Bönpoäng för att avbryta onda drömmar

2
21646

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att avbryta onda drömmar. Ett av de många sätt som Gud kommunicerar med oss ​​är genom drömmar. Kom ihåg i Apostlagärningarna 2:17 Och det kommer att ske under de sista dagarna, säger Gud, att jag kommer att utgjuta av min ande över allt kött; Dina söner och dina döttrar ska profetera, dina unga män ska se syner, dina gamla män ska drömma drömmar. Gud uppenbarar saker för oss genom våra drömmar. Ibland ger Guds ande uppenbarelse av fiendens plan för oss i våra drömmar. Det är kvar för oss att agera på det för att förhindra att dessa saker uppfylls.

Joseph var en drömmare, Gud avslöjade för honom ödet för sitt liv. När Gud avslöjar bra saker för oss, så avslöjar han också fiendens planer för våra liv genom drömmar. När vi ser onda saker i våra drömmar räcker det inte för oss att luta oss tillbaka och bli konsumerade av rädsla. Det är en tid för oss att be varmt till Gud för att avvärja alla onda planer för våra liv. Några av de hemska sakerna vi ser i sömnen inkluderar:

 • Sexuell dröm  
 • Äta i drömmen
 • Förföljs av maskerad
 • Förföljs av orm
 • Har svår olycka i drömmen
 • Besöker byn
 • Ser blod i drömmen

Det finns så många onda saker som vi ser i drömmen. Ibland kan vi vara plågade hårt i drömmen och vi tappade förmågan att skrika högt eller gråta om hjälp. När vi ser några av dessa saker i vår dröm är de en perfekt indikation på djävulens anordningar för att skada oss. Det är därför vi måste sträva efter att be hårt när vi ser dessa händelser i sömnen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

I boken av Mathew 18:18 ”Sannerligen säger jag er: Vad ni än binder på jorden skall vara bunden i himlen; och allt som ni förlorar på jorden skall förlossas i himlen.” Detta är en försäkran för oss att vi kan bestämma vad som ska hända och vad som inte kommer att hända i verkliga livet.


För att övervinna onda drömmar måste du underkasta dig den heliga andens ledning. Bli en vän med Kristus. Det är emellertid viktigt att veta att det att ge ut liv till Jesus inte betyder att vi inte kommer att ställas inför svårigheter. Det är inte en försäkran om att vi inte kommer att ha problem, men det är en försegling att oavsett problem som kommer upp, Kristus kommer att finnas där för att rädda oss.

 • Om du känner att du behöver bön för att avbryta det onda drömmar över ditt liv, låt oss be tillsammans.
 • Bön poäng:
 • Herre Jesus, jag tackar dig för uppenbarelsens gåva som du har gett mig att känna fiendens planer och dagordning över mitt liv. Jag tackar dig för att du inte gjorde fiendens planer gömda över mitt liv, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, jag står på ditt löfte, såsom det står skrivet i Jesajas 54:17, inget vapen som bildas mot dig ska lyckas och alla tungor som stiger mot dig i dom Du ska fördöma. Detta is HERRENS tjänares arv och deras rättfärdighet is från mig, säger HERREN. Jag föreskriver att inget fiendens vapen ska lyckas under mitt liv i Jesu namn. 
 • Jag föreskriver med himmelens auktoritet, alla onda drömmar om bakslag, stagnation och misslyckande, jag förstör dig idag i Jesu namn. Jag kommer emot dig genom kraften i Jesu namn. Varje ond dröm om bakslag över mitt liv, jag avbryter din manifestation över mitt liv i Jesu namn. 
 • Jag står på Guds löfte som anges i boken i Lukas 10:19 Se, jag ger er makt att trampa på ormar och skorpioner och över all fiendens kraft, och ingenting ska på något sätt skada er. ” ingen ond dröm kommer att passera över mig i Jesu namn. 
 • Jag avbryter varje idé om fienden att dra fel i mitt liv i Jesu namn. Skriften säger, för vi har inte fått en anda av rädsla utan av sonskap att gråta Ahba Fader. Jag avbryter fruktanens anda i mig idag i Jesu namn. 
 • Jag står på ordets löfte som står i boken i Jesaja 28:18 KJV, ”Och ditt förbund med döden skall upphävas, och din överenskommelse med helvetet ska inte bestå; när den överflödande plågen kommer att passera igenom, skall du trampas ned av den. ” Döden upphävs i mitt liv i Jesu namn. Varje dödsförbund som svävar runt mig, jag avbryter dig idag i Jesu namn. 

 • Herre Gud, varje förbund om misslyckande i mitt liv, jag förstör dig idag i Jesu namn. Ty det har skrivits att Kristus har utsett sig för alla våra svagheter och han har botat alla våra sjukdomar. Varje form av sjukdom eller sjukdom botas i Jesu namn. 
 • Fader Herre, alla förfädersmakter i min släkt som arbetar mot mitt liv genom ond dröm, förlorar din makt över mig i Jesu namn. Från och med idag föreskriver jag att du tappar din makt i Jesu namn. 
 • Jag beordrar den heliga andens eld att gå in i mina fienders läger och varje demonisk agent som kämpar mitt liv med onda drömmar. Låt den heliga andens eld börja förtära dem just nu i Jesu namn. 
 • Såsom det har skrivits i Psalm 91:13: Du ska trampa på lejonet och huggormen: det unga lejonet och draken ska du trampa under fötterna. Jag får kraft att gå på ormen i Jesu namn. Från och med idag får jag kraft att bli ostoppbar i Jesu namn. 

 • Jag ber att den heliga andens kraft stärker mig mot varje demonisk strid i min sömn i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng att säga i midnatt
nästa artikelBönpoäng för att motverka strid mot första barnet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Seigneur j'ai besoin de dans ma vie aujourd'hui orpheline de mère mes frères et moi encore tous gamin et orphelin de père a l'âge adulte nous avons pu surmonter tout les pièges du diable. Aujourd'hui le diable veut détruire ma fratrie seigneur prend place dans nos vies

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.