bönartikeln kommer att fokusera mer på att Gud underkänner en ond grannas kraft. Du kommer att bli förvånad över att veta att dessa onda grannar kan vara din chef eller hyresvärd. Du kommer att börja få allvarliga problem med dem när de vet att du tillhör ljuset och eftersom de befinner sig i en myndighetsposition kan de försvåra ditt liv med sin kraft och välstånd. Du måste veta detta, du måste vara väldigt brutal mot onda grannar. Du kommer inte ha någon uppenbar tillväxt i livet så länge de fortsätter att existera. Psalmisten förstår påverkan av en ond granne i en människas liv. Inte undra på att skrifterna säger i boken Ps 28:3. Rita mig inte bort med de ogudaktiga och med orättfärdiga arbetare, som talar fred till sina grannar, ondska i sina hjärtan. ”

Jag frågar av himmelens myndighet, alla onda grannar som fienden har ställt för att förödmjuka ditt liv, må den Helige Andens eld börja förtära dem i Jesu namn. Som lovat av Herren i boken Jer 12: 14 Så säger Herren mot alla mina onda grannar, som rör den arv som jag har fått mitt folk Israel att arva; se, jag ska rycka ut ur deras land och rycka dem ur Judas hus bland dem. ” Jag föreskriver att onda män ska plockas ut ur ditt liv i Jesu namn.

Bön poäng

 • Fader Herre Jag föreskriver med himmelens myndighet, jag ska inte skadas av onda grannar i Jesu namn. För jag sitter vid Kristus Jesus högra hand. Jag har höjts långt över befogenheter och furstendömen. Ingen skada ska komma nära min bostad i Jesu namn.
 • Fader Herre, skrifterna säger att jag ska förbanna dem som förbannar dig och välsigna dem som välsignar dig. Jag föreskriver med himmelens myndighet att alla demoniska grannar som förbannar mig, låt herrens förbannelse vara över dem i Jesu namn.
 • Herre Jesus, varje demonisk grop som mina onda grannar har grävt för att jag ska falla i, säger jag genom himmelens myndighet att de ska falla i den i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver med himmelens myndighet, låt Herrens ängel besöka hushållet för mina onda grannar. På alla ställen som de möter mot mig, låt Herren ängeln förgöra dem i Jesu namn.
 • Herre Jesus, alla onda tungor som reser sig mot mig, döms i Jesu namn. På alla sätt som mina onda grannar har förvandlats till en anklagare som använder tungan mot mig, förordar jag att eld bränner sådana tungor i Jesu namn.
 • Jag står på herrens löfte i Psaltaren 105: 14-15 Han lät ingen göra dem fel: ja, han tillrättavisade kungar för deras skull; Att säga, rör inte på min smorde och gör inte mina profeter ont. ” Jag föreskriver att ingen ska skada mig i Jesu namn.
 • Ty jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, jag ska inte vara orolig för onda grannar i Jesu namn.
 • Jag möter varje demonisk ande som har besatt min granne för att övervaka min tillväxt i livet. Oavsett vilken spegel de använder och övervakar min ära, låt den bryta i Jesu namn.
 • Varje demonisk fiende som arbetar mot mitt öde förstör jag dig med himmelens auktoritet. Jag ber att herrens ängel kommer att resa sig och besöka mina onda grannars läger och jaga förstörelse för att komma över dem i Jesu namn.
 • Herre, du är hämndens Gud. Jag ber att du ska stiga upp i din hämndens vrede, hämnas på mina onda grannar som förödmjukar mitt liv i Jesu namn.
 • Från och med idag föreskriver jag att jag kan se varje övervakningsanda. Från och med idag blir jag orörlig och konfronterbar för varje demonisk granne som planerar en attack mot mig i Jesu namn.
 • Jag ändrar riktningen för varje attack som har inletts på mig av mina onda grannar, jag skickar tillbaka varje pil till avsändaren i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits att med mitt öga ska jag se de ondes lön. Skriften säger att inget ont ska drabba mig eller något ont komma nära min bostad. Jag står på löftet om detta ord, jag meddelar att ingen skada ska drabba mig eller mitt hushåll i Jesu namn.
 • Jag ger herrens änglar över mig. De kommer att bära mig i sina armar så att jag inte får slå min fot mot klippan. Jag aktiverar det här löfte om mitt liv i Jesu namn.
 • Från och med idag kommer herrens skydd alltid att vara över mig. Må Kristi blodsförsegling komma över mitt hus i Jesu namn.
 • Jag föreskriver att det heliga spökets eld kommer att avslöja alla onda grannar omkring mig i Jesu namn.
 • Från och med idag gör jag mig till en territoriell befälhavare och jag föreskriver att invånarnas land blir obekvämt för någon ond man eller kvinna att bo i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönen pekar mot det mörka molnet i Nigeria
nästa artikelBönpoäng för att återställa stulna välsignelser i drömmen
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

4 KOMMENTARER

 1. Dessa böner är en sådan välsignelse. Be för mina barn frälsning och befrielse. Ett familjebil. Att hitta ett trevligt hem att flytta till. Gud välsigne dig i Jesus mäktiga namn.

 2. Gud välsigne dig MOG och din familj och detta kraftfulla böneldalter.
  Pappa sir, jag skulle vilja samarbeta och tionde i din tjänst. Jag har skickat ett meddelande om vilken app som ska prata med dig privat.

  Kontakta mig gärna på +27624201003, jag heter syster Deborah.
  Din dotter i Herren.

  Jag ber att få höra från dig snart

 3. Två dagar i rad, vid ungefär samma tid varje kväll är det en plötslig tungvikt som kommer över mitt huvud och känner mig väldigt illamående.
  Men jag insåg att detta inte är en normal kraft så jag tar makten över det. När jag har bett några krigsböner, lyfts vikten och sjukdomen.
  Snälla hjälp mig att be mot detta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.