Bönpoäng för att återställa stulna välsignelser i drömmen

2
450

Idag ska vi hantera bönpunkter för att återhämta stulna välsignelser i drömmen. Skriften har fått oss att förstå att vår motståndare djävulen inte vilar dag och natt. Han går omkring och letar efter vem han ska förstöra. Och djävulen kommer bara för att stjäla, döda och förstöra. Många troende lider i livet på grund av en välsignelse som togs bort från dem av djävulen i drömmarna. Detta förklarar varför vi som troende aldrig bör svika vår vakt, vi måste be hela tiden.

Skriften säger i boken av Matteus 13:25 men medan männen sov, kom hans fiende och såde ojämn bland vete och gick sin väg. Den bästa tiden för fienden att slå är när en man sover. Djävulen förstår att en man oftast är sårbar när han stänger ögonen i sömnen. Det är därför djävulen kommer tills mörker kommer innan han slår till. Många välsignelser har tagits bort drömmar. Dessutom har många öden förstörts genom onda drömmar. Men tack till Gud, den Allsmäktige Fadern, som kan återställa varje förlorad välsignelse och öde. När amalekiterna stal från Isreal. David gick till Gud i böner och sa 1 Samuelsboken 30: 8 Och David frågade Herren och sade: Skall jag jaga efter den här truppen? ska jag köra dem? Och han svarade honom: "Fortsätt! Ty du kommer säkert att komma över dem och utan dröjsmål återfå allt. Herren har gett oss makten att återfå varje stulen välsignelse.

Psaltaren 126: 1 När HERREN återförde Sions fångenskap, var vi som de som drömmer. Herren är tillräckligt kraftfull för att återställa alla de år som kankerormen har tagit. Gud är kraftfull nog att ta tillbaka alla välsignelser som vi har förlorat genom drömmar. Jag föreskriver med himmelens myndighet att allt gott som fienden har tagit ifrån dig återställs i Jesu namn.

Jag vill att du ska lita på Gud nog. Han ensam har makten att återställa allt som har tagits bort från dig. Han berättade specifikt för oss i sitt ord, Joel 2:25 "Jag ska återställa dig de år som gräshoppan har ätit, kankerormen och larven och palmerwormen min stora armé som jag sände bland dig". Om du känner att du behöver be vill jag att du använder följande bönpunkter för att återställa allt som har tagits bort från dig.

Bön poäng:

 

    • Herre Jesus, jag tackar dig för din nåd och skydd över mitt liv. Jag tackar dig för frälsningsgåvan som du möjliggjorde genom ditt blod, jag förstorar dig för din nåd, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.Jag kommer emot alla onda drömmar som fienden hade för att förstöra mitt öde i livet. Jag sprider sådana drömmar i Jesu namn.Herre Gud, jag ber om återställning över alla goda saker som jag har förlorat genom drömmar. Herre, jag ber att du ska hjälpa mig att återfå alla välsignelser som har tagits bort genom drömmar i Jesu namn.Herre Jesus, jag avbryter kraften i varje ond dröm som är programmerad av djävulen för att reducera mig till ingenting i livet. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, sådana drömmar har ingen makt över mig i Jesu namn.Herre Gud, jag ber om att varje fiendens föremål i mitt liv som fungerar som en övervakningsanordning för fienden, jag bryter dem i bitar i Jesu namn.Herre, jag attackerar alla demoniska beväpnade rånare som alltid kommer till mig i min dröm för att stjäla från mig. Jag ber att den heliga andens eld bränner ner dem i Jesu namn.Herre Gud, varje demonisk kraft i min fars hus som kommer till mig på natten för att stjäla mina välsignelser, jag förstör dig genom den Helige Andens eld.Herre Jesus, varje fiendens plan att stjäla från mig i drömmen upphävs av den Allsmäktiges eld.Herre, jag kommer emot varje sexdemon som kommer till mig i sömnen för att stjäla från mig genom sex, jag förstör dig genom den heliga andens eld i Jesu namn.Herre, på alla sätt som fienderna har använt min sperma för att stjäla mina välsignelser, återfår jag dem alla genom kraften i Jesu namn.Varje demon som använder mat för att stjäla från mig i min sömn, jag förstör dig genom eld i Jesu namn.

Jag kommer emot alla onda drömmar som fienden hade för att förstöra mitt öde i livet. Jag sprider sådana drömmar i Jesu namn.Herre Gud, jag ber om återställning över alla goda saker som jag har förlorat genom drömmar. Herre, jag ber att du ska hjälpa mig att återfå alla välsignelser som har tagits bort genom drömmar i Jesu namn.Herre Jesus, jag avbryter kraften i varje ond dröm som är programmerad av djävulen för att reducera mig till ingenting i livet. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, sådana drömmar har ingen makt över mig i Jesu namn.Herre Gud, jag ber om att varje fiendens föremål i mitt liv som fungerar som en övervakningsanordning för fienden, jag bryter dem i bitar i Jesu namn.Herre, jag attackerar alla demoniska beväpnade rånare som alltid kommer till mig i min dröm för att stjäla från mig. Jag ber att den heliga andens eld bränner ner dem i Jesu namn.Herre Gud, varje demonisk kraft i min fars hus som kommer till mig på natten för att stjäla mina välsignelser, jag förstör dig genom den Helige Andens eld.Herre Jesus, varje fiendens plan att stjäla från mig i drömmen upphävs av den Allsmäktiges eld.Herre, jag kommer emot varje sexdemon som kommer till mig i sömnen för att stjäla från mig genom sex, jag förstör dig genom den heliga andens eld i Jesu namn.Herre, på alla sätt som fienderna har använt min sperma för att stjäla mina välsignelser, återfår jag dem alla genom kraften i Jesu namn.Varje demon som använder mat för att stjäla från mig i min sömn, jag förstör dig genom eld i Jesu namn.

    • Herre, jag ber att min sömn från idag är helgad. Jag ber att herrens ängel ska fortsätta att vägleda mig i min sömn. Varje fiendeplan att stjäla från mig igen avbryts av den Helige Andens eld.Herre Jesus, varje demonisk förlustpil som kom in i mitt liv från min sömn tas bort i Jesu namn. Skriften säger att inget vapenmode mot mig ska blomstra. Herre, varje pil av fördömelse som fienden sköt på mig från sömnen förstörs av eld i Jesu namn.

Herre Jesus, varje demonisk förlustpil som kom in i mitt liv från min sömn tas bort i Jesu namn. Skriften säger att inget vapenmode mot mig ska blomstra. Herre, varje pil av fördömelse som fienden sköt på mig från sömnen förstörs av eld i Jesu namn.

    • Herre Gud, varje fiendes agenda för att använda mitt hår mot mig i sömnen. Varje fiende för att minska eller döda min tillväxt i livet, jag avbryter dig genom eld i Jesu namn.Herre, varje ond dröm om att jag ser mig själv i byn, varje ond dröm om att jag ser mig själv i grundskolan, varje ond dröm om att jag ser mig själv i mitt gamla hus, jag avbryter dig idag i Jesu namn.Från och med idag ska drömens händelse inte längre ha någon makt över mig i Jesu namn. Jag höjer en standard mot alla effekter av onda drömmar i mitt liv i Jesu namn.Varje demon som suger ut min livmods frukt i drömmen, kastar den nu i Jesu namn. Jag höjer en standard mot din karaktärsdemon som angriper mig i drömmen, jag satte dig i eld i Jesu namn.Ty det har skrivits vem som talar och det kommer att ske när Herren inte har talat. Jag föreskriver med himmelens myndighet att alla onda uttalanden som har uttalats mot mig i min dröm, du blir annullerad i Jesu namn.

Herre, varje ond dröm om att jag ser mig själv i byn, varje ond dröm om att jag ser mig själv i grundskolan, varje ond dröm om att jag ser mig själv i mitt gamla hus, jag avbryter dig idag i Jesu namn.Från och med idag ska drömens händelse inte längre ha någon makt över mig i Jesu namn. Jag höjer en standard mot alla effekter av onda drömmar i mitt liv i Jesu namn.Varje demon som suger ut min livmods frukt i drömmen, kastar den nu i Jesu namn. Jag höjer en standard mot din karaktärsdemon som angriper mig i drömmen, jag satte dig i eld i Jesu namn.Ty det har skrivits vem som talar och det kommer att ske när Herren inte har talat. Jag föreskriver med himmelens myndighet att alla onda uttalanden som har uttalats mot mig i min dröm, du blir annullerad i Jesu namn.

annonser

2 KOMMENTARER

  1. Jag vill tacka dig för den enkla förklaringen av alla böner som jag har fått från dig. Jag uppmuntras att be hela tiden. Mina drömmar blir nu tydliga varje gång jag drömmer. Jag är också mycket glad över att få korta versioner av dagliga böner på min telefon. Jag kan lätt be och avbryta allt ont i mitt liv, detta har gjort att rädsla i mitt liv slocknar. Lofter vara ALLTID FÖR GUD. Pastor Chinedum kan GUD fortsätta att välsigna dig alltid.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här