Bönpoäng mot kidnappning i Nigeria

0
305

Idag kommer vi att ta itu med bönpoäng mot kidnappning i Nigeria. Vi ära Gud för välsignelserna från en annan dag; Hans trofasthet varar i alla generationer. Välsignat vara namnet på vår Gud som alltid får oss att segra.

Vi behöver inte påminna oss om de pågående osäkerhetshändelser som hittills varit en katastrof. Vi attackeras ögonblick för ögonblick av bilder och nyheter från media, från radion och vad har du, med händelser av obehag.

Vår hjälp är ingen annan än Gud, som skapade himlen och jorden, vi kommer att lita på Gud, han ensam kan rädda oss, han kan rädda oss från fiender, från män med förintelse. Gud är vår tillflykt och styrka, en mycket närvarande hjälp i problem. 2 Thessa. 3: 3 Men Herren är trogen, han kommer att upprätta dig och skydda dig från den onde.

Vi ber nog är tillräckligt för kidnappningen i Nigeria; vi ber skydd, säkerhet för våra familjer och nära och kära. Vi begår de onda gärningsmännen, sponsorerna av detta onda agerar i Guds händer.

Vi ber ett säkert Nigeria, på vägen, på havet, i luften, vi ber för avslutningen av varje demonisk agenda i nigerianernas liv. Vi ber för frisläppandet av män och kvinnor som hittills har hållits som gisslan.

Något kommer inte att förändras om vi inte ber. Låt oss förbinda oss till säkerheten i vårt land. 1 Thessa. 5:17 säger att be utan upphör.

Skrifterna säger i Psaltaren 122: 6 ”Be för Jerusalems frid: de ska lyckas som älskar dig.”

BÖNNPUNKTER

 • Psaltaren 107: 1 Tacka Herren, för han är god, för hans ständiga kärlek varar för evigt! Fader i Jesu Kristi namn, vi tackar dig för din trofasthet och din vänlighet. Vi är tacksamma för dina välsignelser över våra hem, över staterna och Nigeria som helhet. Välsignad vare ditt namn Trofast Gud i Jesu Kristi namn.
 • Herre vi tackar dig för din mäktiga skyddshand över vår familj; vår make och barn, vi är tacksamma, bli upphöjd i Jesu namn.
 • Psaltaren 140: 4 Skydda mig, HERRE, från de ondes händer; skydda mig från de våldsamma, som tänker ut sätt att fälla mina fötter. Fader i Jesu namn, vi ber att din mäktiga skyddshand kommer att omge oss vid varje punkt i våra liv i Jesu Kristi namn.
 • Psaltaren 105: 13-16 När de gick från ett folk till ett annat, från ett rike till ett annat folk; Han lät ingen göra dem fel: ja, han tillrättavisade kungar för deras skull; Jag säger: Rör inte min smorde och gör inte mina profeter ont. Fader i Jesu namn, vi förklarar säkerhet på varje mark vi går på i denna månad, till slutet av detta år och därefter, vi kommer att bli orörliga för onda gärningsmän i Jesu Kristi namn.
 • Psa. 121: 4-8 Han låter inte din fot glida; den som vakar över dig kommer inte att sova; den som vakar över Israel varken sover eller sover. Herren vakar över dig, Herren är din skugga vid din högra hand; solen kommer inte att skada dig om dagen eller månen om natten. Herren kommer att hålla dig från all skada - han kommer att bevaka ditt liv; Herren kommer att bevaka att du kommer och går både nu och för alltid. Den Gud som vakar över Israel och inte sover eller slumrar, låt vår skyddshand vara över oss, över våra familjer, i varje stad, i varje stat och Nigeria som helhet i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, vi motsätter oss alla former av kidnappningar av våra familjer och utvidgade familjer, vi avbryter sådana planer i Jesu Kristi namn.
 • För varje resa vi påbörjar i år talar vi säkerhet; vi talar över våra huvuden i Jesu Kristi namn.
 • Varje uppställning av fiendens kidnappning mot våra familjer, våra nära och kära, avbryter vi dem i Jesu namn.
 • Fader i Jesu namn, vi ber att förvirring uppstår i varje kidnappares läger; vi förklarar deras plan ogiltig i Jesu Kristi namn.
 • Vi talar emot kidnappning i Nigeria, i alla delstater i landet och förbannar dem från rötterna i Jesu namn.
 • 2 Samuelsboken 22: 3-4 Min Gud är min klippa, i vilken jag skyddar, min sköld och min frälsnings horn. Han är mitt fäste, min tillflykt och min frälsare - från våldsamma människor räddar du mig. ”Jag kallade till HERREN, som är berömd och har blivit räddad från mina fiender. Varje oskyldig själ som hålls som gisslan av djävulens agent, förklarar vi att de släpps av din mäktiga kraft i Jesu Kristi namn.
 • Herre, vi förpliktar sponsorerna för kidnappningarna i Nigeria, vi ber dig slåss för de rättfärdiga och rädda oss från de onda i Jesu Kristi namn.
 • Varje supporter och sponsor från onda kabaler i alla andra sektorer i det nigerianska systemet låter dem få din dom i det mäktiga namnet Jesus Kristus.
 • Psaltaren 17: 8–9 Håll mig som ditt ögons äpple; göm mig i skuggan av dina vingar, från de onda som gör mig våld, mina dödliga fiender som omger mig. Varje fall av kidnappning som vi har upplevt hittills kommer att vara det sista vi kommer att se i Jesu namn.
 • Vi ber i Jesu namn att inget ont ska inträffa oss, när vi vandrar, ska du vara vår guide, i havet, du kommer att skydda oss, i luften och din hand ska vara över oss i Jesu Kristi namn.
 • Vår hjälp kommer från dig, inte från några myndigheter eller privata organ, far hjälper oss; rädda oss från de onda männen efter de rättfärdiges själar i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, vi ber att fall av kidnappning ska ta slut, vi förklarar säkerhet för våra länder, i våra hem och städer, i Nigeria som en nation, i Jesu Kristi namn
 • Fader Herre, vi avbryter alla onda agendor för att kidnappa, för att mörda oskyldiga liv utan rättvis orsak i Jesu Kristi namn.
 • Är en. 54:17 Inget vapen som bildas mot dig ska lyckas. Fader i Jesu namn, alla fiendens vapen över allt och alla som är knutna till oss, vi ber att de inte ska lyckas, din mäktiga hand kommer att vila på oss, du kommer att skydda oss, borta från ont, från skada och förstörelse i Jesu Kristi namn.
 • Himmelske Fader, vi tackar dig för att du alltid hör oss, vi är tacksamma Herre, och välsignad vare ditt mäktiga namn i Jesu namn som vi har bett och fått.

 

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här