10 Deklarationsböner för varje mamma över sitt hem

0
13236

Idag kommer vi att behandla tio förklaringsböner för varje mamma över hennes hem. Gud har gjort varje kvinna till hemmafru. Medan mannen kan tjäna som försörjare i familjen och tillhandahålla alla grundläggande saker som familjen behöver. Hustrun är hemmafru, oavsett om huset kommer att stå eller inte, en stor del av jobbet ligger i kvinnans händer.

Guds avsikt är att göra en kvinna till en hjälpar för sin man. Inte undra på att skrifterna säger att den som hittar en hustru finner det goda och får barmhärtighet från Gud. Det finns ett förbund med nåd som fungerar för en man som har hittat en kvinna. Det är därför kvinnan är hemmafru. När hon ber ett krigsrum har kvinnan en viktig roll att spela.

En kvinna måste vara bön för att se till att fienden inte har någon plats i sitt hem. Hon måste stå högt på platsen för bönen, höja ett bönaltaret för sin man, sina barn och sin familj. Boken av Job 22:28 Du skall också förkunna en sak, och det skall fastställas för dig; Så ljus kommer att lysa på dina vägar. Som kvinna har Gud gett dig makten att göra en förklaring över ditt hem och se dem ske. Om du känner att det finns ett behov av att göra förklaringsböner för ditt hem, hitta några nedan.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

  • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd du har gett mig att se en ny dag. Jag tackar dig för din nåd och försörjning över min familj. Jag tackar dig för ditt skydd över min familj, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. Herre, jag talar som ett orakel av Gud under min mans liv, hans arbete ska inte försenas. Han ska inte uppleva att komma tillbaka i Jesu namn.
  • Jag ber för Guds skydd över min man. Jag ber att genom den Högsts barmhärtighet kommer Guds skydd att vara över honom i Jesu namn. Herre, jag ber att fienden inte ska ha makt över min mans hälsa i Jesu namn. Varje form av sjukdomar eller sjukdomar hos min man botas i Jesu namn. Jag ber att du ska lära min man att älska sin familj på Herrens väg. Jag ber om Guds nåd för honom att stanna kvar i Guds frälsning.
  • Herre, jag ber att mina barn ska välsignas i Jesu namn. Jag ber för mina barns öde, det ska inte manipuleras av fienden i Jesus. Jag ber för andan av visdom, kunskap och förståelse över barn, jag ber att du ger det till mig i Jesu namn. Jag ber att ni ska rikta deras väg, de ska inte komma i kontakt med ödeförstörare i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag ber att du kommer att bli kapten för vårt hem. Jag överlämnar mitt hem i dina händer, jag ber att du ska lära mig rätt sätt att göra hemmet gudomligt. Jag ber att Herren, den Allsmäktiges sköld, ska vara över min familj. Jag tillrättavisar fiendens ställning över mitt hem i Jesus namn. Fienden ska inte ha makt över min familj i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje sprickvägg som fienden har planerat att använda ett sätt att komma in i mitt hem är blockerad i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag kommer emot dödens makt över mitt hem. Skriften säger att vi inte ska dö utan leva för att förkunna Herrens gärningar i de levandes land. Jag föreskriver av myndigheten, dödsmolnet förstörs över min familj. Varje fiende för att förstöra mitt hems frid och lycka genom plötslig död, tillrättavisar jag det i Jesu namn. Jag smörjer mitt hus med lammets blod, det blod som talar rättfärdighet än Abels blod. Jag tillrättavisar dödsängeln över mitt hem i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag kommer emot alla planer för fiendens fiende att förstöra min familj med sjukdom. Skriften säger i boken Jesaja 8:18 Här är jag och de barn som HERREN har gett mig! Vi är för tecken och under i Israel Från HERREN Sebaot, som bor på Sions berg. Jag tillrättavisar alla former av sjukdom över min familj i Jesu namn. Jag avbryter sjukdomshållet över mitt hem i Jesus namn.
  • Fader Herre, jag ber över min familj, jag ber om nåd för min familj att stanna kvar hos dig. Josua 24:15 Och om det verkar ont för dig att tjäna HERREN, välj nu i dag vem du ska tjäna, om de gudar som dina fäder tjänade były på andra sidan floden eller amoréernas gudar i vars land du bor. Men jag och mitt hus, vi kommer att tjäna HERREN. ” Jag ber om nåd för min familj och jag ska vara orubblig i din närvaro. Jag tillrättavisar alla fiendens planer för att få oss att spåra ur Herrens väg.
  • Herre, jag föreskriver med himmelens myndighet att kärlekens och enhetens anda i detta hem inte kommer att dö. Jag motsätter mig alla fiendens planer eller agendor som förstör enhetens familj. Jag ber att du ska lära oss alla att älska oss själva, precis som Kristus älskade kyrkan.
  • Herre Jesus, jag går emot alla fiendens planer att bryta mitt hem. Skriften säger i boken Markus 10: 9 Därför, vad Gud har förenat, låt inte människan skilja. ”. Jag tillrättavisar varje fiendens makt för att bryta mitt hem. Jag förstör varje attack över min familj för att bryta mitt hem, jag motverkar sådana attacker från den heliga andens eld.
  • Herre Jesus, jag föreskriver att Guds, den Allsmäktiges fred, ska bo i mitt hus. Jag tillrättavisar varje attack mot freden i mitt hem i Jesus namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot äktenskapsförstörare
nästa artikel5 skäl till att dina böner inte besvaras
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.