Bibelverser att be när du känner dig avvisad

0
13553

Idag kommer vi att ta itu med bibelverser för att be när du känner dig avvisad. Om du någonsin har fått avslag tidigare kommer du att förstå vad det betyder. Det är en känsla av isolering, en känsla av att dras tillbaka från allmänheten. Ibland kan denna känsla vara ett resultat av nedsättande anmärkningar från människor. Det kan också vara ett resultat av mindreverdighetskomplex i en persons sinne. När en man har underlägsenhetskänsla känner han eller hon inte att något är bra med dem och detta kan få dem att dra sig ur samhället.

När avslag orsakas av nedsättande anmärkningar från människor är det mycket svårt för offret att övervinna. När du befinner dig i detta tillstånd är det viktigt för dig att känna Gud och känna honom väl. Innan vi går in i bibelverserna för att be när du känner dig avvisad, låt oss snabbt markera några av de saker som orsakar en känsla av avslag.

Saker som orsakar känsla av avslag


Dåligt självförtroende
Varje man som lider av låg självkänsla kommer att ha en känsla av avslag och detta kan leda till depression. Låg självkänsla kan få en person att dra sig ur samhället. Det är ett fel psykologiskt tillstånd som får en man att se sig själv mindre.

Om du någonsin har hört det populära bibliska språket, Kan något bra komma ut från Nasaret? Detta uttalande gjordes av någon som har en låg självkänsla om staden Nazareth. Detta förklarar varför han fördömde staden till ett fel. Han ser ingen bra sak komma ut ur staden. På samma sätt kommer en man med låg självkänsla inte att se sig göra något bra i livet och detta får honom att dra sig ur samhället.

När det inte finns någon att be om hjälp
När du fruktansvärt behöver hjälp och du inte kan hitta någon som är värdig att ge den hjälp, kommer du att få en känsla av avslag. En man som inte har någon att vända sig till när han behöver det mest känner sig nedslagen vid den tidpunkten. Och om man inte tar hand kan det orsaka depression.

En av de största orsakerna till depression är känslan av avslag. Känslan av avstötning kan få en man att se något behov av att leva längre. När detta händer kommer självmordstankar att börja idissla hos en sådan person.

När känslan av skyldig åsidosätter en man
Känslan av avslag kan börja när en man känner sig skyldig till en viss sak. Sådan är historien om Judas Iskariot. Efter att ha förrådt Kristus för 30 silvermynt kunde han inte bära skulden, han blev överväldigad av den.

Till skillnad från aposteln Petrus som tycktes vara Gud för förlåtelse efter att ha förnekat Kristus tre gånger, kunde skuld inte få Judas Iskariot att hitta tillbaka till Gud. Han kände sig avvisad från resten av bröderna på grund av vad han har gjort och han begick självmord.

Hur man kan övervinna känslan av avslag

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
 • Påminn dig själv om att Gud älskar dig oavsett vilken situation du befinner dig i
 • Berätta för dig själv att Gud alltid är trogen att förlåta dig alla dina synder förutsatt att du har en verklig omvändelse.
 • Kom alltid ihåg att Gud skapade dig till sin avbild och likhet. Du är den bästa versionen av dig själv och Gud gör inte misstag.
 • Kom ihåg att Satan är kanin. Lär känna fiendens upptåg att driva dig bort från faderns närvaro.
 • Studera skrifterna för att få tag på många lovar som Gud gav skapade åt dig.
 • Gå på knä och be med följande bibelverser

 


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazonBibelverser för bön

 • Romare. 8: 1 Det finns därför ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.
 • Efesierbrevet 1: 3-5 Välsignad vare vår Herre Jesus Kristus Gud och Fader, som har välsignat oss i Kristus med all andlig välsignelse i himmelen, så som han utvalt oss i honom före världens grundläggning, så att vi skulle var helig och oskyldig inför honom. I kärlek förutbestämde han oss för adoption som söner genom Jesus Kristus, i enlighet med syftet med hans vilja.
 • Psaltaren 138: 8 HERREN skall fullgöra sin avsikt för mig; HERRE, din ständiga kärlek varar för evigt. Lämna inte dina händers arbete.
 • Psaltaren 17: 7-8 Visa mig underverk av din stora kärlek, du som räddar med din högra hand de som tar tillflykt i din form sina fiender. Håll mig som ditt ögons äpple, göm mig i skuggan av dina vingar.
 • Psaltaren 18:35 Du ger mig din seger av seger, och din högra hand håller mig; du lutar dig ner för att göra mig bra.
 • Romarna 8: 37-39 Nej, i alla dessa saker är vi mer än segrare genom honom som älskade oss. För jag är övertygad om att varken döden eller livet, varken änglar eller demoner, varken nutiden eller framtiden eller några krafter, varken höjd eller djup eller något annat i hela skapelsen kommer att kunna skilja oss från Guds kärlek som är i Kristus Jesus, vår Herre.
 • Efesierbrevet 1: 6 Till pris av hans nådas härlighet, där han har gjort oss välkomna av den älskade
 • 1 Korintierna. 6:20 Ty du köptes till ett pris. Så ära Gud i din kropp
 • Sefanja 3:17 Herren, din Gud, är med dig, han är mäktig att rädda. Han kommer att ha stor glädje i dig, han kommer att tysta dig med sin kärlek, han kommer att glädja sig över dig med sång.
 • Psaltaren 139: 13-14 Ty du formade mina inre delar; du stickade ihop mig i mammas livmoder. Jag berömmer dig, för jag är skrämmande och underbart skapad. Dina verk är underbara, det vet jag väl.
 • Romarbrevet 8: 16-17 Anden själv vittnar med vår ande om att vi är Guds barn, och om vi är barn, då ärvingar - arvingar till Gud och medarvingar till Kristus, förutsatt att vi lider med honom för att vi också ska bli förhärligade med honom.
 • 1 Petrus 2: 9 Men du är en utvald ras, ett kungligt prästadöme, en helig nation, ett folk för hans egen besittning, så att du kan förkunna förträffligheten hos honom som kallade dig ur mörkret till sitt underbara ljus.
 • Efesierbrevet 2:10 Ty vi är Guds verk, skapade i Kristus Jesus för att göra goda gärningar, som Gud förberett för oss för att göra.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelSkrifter för att be för ditt förhållande
nästa artikelVarför att be Herrens bön är ett effektivt sätt att be
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.