Bönpoäng för framgång i WAEC-undersökning

0
2121

Idag kommer vi att hantera bönpoäng för framgång i WAEC undersökning. Denna bönehandbok är specifikt för studenter som förbereder sig för att skriva tentan. Västafrika Examination Council test är en av förutsättningarna för att få antagning till en högre institution.

De flesta gånger förbereder eleverna sig så bra för undersökningen att de glömmer platsen för bönen. Bibeln säger i boken av Romarbrevet 9:16 Så är det inte av honom som vill eller av honom som löper, utan av Gud som visar barmhärtighet. Det finns alltid behov av grundliga böner när man skriver tentan. Vi har hört fall av studenter som skriver tentan i många år och inte har lyckats, det här är platsen för bönen.

Under tiden betyder detta inte att studenter inte ska läsa mer när de ber, både läsning och bön går hand i hand för att säkerställa att framgångsrik WAEC-undersökning garanteras. I den här bönehandboken kommer vi att lyfta fram några tips som studenter kan följa för att få framgång i sin WAEC-undersökning.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Tips för att klara WAEC utmärkt

Studera WAEC-kursplanen

WAEC-kursplanen innehåller alla de arbeten som har gjorts på ett år. Examensfrågorna hämtas alltid från denna kursplan. Kärnan i att studera kursplanen är att minska elevernas stress genom att ge dem inblick i områden att läsa för examen.

Ofta än inte är problemet inte för att studenter misslyckades med att studera, det är för att de studerade fel. Kursplanen ger studenterna vägledning när de vill läsa för tentamen.

Hitta tid att studera

Det är här som huvuduppgiften ligger. Studenterna måste se till att de får tid att studera och studera mycket hårt. Det finns ett populärt språk som går så, korrekt förberedelse förhindrar poop-prestanda. Ju mer en student studerar, desto bättre blir de.

De flesta studenter som vill skriva examen faller ofta under den lata vanan att studera och det är anledningen till de flesta misslyckanden.

Var uppmärksam på instruktioner

Det finns en tunn linje mellan att veta rätt svar och att svara korrekt. Vi har upptäckt att det ibland inte är så att eleverna inte vet svaret på frågan, problemet är att de inte tog sig tid att studera instruktionerna för att veta hur svaret kommer att ges.

Studenterna rekommenderas att inte skynda sig på att svara på frågor som de kommer att glömma att läsa instruktionerna innan de lämnar svaren.

Shun Examination Felbehandling

Om du kommer att misslyckas, om det är bättre, misslyckas du ära än skamligt. Det är därför det är viktigt att undvika alla former av undersökningsfel. Studenter som strävar efter att skriva tentorna måste se till att de har Herrens redskap och följer en konstituerad myndighet.

Studenter får inte på något sätt gå in i provhallen med någon form av chip som kommer att implicera dem och böja bilden av dem och deras föräldrar. Guds barn fuskar inte och de passerar utmärkt bra.

Be Gud om hjälp

I Psaltaren står det att jag ska lyfta mina ögon mot bergen, varifrån min hjälp kommer, min hjälp kommer från Herren som skapar himmel och jord. Det är bra att läsa och studera hårt, det är också viktigt att gråta till Gud om hjälp. Skriften fick oss att förstå att ingen människa kommer att segra med styrka. Detta innebär att en mans styrka inte räcker för att lyckas.

Medan studenterna har studerat hårt är det fortfarande viktigt för dem att gråta till Gud om hjälp för att göra stor nytta i sin undersökning.

Be om visdom

Skriften säger i boken av Jakob 1: 5 Om någon av er saknar visdom, låt honom be till Gud, som ger alla fritt och utan smälek, och det kommer att ges till honom. Det finns människor vars problem inte är att de inte hade tid att läsa eller att de inte läste alls. Vissa människors problem är glömska. Skriften fick oss att förstå att endast Gud ger visdom till människor utan fläckar.

Även efter att ordentliga förberedelser har gjorts redan före undersökningen, måste eleverna fortfarande be Gud om visdom att förstå när de studerar, nåd att uttrycka sig med charm i tentamen.

Jag föreskriver med himmelens auktoritet, när du börjar använda den här böneguiden, är enastående framgång i WAEC-undersökningen din del i Jesu namn.

Bön poäng

 • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd som du har gett mig för att bevittna denna dag, fader, jag låter ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre, jag tackar dig för min första dag i gymnasiet. Jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv, jag tackar dig för den visdom, kunskap och förståelse som du har gett mig under hela processen, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Lord Jesus, jag gör min WAEC-undersökning i dina skickliga händer, jag ber att du ska välsigna mig med framgång i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber om visdom, kunskap och förståelse uppifrån, jag ber att du ger dem dem i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag förordnar genom himmelens myndighet att när jag läser och studerar som förberedelse för undersökningen, kommer du att ge mig nåd att förstå saker snabbt i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber att du även i undersökningshallen ska ge mig nåd att uttrycka mig noggrant i Jesu namn. 
 • Fader Herre, vänligen ge mig nåd att vara exakt i mina förklaringar. Jag går emot andan av misstag i min undersökning, låt den förtäras av eld i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber att du ska ge mig nåd att komma ihåg allt jag läste korrekt i Jesu namn. Jag går emot varje anda av glömska i Jesu namn. 
 • Jag ber att Guds heliga ande kommer att snabba upp min dödliga kropp mot glömska. Nåd att komma ihåg saker korrekt, jag ber att det kommer över mig just nu i Jesu namn. 
 • Skriften säger att vi inte har fått andan av rädsla utan av sonskap att gråta Ahba far. Herre, jag ska inte förintas av fruktan i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag kommer emot den anda av misslyckande som svävar runt mig i denna undersökning, låt den förtäras av eld i Jesu namn. 
 • Jag ber för Herren den Allsmäktiges nåd. Guds nåd och barmhärtighet som börjar tala för mig där min jordiska kunskap har upphört, jag ber att sådan nåd görs tillräcklig över mitt liv i Jesu namn. 

 


tidigare artikelBönpoäng för att överskrida nåd
nästa artikelBönpoäng för framgång vid jambundersökning
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.