Bönpoäng för framgång vid jambundersökning

0
1795

Idag kommer vi att behandla bönpoäng för framgång i JAMB undersökning. Gemensamma antagningsprogrammen är en av de mest populära provningarna i Nigeria. Det är rimligt att många har blivit en vanlig kund hos Jamb. De fortsätter att skriva tentan varje år helt enkelt för att de har fortsatt att misslyckas i undersökningen.

Det olyckliga är att utan denna undersökning är det inte möjligt att få antagning till universitetet eller yrkeshögskolan. Idag, förutom bönen om framgång i provet, kommer vi att lära blivande studenter några tips om hur man klarar provet framgångsrikt. Kristus är inte ett misslyckande, därför kan du inte fortsätta att misslyckas. Jag föreskriver med himmelens auktoritet varje kraft som ständigt blockerar dig när du skriver Jamb-undersökningar, jag ber att de ska få eld i Jesu namn.

Om du har skrivit Jamb i flera år och inte hittat tur ännu, använd följande tips för att säkra din framgång i undersökningen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Tips för att klara JAMB-examen

Studera JAMB-kursplanen

När det inte finns någon riktning går människor vilse. JAMB-kursplanen innehåller arbetsschemat för examensrådet. Det är här examensfrågorna kommer att plockas från JAMB-kursplanen ger blivande studenter en riktning om vad de ska läsa och saker som de kan förbereda sig för tentamen.

En av anledningarna till att JAMB släpper ut denna kursplan för studenter är att hjälpa dem att känna till de områden som ska läsas. Examensrådet förstår att det inte går att låta studenten läsa upp hela arbetsschemat. Så kursplanen är mer som koncentrationsområdet för undersökningen.

Läs The Novel

Jambundersökningsfrågor täcker fyra ämnen. Bland de fyra ämnena är engelska det mest obligatoriska som alla studenter kommer att skriva oavsett vilken kurs de valde. Om en student kan få höga poäng på engelska, ökar det deras möjlighet att ha hög poäng totalt.

En av de viktigaste delarna av de engelska frågorna är litteraturöversikten, som vanligtvis är frågor som utgör en litterär text som ges till blivande studenter. Medan du studerar kursplanen, se till att du skapar ledig tid för att studera romanen.

Använd tidigare frågor

Ett annat tips för framgång i undersökningen är att använda den tidigare frågan. Ofta upprepas frågorna. Men hur kan en student dra nytta av detta om han / hon inte studerar den tidigare frågan?

Medan du studerar Jamb-kursplanen, se till att du använder de tidigare frågorna för att studera strukturen i frågeställningen.

Lär dig hur du använder datorn

Borta är de dagar då tentorna skrivs med bläck och papper, nu är det med datorn. Detta har effektiviserat framgång bara för dem som har en uppfattning om hur man använder datorn.

Även om du spenderar tid på att studera kursplanen och använda de tidigare frågorna, skapa också tid att lära dig hur du använder datorn om du inte vet hur man använder den. Även om du vet svaret korrekt kan du fortfarande misslyckas på grund av din kunskapsnivå.

Fråga efter hjälp

I det ögonblick en människa tror att han är tillräcklig för att göra saker ensam kommer Gud att ursäkta sig själv och låta personen lida. Låt dig inte förladdas av undersökningsspänningen att du glömmer Guds plats.

Lita inte på din jordiska kunskap att du inte ser något behov av hjälp från Gud. Ty Gud är alltid redo att hjälpa dem som ber om det. Inte undra på att skrifterna säger i boken Mathew 7: 7 Fråga, så får du det; sök, och du kommer att finna; knacka, så öppnas det för dig. Gud har aldrig förnekat hjälp från någon som bad om det.

Be för heliggörandet av datorerna

En annan anledning till att vissa misslyckas med Jamb är inte för att de är tråkiga, ibland orsakas det av datorns brist. När du stänger ögonen för att be för Jamb-undersökningen, be till Gud att du kommer att röra vid alla datorer som kommer att användas, framför allt den du använder.

Be att datorerna är i bra skick för att fungera den dagen.

Jag ber genom den allsmäktige Guds barmhärtighet, du ska inte misslyckas med denna undersökning i Jesu namn. Anden av misslyckande bryts av himmelens auktoritet.

Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag förstorar dig för livets gåva, Herre må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag tillrättavisar alla fiendens planer för att få mig att sitta för en ny Jamb-undersökning i Jesu namn. 
  • Herre Jesus, jag ber för nåd att förstå saker korrekt och grundläggande. Jag ber att framgång är min i Jesu namn genom himmelens auktoritet.
  • Jag går emot alla former av implikationer, låt den förstöras i Jesu namn. Jag helgar alla datorer med Kristi dyrbara blod. Jag ber att den dagen inte kommer att fungera feln i Jesu namn.
  • Jag går emot varje anda av misslyckanden i mitt liv, jag ber att den förstörs i Jesu namn.
  • Lord Jesus, jag ber om att bortom tidigare frågor och kursplaner att din ande kommer att vägleda mig om saker att läsa i Jesu namn. 
  • Jag kommer emot alla former av distraktion på mitt sätt, låt dem förstöras i Jesu namn. Jag motsätter mig alla fiendens planer för att implicera mig, jag förstör dem genom den heliga andens eld.
  • Herre, jag ber att din heliga ande kommer kraftigt över mig. Jag får nåd att lyckas i Jesu namn.
  • Herre, jag kommer emot varje anda av glömska i mig i Jesu namn. Från och med idag, när jag läser något, kommer jag att förstå dem korrekt och fundamentalt. Glömskens ande, jag bryter ditt ok över mig i Jesu namn. 
  • Jag föreskriver med himmelens myndighet att detta försök kommer att vara sista gången jag skriver jamb igen i Jesu namn. Jag ber om andlig acceleration i Jesu namn

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.