Bönpoäng för påsk (återuppbyggnad)

1
14226

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för påskfirandet. Firandet av påsk representerar ett viktigt ögonblick i vårt kristna liv. Frälsning av människan skulle ha varit en hägring, förlossning från syndens kraft och helvets pine skulle inte ha varit möjlig om Kristus inte hade dött och återupplivat. Hoppet på vår frälsning skulle ha besegrats om Kristus inte har återuppstått från döden. Det är därför som påsken är mycket betydelsefullt och detta är ett ögonblick som vi bör reflektera över vårt liv i Kristus - att hans död och återupplevelse inte kommer att bli slöseri med oss.

Påsken är en period av återställande av hopp och fred. Människans hopp återställdes när Kristus återuppstod från de döda. 1 Korintierbrevet 15: 55-58 O död, var är ditt stick? O grav, var är din seger? Dödens sting är synd; och syndens styrka är lagen. Men tack vare Gud, som ger oss segern genom vår Herre Jesus Kristus. Därför mina älskade bröder, var fasta, orörliga, ständigt överflödiga i Herrens verk, för såvitt ni vet att ert arbete inte är förgäves i Herren. Vi kan skryta idag eftersom Kristus återuppstod från de döda. Om dödens kraft och gravförbundet inte kunde hålla Kristus i mer än 72 timmar, bestämmer jag genom den Helige Andens eld, döden kommer inte att ha någon makt över dig i Jesu namn.

I den här bönartikeln kommer vi att be för stor välsignelse och mirakel som får människor att tvivla. Kom ihåg att Thomas inte kunde tro sina öron när han hörde att Kristus har återuppstått. Johannes 20: 24-27 Men Thomas, en av de tolv, kallad Didymus, var inte med dem när Jesus kom. De andra lärjungarna sade därför till honom: Vi har sett Herren. Men han sade till dem: Om jag inte ser naglarna i hans händer och lägger mitt finger i naglarna och trycker min hand i hans sida, tror jag inte. Och efter åtta dagar var hans lärjungar inuti, och Thomas med dem. Då kom Jesus, dörrarna stängda, och stod mitt ibland och sade: 'Fred vare med er!' Då säger han till Thomas, sträck fingret hit och se mina händer; och sträck din hand hit och skjut den in i min sida: var inte tro, utan tro.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vi kommer att be för mirakel som överträffar förståelsen för män, den typ som kommer att få människor att förvirra. Det finns mirakel som skulle hända som får alla att förvirra. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att Gud kommer att göra under i ditt liv i påsk i Jesu namn. Må kraften i återuppbyggnad återställa allt som har gått förlorat i ditt liv i Jesu namn.


Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag tackar dig för nåd att bevittna en annan påsk på jorden. Ett ögonblick att komma ihåg din uppriktiga kärlek och passion mot mänskligheten. Gåvan från din son Jesus Kristus som fick lida och till och med möta döden för att mänsklighetens frälsning och förlossning skulle kunna möjliggöras. Tack Herre Jesus för din stadiga kärlek, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag ber att orsaken till din död inte blir slösad över mitt liv. Jag ber att du ska hjälpa mig att stanna kvar till slutet. Jag vill inte att din ansträngning, död och resur över mig ska bli slöseri. Skriften säger att det är för friheten som Kristus har gjort oss fria, låt oss därför stå fast i vår frihet så att vi inte kan bli slavar för synden längre. Fader, jag ber att du ska hjälpa mig att stanna till slutet i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag ber att kraften till återupplivande som uppväckte Kristus från de döda ska bo i mig från och med idag i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet att allt gott som är dött i mig kommer att få liv i Jesu namn. Hans ande som väckte Kristus från de döda kommer att fortsätta att bo i mig från och med idag i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag ber om återställningens kraft, jag ber att det börjar arbeta över mitt liv i Jesu namn. Alla goda saker som har gått förlorade i mitt liv bestämmer jag genom himmelens auktoritet att återställningens kraft börjar återställas i Jesu namn. Fader Herre, på grund av denna säsong föreskriver jag att varje förlorad ära får styrka att lysa igen i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag föreskriver med himmelens myndighet att allt som behöver mirakel i livet börja få en touch av påsk i Jesu namn. Fader Herre, det mirakel som kommer att hända i mitt liv som får människor att tvivla på om det var jag eller inte, jag föreskriver att det börjar hända idag i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag ber att du ska återställa hoppet till mig i Jesu namn. Herre, när din son Jesus Kristus död och återupplivande återställer mänsklighetens hopp om frälsning, ber jag att du ska ge mig hopp när jag behöver det i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag ber att du välsignar mig med din helig ande och kraft i Jesu namn. Skriften säger att om Anden hos honom som uppväckte Kristus från de döda bor i dig, kommer det att leva upp din dödliga kropp. Jag ber om att det heliga spökskraften bor i mig i Jesu namn. Den heliga andens kraft i mig fortsätter att öka i Jesu namn.
  • Åh resurection kraft börjar växa till liv till alla döda ben i mig i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för befrielse
nästa artikelBönpoäng för att överskrida nåd
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.