Bönpoäng för att överskrida nåd

0
1148

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att överträffa nåd. Vad tänker du på när du hör ordet överskridande nåd? Överskridande av nåd kan sägas vara mirakulös nåd. I Guds upplägg finns det nivåer på saker. Nåd har också nivåer. Att överträffa nåd är en övernaturlig, en som är oförklarlig, sådan som inte kan förklaras genom kunskap från någon människa.

Nåd är Guds gåva som ges till mänskligheten. Det kan också betyda en oförtjänt tjänst som man åtnjuter från Gud. Guds överlägsna nåd är en gåva som inte känner till några gränser eller begränsningar. Vi lever i nådens era och för dem som är storhet i livet behövs mycket över Guds nåd. För att vi ska kunna göra en stor exploatering på jorden behöver vi Guds nåd. Detta är den tid då nåd är mycket nödvändig för att segra i livet.

Boken om Efesierbrevet 2: 7 så att han i de kommande tiderna kunde visa sin nåds överlägsna rikedom i vänlighet mot oss i Kristus Jesus. Att han kommer att visa överlägsen rikedom av sin nåd. Skriften förstår att det kommer en tid i livet att ingenting kommer att räknas längre, examenkvalifikationer, social status, ålder, språk eller kultur kommer inte att uppgå till något längre, bara Guds nåd kommer att separera män.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Abraham njöt av Guds nåd i sitt liv. Hur bara en dödlig man blev Guds vän och Gud skulle berätta för honom allt som skulle hända. När Gud ville förstöra folket som gör Sodom och Gomorra, fick Abraham genom Guds nåd under sitt liv berättat om Guds planer för Sodoms folk.

På samma sätt fann Noa också nåd i Guds ögon. Boken av Genesis 6:9 Noah fann nåd i L: s ögonORD. " Gud förstörde folket på jordens yta på grund av ondskan i deras hjärta. Men nåd räddade Noa och hans folk från Guds vrede.

De flesta gånger har människor missuppfattningar om nåd eller hur man får det. För att betona, låt oss lista några av missuppfattningarna om nåd.

Nåd förtjänas genom människans ansträngning

Det är inte en människas ansträngning som ger nåd. Skriften säger att det inte är av honom som vill och löper utan om Gud som visar barmhärtighet. Ingen styrka skall ha någon seger. Guds nåd är en oförtjänt gåva från Gud till människan.

Ibland känner vi att vissa människor inte förtjänar Guds välsignelser eller gåva över sina liv bara för att vi känner att vi är bättre än dem. Gud har kapacitet att avgöra vem som tjänar hans nåd.

Nåd bygger inte på rättfärdighet

Skriften fick oss att förstå att vår rättfärdighet är som en smutsig trasa inför Gud. Vi tjänar inte nåden genom vår rättfärdighet. Om Gud gör missgärning, vem kan stå ut?

Guds nåd är en oskattad välsignelse, det betyder att du inte värt det och inte heller har du arbetat för det.

Hur man arbetar i Guds nåd

Nyckel till korsförbundet

Kristus dog inte bara på korset, det fanns ett förbund som ingicks med Kristi död. Kristi död på korset gav nåd. Boken av Romans 6: 14 Ty synden ska inte vara härskare över dig, ty du är inte under lagen utan under nåd. Guds nåd gjordes tillräcklig för oss genom Kristi död på Golgata.

Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag tackar dig för Jesu Kristi gåva som kom för att dö för mig, jag tackar dig för att du räddade mig under lagens förbannelse, tack för det underbara blodet från din son Jesus Kristus som förde det nya nådeförbundet , låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Herre Gud, Efesierboken 1: 7 I honom har vi förlossning genom hans blod, förlåtelse av våra överträdelser, enligt hans nåds rikedom. Fader, jag söker förlåtelse för mina synder och missgärningar genom Kristi Jesu dyrbara blod. Jag ber att genom Guds allsmäktige nåd tas alla mina synder bort i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag ber om din överdådiga nåd över mitt liv. Herren Jesus Kristus nåd som kommer att skilja mig bland många människor. Den nåd som värderade de tre hebreerna mitt i flera hebreerböcker, jag ber att sådan nåd börjar arbeta över mitt liv i Jesu namn.
  • Skriften säger och Esther fann nåd i ögonen på alla som såg henne. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att Guds nåd över mitt liv aktiveras i Jesu namn. Herre, varje man och kvinna ska börja gynna mig i Jesu namn.
  • Skriften säger att om någon vill tala, låt honom tala som ett orakel av Gud. Herre varje dörr som har stängt mot mig, jag föreskriver att Guds nåd börjar öppna dem i Jesu namn. Jehova Guds oförtunnade nåd kommer att gå inför mig idag och göra alla grova vägar smidiga i Jesu namn.
  • Herre jag föreskriver på grund av Kristi Jesu överdådiga nåd, jag ska firas på alla platser som jag har förkastats. Låt excellens nåd börja tillkännage mig för storhet i alla hörn av jorden i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag föreskriver med himmelens auktoritet att allt jag lägger mina händer på från idag ska lyckas. Kristi överdådiga nåd kommer att upphäva alla mina misstag i arbetet. På alla platser som straff väntar på mig, låt nåd tala för mig i Jesu namn.
  • Lord Jesus, den typ av nåd som utmärker Daniel bland alla hans samtida, jag ber om att i Jesu namn, låt sådan nåd börja arbeta över mitt liv idag. Den nåd som kommer att avsätta mig för excellens, jag aktiverar den idag i Jesu namn.

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.