Bönpoäng för att förstöra berömda förbannelser

0
17484

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att förstöra familjens förbannelser. Det finns många generationsmönster i varje familj. Om du är en vanlig läsare av vårt innehåll, in bön pekar på motstrider mot det första barnet vi förklarade generationsmönstret som följde i Abrahams härstamning. Varje första barn i Abrahams familj drabbades av otur, de uppfyller inte lika mycket som sina yngre. Detta är en familjeförbannelse som måste förstöras.

Under mina år i tjänsten som en Guds man har jag sett så många saker. Det finns familjer som varje manligt barn dör när de är 50 år, det finns några familjer som är spetsade med karg. Så många saker händer i världen idag. Om vi ​​ska lyckas i livet finns det ett behov av att bryta förbannelsens ok från vår familj. Moses var tvungen att bryta förbannelsen som är vanlig i Rubens generation.

Kom ihåg att Jacob placerade en förbannelse över sitt första barn Ruben i boken av 49 Moseboken 3: 4-XNUMX Ruben, du är min förstfödde, min styrka och min styrka, min värdighet och maktens högsta. Instabil som vatten, du ska inte utmärka dig,
Eftersom du gick upp till din fars säng; Då orenade du det -
Han gick upp till min soffa. I flera år led Rubens härstamning det fruktansvärda slaget av den förbannelsen tills Mose upphävde förbannelsen i 33 Mosebok 6: XNUMX Låt Ruben leva och inte dö, och hans män är inte få. ” Tills några förbannelser förstörs över oss kanske vi inte utgör något stort i livet.

Vi kommer att be till Gud att förstöra alla onda familjeförbannelser över våra liv. Skriften säger att Kristus har blivit förbannad för oss för att förbannad är den som hängs på trädet, i kraft av det nya förbundet som antogs genom Kristi död och återuppståndelse, jag ber att varje ond familjeförbannelse över oss bryts i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för din nåd och barmhärtighet över mitt liv. Jag tackar dig för livets andedräkt. Jag tackar dig för att du var en sköld och spännare över mitt liv. Jag förstår dig för varje välsignelse du har gett mig, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att du på grund av din död ska förlåta mina synder och missgärningar i Jesu namn. Varje synd i mitt liv som gav makten till familjens förbannelse över mitt liv, Herre, förlåt mig. Skriften säger att den som gömmer sin synd inte ska lyckas men den som bekänner sin synd ska finna medkänsla. Herre, jag ber att du genom din barmhärtighet torkar bort min synd idag i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag bryter alla onda förbannelser som arbetar mot min hälsa och får mig att alltid ha en detaljerad hälsa, jag bryter sådan förbannelse i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet, jag är botad i Jesu namn. Skriften säger att han har avslöjat alla våra svagheter och han har läkt alla våra sjukdomar. Jag föreskriver med himmelens myndighet, jag är botad i Jesu namn. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, ska gå till källan till förbannelsen och förstöra den idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag förstör alla former av förbannelser som orsakar stagnation i mitt liv. Varje familjeförbannelse som har knutits till en plats, jag förstör den idag i Jesu namn. Jag får andlig acceleration för att röra mig med hastighet i Jesu namn. Jag får den övernaturliga kraften, jag blir ostoppbar i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag bryter varje förbannelse i min familj som gör människor karga. Skriften fick mig att förstå att det inte finns någon karg person i Isreal. Jag ber med himmelens auktoritet, varje förbannelse av karaktär förstörs av himmelens auktoritet. 
 • Fader Herre, från och med idag kommer familjeförbannelse inte att ha makt över mig igen i Jesu namn. Skriften säger att han att Sonen har frigjort är verkligen fri. Jag föreskriver med himmelens myndighet, jag är fri i Jesu namn. Jag tillkännager min frihet från alla bojor av slaveri, jag lossnar från varje förbannelse som har satt mig i träldom, jag förstör dig idag i Jesu namn. 
 • Skriften säger att Kristus har blivit förbannad för oss, för förbannelse är den som hängs på trädet. Jag föreskriver med himmelens myndighet, jag är fri från all ond förbannelse i Jesu namn. Jag ber att Guds, den Allsmäktiges kraft, ska smörja mig med Kristi blod. Ty det har skrivits, genom smörjelsen skall varje ok förstöras. Varje ok av slaveri, sjukdomsfrukt förstörs i Jesu namn. 
 • Varje ond familjeförbannelse som talar om döden över mitt liv förstör jag dig idag i Jesu namn. Ty det har skrivits: Jag ska inte dö utan leva för att förkunna Guds gärningar i de levandes land. Jag tillrättavisar döden över mitt liv i Jesu namn. 
 • Herre Gud, jag ber med himmelens auktoritet, varje begränsningskraft som har placerats i mitt liv genom förbannelsen som arbetar i min familj, jag bryter dig i bitar idag i Jesu namn. 
 • Jag föreskriver med anledning av förbundet som möjliggjordes genom Kristi blod, på grund av din död och återhållsamhet, du förde livets förbund. På grund av detta förbund frigör jag mig från varje familjeförbannelse i Jesu namn. 
 • Jag tillkännager min befrielse idag i Jesu namn. Skriften säger att inget vapen som är format mot mig ska lyckas. Ingen förbannelsemakt ska få härska över mitt liv i Jesu namn. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.