Bönpoäng för bröllopsdagen

0
16135

Idag kommer vi att behandla bönpunkter för bröllopsdagen. En av de anmärkningsvärda händelserna i våra liv som bara händer en gång är bröllop. Vi får inte göra bröllop två gånger, det är därför vi behöver göra det rätt när vi vill göra det. Det finns så många saker kopplade till bröllopet. För det första är det viktigt att veta att äktenskapet är en förbindelse som är organiserad av Gud för att människan ska vara fruktbar och föröka sig jordens yta.

Bröllop är ett evenemang som för samman olika människor för att glädja sig. Tyvärr kommer inte alla att vara nöjda med facket av konstiga skäl. Det är därför vi ibland hör förödande nyheter om nygifta par. Vissa dör på sin bröllopsdag, andra är drabbade av karaktär, medan någon fackförening inte håller tre månader innan de skilde sig. Dessa och många fler anledningar är varför det är viktigt att be under planeringsstadiet och för bröllopsdagen.

Du kanske är av den uppfattningen att varför handlar allt om bön? Kom ihåg att skrifterna säger i boken av Efesierbrevet 6: 12 För brottas vi inte mot kött och blod, utan mot furstendömen, mot överhet, mot linjalerna av mörkret av denna värld, mot ondskans andemakter i himlarymderna. Vi kämpar inte mot kött och blod utan mot mörker och makter. Och skrifterna fick oss också att förstå att vårt krigsvapen är bön. Det är därför allt handlar om bön.

I den här bönartikeln kommer vi att förstöra fiendens planer och dagordning för unionen. Vi kommer att be om skydd av Gud på alla som kommer att komma till bröllopet från fjärran och nära. Slutligen kommer vi att be att Gud ska välsigna i föreningen med goda barn. Jag föreskriver med himmelens myndighet, före dagen och efter dagen, att inget ont kommer att drabba dig i Jesu namn.

Bön poäng:

 

 • Herre, jag tackar dig för din nåd och barmhärtighet över mitt liv. Jag tackar dig för att du hjälpte mig att hitta min make. Jag tackar dig för den gudomliga förbindelsen som förde oss samman. Jag tackar dig för att du gjorde vårt fängelse framgångsrikt. Jag tackar dig för att du inte tillät fienden att ha en väg in i vår mitt. Jag förstorar för att du visade dig vara Gud över föreningen, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber om att allt som behövs för att den dagen ska bli en framgång. Skriften säger att Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Jag föreskriver att det finns bestämmelser för allt som behövs i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber för nåd, nåd och nåd. Varhelst vi vänder oss till för hjälp, låt hjälp komma i Jesu namn. Jag ber att du får människor att välsigna oss, du får människor att göra oss gott i Jesu namn. 
 • Herre Gud, skrifterna säger att Herrens ögon alltid är riktade mot de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Jag ber att du ska helga den dagen med ditt dyrbara blod. Jag går emot allt ont som har tilldelats byte den dagen. Jag löser in den dagen med Kristi dyrbara blod och jag avbryter allt ont som djävulen har positionerat för att förstöra den dagen i Jesu namn. 
 • Jag ber för varje man och kvinna som kommer från fjärran och nära, jag ber att ni ska ta dem säkert i Jesu namn. Ingen av dem ska bli offer för onda omständigheter i Jesu namn. 
 • Herre, jag tillrättavisar alla former av olyckor på min bröllopsdag. Jag föreskriver att vägarna är fria från olyckor i Jesu namn. Alla demoniska krafter som ropar efter blod den dagen, riktar jag dem till Golgata kors där Kristi blod har utgjutits i Jesu namn. 
 • Jag helgar varje bil, varje buss, varje cykel och andra transportmedel som människor kommer att använda till platsen, jag helgar dem med lammets blod i Jesu namn. Jag gör dem orörliga för någon fiende i Jesu namn. 
 • Herre, vi ber att den som kommer till mitt bröllop med ond avsikt, jag ber att den Helige Andens kraft kommer att gripa den personen innan han fullföljer sina avsikter i Jesu namn. 
 • Jag avbryter fiendens planer och dagordning för den dagen med Jesu dyrbara blod. Jag föreskriver med himmelens myndighet, låt fienden dö genom sina egna planer i Jesu namn. 
 • Jag täcker mig själv och samarbetar med Jesu blod. Varje ond pil som kommer att skickas ut inför vårt bröllop för att skapa problem i våra liv, jag förstör dem genom den heliga andens eld i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att vår union ska vara fruktbar i Jesu namn. Jag motsätter mig alla fiendens planer för att slåss är med karga, jag förstör sådana planer med makten i Jesu namn. Det finns ingen karg kvinna i Isreal, jag öppnar min frus livmoder för goda barn i Jesu namn. Jag ber för goda och lydiga barn, barn som kommer att tjäna Herren och lyda sina föräldrar, välsigna mig med dem i Jesu namn. 
 • Skriften säger vad Gud har sammanfogat, låt ingen sätta avstånd. Jag förstör alla planer och agendor som fienden har infört för att skapa glädje mellan mig och min partner, jag förstör sådana planer i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag förbinder denna förening i dina skickliga händer, jag ber att du ska vara herren för denna förening i Jesu namn. Jag ber att du kommer att välsigna oss med kärlek och förståelse, att tolerera oss själva och att du kommer att lära oss din speciella typ av kärlek som behövs för denna resa, i Jesu namn. 

tidigare artikelBönpoäng för att motverka strid mot första barnet
nästa artikelBönpoäng för människor som reser
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.