Bönpoäng för befrielse

0
15743

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för befrielse. Befrielse betyder frihet och det kan också betyda dominans. Det ligger i människans natur att söka befrielse och dominans. Guds plan är att människan ska underkasta jorden. Men djävulen har ett sätt att förslava människan.

Kom ihåg historien om isrealiterna, det var Guds plan för dem att dominera, men de var förlorade i Egypten som slavar. Isrealiterna var Guds folk och Gud vill att de ska tjäna honom väl, men i ett främmande land var det svårt för dem att tjäna Herren. För att en man ska kunna tjäna Gud väl måste han befrias från fiendens synd, missgärningar och träldom.

Din slaveri kan vara synd, det kan vara fiendens sjukdom eller plåga. Men jag har goda nyheter för dig idag, Gud är redo att leverera du. Med styrkan i sin högra hand kommer han att låta sitt ansikte lysa över dig och du kommer att befrias. Befrielsen kommer inte genom styrkan från våra dödliga händer, utan genom Guds ande. Närhelst vi är förslavade är det rätt tid att kalla till Gud för befrielse. Till honom som kan rädda oss från all träldom av synd och slaveri.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jag föreskriver genom Guds barmhärtighet, när du börjar använda denna bönehandbok, må du befrias från alla former av slaveri i Jesu namn.


Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd som har betraktat mig som värdig att se en fantastisk dag som denna. Jag tackar dig för dina välsignelser och försörjning över mitt liv, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att genom din barmhärtighet ska du rädda mig från slaveriets slaveri i Jesu namn. På alla sätt som jag har blivit förslavad ber jag om frihet i Jesu namn. Herre, skriftstället säger var Guds ande finns, det finns frihet. Jag ber att Guds ande ska vara över mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, skrifterna får mig att förstå att vi var kallade att vara fria. Jag meddelar min frihet från idag av dina mäktiga händer. Jag vägrar att bli slav för synden längre i Jesu namn.
 • På alla sätt som synd har gjort mig oförmögna ber jag att din makt kommer att befria mig i Jesu namn.
 • Jag bryter varje ok av slaveri i mitt liv med den heliga andens eld. Skriften säger genom smörjelsen att varje ok ska förstöras. Varje ok av slaveri föreskriver jag genom den Helige Andens smörjelse, låt sådant ok förstöras av eld i Jesu namn.
 • Herre, säger skrifterna och de övervann honom genom lammets blod och genom deras vittnesbörd. Jag föreskriver i kraft av blodet som utgjutits på Golgata kors, låt varje demoniskt åldrande träldom brytas i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot varje förtryck som svävar över mitt liv. Varje form av jätte som hindrar mig, faller till döds i Jesu namn. För det har skrivits, det är för frihet som Kristus har gjort oss fria, jag föreskriver genom frihet idag i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot mitt synds ok i mitt liv i Jesu namn. Varje ok av synd i mitt liv förstörs idag i Jesu namn. Varje ok av synd som har lagts på mig av fienden går sönder idag i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver genom den högstas barmhärtighet, varje synd i mitt liv som går sönder idag i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag bryter varje band som binder mig med slaveri genom den Helige Andens eld. Jag ber att den Helige Andens eld skiljer mig från varje slavförbund som dominerar mitt liv i Jesu namn.
 • Jag ber att i kraft av blodet som utgjutits på golgata korset, kommer du att förstöra alla slaverförbund i mitt liv i Jesu namn.
 • Varje kraft av begränsningar i mitt liv förstör jag den genom eld i Jesu namn. Varje slaveri som synd har kastat mig i förstörs av eld i Jesu namn.
 • Herre, på grund av det nya förbundet som möjliggjordes genom Kristi blod, kommer jag emot varje negativt förbund som arbetar mot mitt liv i Jesu namn.
 • Skriften säger att han att Sonen har frigjort är verkligen fri. Jag föreskriver från och med idag att jag börjar leva i frihet i Jesu namn. Från och med idag talar jag om min befrielse i Jesu namn.
 • Jag ber genom Herrens nåd, den du har förberett för att hjälpa mig ur ekonomiskt slaveri, jag ber att du ansluter mig till en sådan person i namnet på.
 • Jag föreskriver med himmelens auktoritet, min ekonomiska befrielse har kommit i Jesu namn. Jag vägrar att vara en slav av pengar, från och med idag ska pengar svara på mig i Jesu namn.
 • Jag föreskriver från och med idag att jag inte längre är slav till sjukdom i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, jag är fri från alla trälar av sjukdom i Jesu namn. Jag tar min befrielse från sjukdom idag i Jesu namn.
 • Herre, jag tackar dig för att jag inte längre är syndens slav. Jag tackar er för att jag har fått min dominans genom Kristi blod. Jag tackar er för att min befrielse görs säker i Jesu namn. Jag förstorar dig för att rädda mig från syndens träldom, jag tackar dig för att du är min sköld och spännare, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med myndighet att jag inte längre ska bli en slav för synden längre i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön pekar mot slaget om polygamt hem
nästa artikelBönpoäng för påsk (återuppbyggnad)
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.