Bönpoäng för att motverka strid mot första barnet

0
871

Idag kommer vi att ta itu med bönpoäng för att motverka strid mot det första barnet. Som ett första barn i familjen finns det många utmaningar som man kommer att möta. Första barn som förväntas ta ansvar för familjen när deras föräldrar blir gamla. Ansvaret för dem medför också olika strider som uppstår mot dem. Det finns också några familjer att det finns ett förfäderprotokoll om hur ett första barns liv kommer att bli.

Till exempel, i Abrahams härstamning, är något märkligt för alla första barn, de är inte alltid lika framgångsrika som deras bröder. När. Abraham gick in med Sarahs jungfru och födde Ismael, Guds förbund var inte med Ismael. Faktum är att Gud inte ser Ismael som ett av Abrahams barn. Guds förbund var över Isaks liv. Också när Isak födde. Han födde Esau och Jakob. Esau var den äldsta medan Jakob var den yngre. När deras far skulle välsigna dem, arvade Jacob på ett tvivelaktigt sätt sin fars välsignelser, medan Esau inte hade något.

Den ursprungliga planen för Isak var att ändra berättelserna om det första barnet i Abrahams härstamning. Han ville välsigna Esau. Men med hjälp av Rebekka, deras mor, gick välsignelsen till Jakob. Bibeln antecknade att Esau bad sin far att också be för honom efter att Jakob hade stulit välsignelsen. Tyvärr sa Isaac till Esau att jag har gjort din bror till Herre över dig. 27 Moseboken 37: 40-XNUMX Isak svarade Esau: ”Jag har gjort honom till herre över dig och gjort alla hans släktingar till hans tjänare, och jag har upprätthållit honom med spannmål och nytt vin. Så vad kan jag göra för dig, min son? ” Esau sa till sin far: ”Har du bara en välsignelse, min far? Välsigna mig också, min far! ” Då grät Esau högt. Hans far Isak svarade honom: ”Din bostad kommer att vara borta från jordens rikedom, bort från dagg över himlen. Du kommer att leva med svärdet och tjäna din bror. Men när du blir rastlös, kommer du att kasta hans ok från din hals. ”

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När det var Jakobs tid förbannade han sitt första barn Ruben. Bibeln antecknade att Ruben hade legat med sin fars hustru. 49 Mosebok 1: 4-XNUMX Och Jakob ropade på sina söner och sade: '' Samla er, så att jag kan säga er vad som kommer att hända er under de sista dagarna. Samla er och hör, I Jakobs söner! och lyssna till din far Israel. Ruben, du är min förstfödde, min makt och början på min styrka, värdighetens värdighet och maktens överlägsenhet; instabilt som vatten, du ska inte utmärka dig; för att du gick upp till din fars säng; då orenade du det: han gick upp till min soffa. Jacob sa specifikt till Ruben att han inte ska utmärka sig i livet. Resan om varje första barn i Abrahams härstamning fortsatte.

På samma sätt finns det i våra liv några familjer där de första barnen inte utmärker sig i livet. Det finns familjer där de första barnen dör när de når en viss ålder. Detta förklarar varför du måste be innerligt som familjens första barn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje strid som tilldelats mot varje första barn i din familj, de bryts framför dig i Jesu namn. Genom himmelens myndighet kommer ingen strid att övervinna dig i Jesu namn. Gud ska höja dig långt över varje generationens förbannelse som arbetar mot tillväxt och utveckling av första barn i din familj i Jesu namn.

Bön poäng:

  • Herre, jag tackar dig för din nåd, jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv. Skriften säger att oroa sig för ingenting men i allting genom bön, böner och tacksägelser gör din begäran känd för Gud. Herre, jag förstorar dig för att du är Gud över mitt liv, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
  • Herre, jag bryter varje förbannelse över mitt liv som familjens första barn. Jag förstör varje förbannelse som fungerar mot varje första barn i familjen. Jag föreskriver över mitt liv att sådana förbannelser förlorar sin kraft i Jesu namn. 
  • Herre, varje demoniskt förbund som arbetar mot varje första barn i min familj, jag avbryter dig idag med himmelens myndighet. På grund av det blod som utgjutits på Golgata korset avbryter jag alla former av förbund som arbetar mot mig i Jesu namn. 
  • Ty det har skrivits: Kristus har befriat oss från lagens förbannelse genom att bli en förbannelse för oss, för förbannad är den som hängs på trädet. Jag befriar mig från alla generationens förbannelser i Jesu namn. 
  • Jag står på Guds ord som säger att jag kommer att ge dig nycklarna till himmelriket, och vad du än binder på jorden skall vara bundet i himlen, och allt du förlorar på jorden ska förloras i himlen. ” Jag stoppar varje förbannelse över mitt liv i Jesu namn. Varje kampsamling mot mitt liv sprids av den Helige Andens eld, i Jesu namn. 
  • Skriften fick mig också att förstå att vi har fått ett namn som är framför alla andra namn som vid namnet på namnet måste varje knä böjas och varje tunga måste erkänna att Jesus är Herre. Jag föreskriver i Jesu namn, varje fiendens agent som rapporterar i mörkerförbundet om mig, faller till döds idag i Jesu namn. 
  • Ty det har skrivits. Lagen om livets ande har befriat dig i Kristus Jesus från syndens och dödens lag, jag talar min frihet till existens i Jesu namn. Från och med idag är jag fri från alla generationer förbanna eller slåss som förstör varje första barn i min familj, jag föreskriver min frihet från dig idag i Jesu namn. 

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.