Bön pekar mot slaget om polygamt hem

0
14524

Idag kommer vi att hantera bönpoäng mot striden om polygamiskt hem. Så många öden har förstörts på grund av strid mellan polygamiska hem. Joseph drabbades av mycket polygami. Guds plan för sitt liv är att han ska vara en stor man och Gud visade honom i sina drömmar. Joseph var snabb att berätta sina drömmar för sin familj och det var början på hans problem.

Josephs styvbröder slog sig ihop mot honom och bestämde sig för att ta sitt liv innan hans öde uppfylls. På samma sätt i våra liv finns det människor i vårt polygame hem som inte vill se oss lyckas i livet och de kommer att göra nästan vad som helst för att se till att våra drömmar förblir en dröm och aldrig en verklighet. Det är därför det är viktigt att be mot problemet med ett polygamt hem. Så många ära har förstörts och kanske öde barnet har dödats från denna kamp.

Denna bönguide kommer att vara mot varje makt från vårt polygamiska hem som lyfter strid mot oss på grund av vår vision, ära och öde. Jag föreskriver med himmelens befogenhet varje kraft som väcker strid mot din, låt en sådan person idag dö i Jesu namn. Människor gillar inte människor som lyckas i livet mer än de gör det är därför de kommer att göra vad som helst för att se till att drömmen inte blir verklighet. Jag föreskriver med himmelens auktoritet varje kraft som inte vill att du ska fullgöra ditt öde, låt sådana krafter falla till döds idag i Jesu namn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Om du kommer från en polygam familj måste du verkligen be väl. Det finns så många krafter som arbetar mot människor som kommer från polygamiska hem. Jag ber att Guds gudomliga hand tar dig ut från varje demonisk polygam strid som arbetar mot ditt liv i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för en annan vacker dag som du har gjort, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer mot varje strid som kanske vill uppstå mot mig från min polygame familj, jag förstör sådana strider i Jesu namn.
 • Herre Gud, skriftstället säger att Kristus har blivit förbannad för oss eftersom förbannad är den som hängs på trädet. Jag avbryter alla former av förbannelser som har sagts om mig i Jesu namn.
 • Herre, varje ondt förbund som min polygame familj har initierat mig till som stör mitt liv, Herre upphäver sådana förbund i Jesus.
 • Jag föreskriver med himmelens myndighet att mitt öde inte kommer att förstöras i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag kommer mot alla högborgsfiender i mitt polygame hem som kämpar för att förstöra mitt öde, låt den Helige Andens eld förtära dem i Jesu namn.
 • Herre, alla högborgsfiender som har tilldelats mig att förstöra mitt öde, falla till döds i Jesu namn. Herre, stå upp och låt dina fiender spridas, låt dem som söker min undergång och död falla ihjäl i Jesu namn.
 • Jag föreskriver med himmelens myndighet att varje pil som skjuts mot mig från de polygame fienderna i min fars hus, dör idag i Jesu namn.
 • Hämndens Gud, uppstå idag och hämnas över alla hushållsfiender som är begränsade av framsteg i livet. Jag ber att varje förbund av fiender i min familj förstörs av eld i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att ditt råd ensam ska stå i Jesu namn under mitt liv. Jag förstör alla fiendens planer över mitt liv. Låt alla deras onda planer för mitt liv spridas idag i Jesu namn.
 • Skriften säger för jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Jag ber att jag inte ska vara orolig i Jesu namn. Smörjelsesalvningen inte min smorde och gör inte mina profeter ont. Jag ber att ingen skada ska drabba mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du ska krona mig med ditt skydd. Bibeln säger att Herrens ögon alltid är mot de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Jag ber att du ska skydda mig från allt ont i Jesu namn.
 • Varje demoniskt djur som fienden använder för att sakta ner mig ber jag att de faller till döds i Jesu namn. Varje anda av snigel i mitt liv avbryts i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot varje demon av misslyckande som fienden har tilldelat mig att besvära mitt liv. Jag föreskriver från och med idag att jag är ostoppbar i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot ödeförstörarens makt över mitt liv. Herre Jesus, jag ber att den allsmäktige Guds eld kommer över dem i Jesu namn.
 • Fader Herre, varje härlig mördare i min fars hus, faller till döds i Jesu namn. Varje ära mördare i min mors hus faller till döds i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot de som ser människans ära och förstör den, Herre låt en sådan person förstöras över mitt liv i Jesu namn. Herre Jesus, alla motgångar som jag har upplevt som ett resultat av polygam strid, jag avbryter det idag i Jesu namn.
 • Varje arg man eller kvinna i min familj som är arg på grund av min härlighet, dör idag i Jesu namn. Jag tillkännager döden för varje man som inte vill att jag ska växa i livet, dö idag i Jesu namn.
 • Jag föreskriver idag att jag är ostoppbar mot varje polygamisk kraft i mitt liv. På alla sätt som de har försökt stoppa mig får jag andlig acceleration i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönen pekar mot min svaghet
nästa artikelBönpoäng för befrielse
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.