Bön poäng mot Destiny Wasters

2
14809

Idag kommer vi att ta itu med bönpoäng mot ödesförlorare. Destiny Wasters är demoniska agenter som anställts av fienden hindrar människor från att komma till sitt löfte land. De kan vara informella eller mänskliga eller attityder. I Jesus Kristus liv var kung Herodes den öde slöseri som fienden ville använda mot Kristus. Han sa till de tre vise männen att gå och leta efter barnet. Han bad att de skulle ta ord till honom när de hittar barnet så att han också kan gå och tillbe honom. Kung Herodes plan var att döda barnet. Kung Herodes var i det sammanhanget en stjärnjägare som fienden har utformat för att slösa bort Kristus Jesu öde.

I profetens Moses liv var det ilskens ande. Ilskens ande hindrade Mose från att komma in i det lovande landet trots alla hans ansträngningar från början av resan. Om bara Mose hade vetat att ilska skulle hindra honom, hade han bad Gud att hjälpa sin svaghet. I Samsons liv var Delilah också ödet. Hon stannade hos Samson, agerade som hans följeslagare tills han avslöjade hemligheten med sin styrka för henne. Delila fortsatte med att avslöja hemligheten för Samsons fiender.

På samma sätt finns det i våra liv människor som fienden har iscensatt för att döda vårt öde. De kan agera som våra vänner i början, men deras ursprungliga avsikt är att skapa hinder för att hindra oss från att uppfylla våra öden. Destiny wasters använder ockultiska krafter och förtrollning för att övervaka en persons stjärna. Ibland kan det vara öde bäraren som kommer att varna förstörarna om hans öde. Så är fallet med Joseph. Han hade en dröm där Gud visade honom sitt öde. Joseph berättade sin dröm för sina bröder och problemet började för honom. Fienden använde sina bröder som agent för ödeläggare och förstörare, för att motverka Josefs öde.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det finns människor i vår fars och mors hus vars uppgift är att övervaka andra människors öde. De känner till vilken typ av stjärnor varje barn i familjen har och de bestämmer vem som kommer att uppfylla ödet och vem inte. Vi kommer att be till Gud att förstöra planerna för varje öde förödande, vare sig i vår släktlinje, gemenskap eller kakas av vänner. Jag ber med himmelens auktoritet, när vi gör detta, ska vi vara fria från ödevattnets kraft i Jesu namn.


Bön poäng:

 • Herre, jag tackar dig för livets gåva. Jag tackar dig för din nåd och välsignelser över mitt liv, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag kommer emot varje stark man i mitt liv, faller till döds just nu i Jesu namn.
 • Jag kräver en gudomlig åtskillnad mellan mig och varje öde som går till spillo i mitt liv. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, låt det vara åtskillnad mellan oss i Jesu namn.
 • Jag ber att varje man och kvinna vars närvaro i mitt liv inte ger något annat än bakslag, låter dem skilja oss i Jesu namn.
 • Jag kommer emot förtrollningen av stjärnjägare i mitt liv. Varje ödesjägare i mitt liv, Herre, låt dem förstöras i Jesu namn.
 • Alla onda glas som fienden använder för att övervaka mina framsteg i livet, låt åska förstöra sådant glas i Jesu namn.
 • Herre, varje man och kvinna som har lovat att jag inte kommer att göra det i livet, någon man som har lovat att mitt öde inte ska uppfyllas, låt dem falla till döds i Jesu namn.
 • Jag kommer emot varje manipulation av fienden för att förstöra mitt öde eller få det att gå till spillo, låt sådana manipulationer förstöras av den heliga andens eld.
 • Lord Jesus, varje Isebel i min släkt som fungerar som ett hinder mot ödeens barn, låt dödsängeln slå honom till döds i Jesu namn.
 • Varje maktkälla, som skapar problem för mitt liv, torkar upp detta ögonblick i Jesu namn. Jag möter varje demonisk insamling mot mitt öde. Jag kommer mot varje mörkerdal, varje demonavtal där beslut fattas över mitt öde, låt dem spridas i Jesu namn.
 • Varje man och kvinna som är undersökande medel för mörker, som arbetar mot mina framsteg i livet, får dödens åska i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot alla hala välsignelser. Varje falsk välsignelse som bara varar ett tag kommer jag emot den genom den Helige Andens kraft, i Jesu namn.
 • Herre, alla fiendens planer på att göra mig till svansen, jag tillrättavisar den i Jesu namn.
 • Herre, jag fördärvar alla fiendens ansträngningar för att ändra det öde som Gud har planerat för mitt liv genom den Helige Andens eld.
 • Lord Jesus, jag har ordinerats till att vara huvudet och inte svansen. Jag tillrättavisar alla fiendens planer för att göra mig till svansen. Ditt ord säger att du vet vilka tankar du har till mig, de är tankarna på det goda och inte det onda för att ge mig ett förväntat slut. Jag ber att dina planer ensamma kommer att fastställas över livet i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot varje pil av bakslag, varje pil av begränsningar som skjuts mot mig från mörkerriket. Låt sådana pilar förlora sin kraft i Jesu namn.
 • Jag kommer emot varje anda av fel i mitt liv. Varje anda av misstag i mitt liv förstörs i Jesu namn. Jag ska inte vara arkitekten för mitt eget fall i Jesu namn.
 • Jag förstör varje förbund med för tidig död över mitt liv. Jag kommer emot det genom kraften i Jesu namn. Ty det har skrivits, och de övervann honom genom lammets blod och genom deras vittnesbörd. Varje dödsanda i mitt liv förstörs i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot döden i framkant
nästa artikelBönen pekar mot tidens slöseri
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Underbart, jag bad att Gud, den Allsmäktige, fortsatte att andas och släppte sina superkraftvälsignelser över dig, du kommer aldrig att torka i Jesu mäktiga namn

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.