Bönpoäng för bekräftelse när du blir felaktigt anklagad

2
15919

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter för rättfärdigande när du felaktigt anklagas. Smärtan, ilska och irritation som du känner när du felaktigt anklagas eller behandlas orättvist kan bara föreställas bättre. Det har visat sig att det är rimligt tvivel om att människans natur är mycket självisk och därför vill varje människa skydda sitt eget intresse. Det är detta som får en man att anklaga en annan för ett brott han inte begick bara så att deras intresse kan skyddas.

I skrifterna kan vi hitta exempel på en sådan falsk anklagelse i 39 Moseboken XNUMX, hur Josef kastades i fängelset efter att hans herres hustru anklagade honom för att försöka ligga med henne. Skriften antecknade det Potifars fru kastade blicken mot Joseph och hon ville ha honom i sängen med sig. En dag medan Joseph gjorde sina vanliga affärer i huset kallade hans herres fru honom in i rummet och försökte förföra honom. Joseph avvisade eftersom han fruktade Gud och han kämpade med Portifars fru för att befria sig. Medan han kämpade lämnade Joseph sitt plagg med sin herres fru när han flyr ut ur rummet.

Hans herres hustru använde sitt plagg som ett bevis för att ljuga mot Josef. Hon anklagade honom för att försöka lägga sig kraftfullt med henne. Joseph kastades i fängelset för ett brott som han inte begick. På samma sätt i våra liv har många av oss straffats för ett brott vi inte begick. Bara för att vi anklagades av någon som är en myndighetsposition trodde folk och straffen är över oss. Vi tar tröst i det faktum att det finns ögon som ser allt och tar hänsyn till allt som görs på denna planets yta. Vi kommer att ropa till Gud för rättfärdigande. Precis som Gud bekräftade Mordokaj när han anklagades av Haman, föreskriver jag av himmelens auktoritet, du ska rättfärdigas i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

För så många av er som för närvarande tjänar ett straff för ett brott som ni inte begått, ber jag att Guds högra hand ska gå fram och rättfärdiga er i Jesu namn.


Bön poäng:

 • Herre Gud, jag än du för en annan vacker nåd att se ett sådant stort ögonblick. Jag tackar dig för din barmhärtighet över mitt liv, jag än du för din nåd och nåd som är tillräcklig över mig, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, skrifterna säger att många är de rättfärdiges lidanden, men Gud är trogen att rädda honom från alla. Jag ber om din barmhärtighet, du kommer att bekräfta mig i Jesu namn. Herre, eftersom jag lider för det jag inte vet, straffas för ett brott som jag aldrig begått, ber jag att du genom din nåd kommer att rädda mig i Jesu namn.
 • Lord Jesus, eftersom jag har blivit vanärad och nedlagd för ett brott som jag inte begick, ber jag att du ska få mig att fira i Jesu namn. Herre, på alla platser som jag har avvisats på grund av falska anklagelser mot mig ber jag att jag ska firas i Jesu namn. Du som gjorde Josef segrande över sin herres hustru, jag ber att du ska ge mig seger i Jesu namn.
 • Herre Jesus, precis som jag kommer att gå till domstol för att bli hörd. Världen är emot mig, alla trodde att jag begick brottet, men du är den allvetande Gud, den som ser allt och vet allt. Du vet att jag inte har gjort detta brott, jag ber att du kommer att rättfärdiga mig i Jesu namn.
 • Ditt ord sa att du kommer att rädda mig från alla lidanden. Jag ber att genom er barmhärtighet kommer detta fall att upplösas i Jesu namn. Jag ber att du genom din barmhärtighet själv ska fiska ut den skyldige. För att jag kan bli rättfärdig, ber jag att du ska göra den skyldige inför rätta i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag kommer emot varje anklagas tunga i mitt liv. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att sådana tungor tar eld i Jesu namn. För det har skrivits att du kommer att välsigna dem som välsignar mig och att du kommer att förbanna dem som förbannar mig, jag föreskriver av myndigheten, alla tungor som kommer upp mot mig ska dömas i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver genom din barmhärtighet, du tillåter inte att mitt liv förstörs av uttalandet av en anklagare i Jesu namn. Jag kommer emot en anklagares dagordning över mitt liv genom kraften i Jesu namn.
 • Herre, alla planer som har organiserats i mörkerriket för att förödmjuka mig, jag ber att det inte ska fungera i Jesu namn. Jag avbryter varje form av förnedring under mitt liv, alla former av skam annulleras av den Helige Andens kraft.
 • Herre Jesus, jag hävdar min seger över alla felaktiga anklagelser i Jesu namn. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges händer, kommer fram och rättfärdigar mig i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du välsignar varje man och kvinna som arbetar för min frihet med gudomligt visdom att argumentera för deras fall i Jesu namn. Och jag ber att du får domaren att se sanningen till mitt försvar i Jesu namn.
 • Herre Jesus, ditt ord säger att om en människas väg behaga Gud, kommer han att få honom att finna nåd för människors ögon. Jag ber att du ska låta mig hitta nåd i människornas ögon i Jesu namn. För. Det har skrivits att människans och kungens hjärta är i Guds händer och han styr det som vattenflödet. Jag ber att du kommer att röra hjärtat hos dem som behöver beröras i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för människor som reser
nästa artikelBönpoäng för att förstöra berömda förbannelser
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Morgonpastor.im Annetjie Moetse från Sydafrika. Må du be din Gud att rätta till vad jag gjorde mot mina söner. När jag bara minns det var det en bra mamma för dem.
  Men idag kom till och med en alkoholiserad mamma hennes barn bättre än mina. Jag älskar mina barn, jag är mycket full av att Gud gav dem. Jag vet inte ett bättre liv utan dem
  Deras kamp är mitt nederlag Pastor men jag dras tillbaka till dina bönpunkter. Behåll mina barn i dina böner.

 2. Guds man tackar för uppenbarelsen av Gud över dessa bönpunkter, särskilt bönpunkterna om att anklagas fel. Pappa av anklagas felaktigt för en sak som jag inte visste någonting om snälla gudsmannen gå med i din tro med mig för att jag ska få rättfärdighet efter förhandlingen i domstolen
  Tack sir

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.