Bönen pekar mot människors onda avsikter

0
378

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot människornas onda avsikter. Människors hjärta är fyllt med stort ont. 6 Moseboken kapitel 5: 6-XNUMX Då såg HERREN att människans ondskan var stor på jorden och att alla tankar i hans hjärtas tankar ständigt var onda. Och HERREN var ledsen över att han hade gjort människan på jorden, och han blev bedrövad i sitt hjärta. Denna del av skrifterna fick oss att förstå att Gud omvände sig i sitt hjärta efter människans skapelse eftersom människors hjärtan är fyllda med stort ont.

Abel kunde inte ha trott att hans blodbror Kain kunde döda honom förrän han tappades död av sin bror. Varje idé och handling börjar med en tanke i hjärta. Inte undra på att skrifterna säger från hjärtans överflöd som munnen talar. Även från hjärtats överflöd genomförs handling. Innan kung David bestämde sig för att ligga med Urias hustru hade han tänkt på det i sitt hjärta innan han bestämde sig för att instruera sin krigsherre att sätta Uria vid stridsfronten där han skulle dödas bara så att han kan täcka sin avskyvärda handling. Varje ond beslut som en man tar börjar från hjärtat.

Ansiktet bedrar, om du bara kan veta din granns tanke på dig? Du skulle veta att vänskap oftast bara är ett ord i munnen, inte från hjärtat. Jag föreskriver med himmelens befogenhet att varje fiendens plan att skada förstörs i Jesus. Jag föreskriver med himmelens myndighet, må Herrens ängel gå till din fiendes läger och förstöra dem alla i Jesu namn.

Om du känner att det finns ett behov av dig att be mot den onda avsikten i människornas sinne, oavsett om du är en vän eller familj, använd följande bönpunkter.

Bön poäng

 

 • Herre Jesus, jag tackar dig för att du är Gud över mitt liv. Jag tackar dig för din nåd och välsignelse. Jag tackar dig för skyddet över mitt liv och mitt hem, Herre må ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag avbryter varje plan och onda tankar hos människor mot mig. Varje plan i deras sinnen att skada mig eller döda mig, Herre låt det misslyckas i Jesu namn.
 • Herre Jesus, när svärdet smälter inför en eld, låt onda män förstöras. Låt de som planerar ont mot mig förstöras av sina onda tankar.
 • För det har skrivits: Jag välsignar dem som välsignar dig och jag ska förbanna dem som förbannar dig. Herre Gud, jag ber att du ska döda alla onda i Jesus namn.
 • Låt deras eget bord framför dem bli en snara; och när de är i fred, låt det bli en fälla. Jag står på auktoriteten i detta ord och föreskriver att varje man som planerar ont mot mig inte ska känna någon fred i Jesu namn.
 • Herre, innan den onde mannen i min fars hus uppfyller sina planer över mitt liv, förordar jag att Herrens ängel ska besöka dem i Jesu namn.
 • Såsom det har skrivits i Psaltaren 69:23, låta deras ögon bli mörkare så att de inte kan se och låta deras ländar darras hela tiden. Jag föreskriver blindhet för män och kvinnor som har onda tankar mot mig i Jesu namn.
 • Jag står på löftet om detta ord som säger: utgjut din vrede över dem och låt din brinnande ilska komma mot dem. Jag förordnar den brinnande ilska på mina fiender i Jesu namn.
 • Jag föreskriver mina fienders läger och folk har onda tankar mot mig, deras läger ska vara öde i Jesu namn.
 • Hjälp mig, min frälsnings Gud, för ditt namns härlighet; rädda mig och sona för mina synder för ditt namns skull, jag ber att du räddar mig från fiendens händer i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med himmelens myndighet, låt ilskan och smärtan i fiendens hjärta bli orsaken till deras död i Jesu namn.
 • Herre rädda mig från mina fiender och dem som står upp mot mig. Jag ber att du genom din kraft skapar eld på fiendens läger i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag vill att du kommer ihåg ditt förbund under mitt liv. Ditt ord lovade att du kommer att vara ständigt närvarande hjälp i mitt behov. Jag ber att du ska fortsätta att skydda mig från fiendens onda tankar och dagordning i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att människors onda tankar inte ska besegra mig i Jesu namn. Jag ber att du med din kraft ska lyfta mig långt över fiendens onda agenda över mitt liv i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du inte får låta fiendens plan bli hemlig över mitt liv genom himmelens myndighet. Jag ber med kraften i Jesu namn, du kommer att fortsätta att avslöja fiendens planer över mitt liv i Jesus.
 • Jag ber att dina skyddshänder alltid ska vara över mig. Skriften säger med mina ögon ska jag se de ondes belöning men ingen kommer över mig. Jag föreskriver med himmelens myndighet att varje ond pil mot mig förstörs i Jesu namn.
 • Herre, jag tystar alla onda tungor som talar ont över mitt liv. Jag avbryter alla onda tankar och agendor som planerar ont mot mig.
 • Jag föreskriver att Herrens ängel ska gå ut och avbryta varje demoniskt läger som byggs mot mig i Jesu namn.
 • Jag tackar dig Herre för besvarade böner. Jag förstorar dig för att du är Gud över mitt liv. Jag upphöjer ditt heliga namn eftersom du är fredsfyrste, tack Herre Jesus.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här