Bönpoäng för att förbättra ditt böneliv

1
18306

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för att förbättra ditt böneliv. Vi är andliga varelser och det enda sättet vi kommunicerar med andens rike är genom böner. Detta förklarar varför en kristens böneliv är mycket viktigt. Det första djävulen attackerar hos en troende är deras böneliv. När en krists böneliv väl har besegrats av fienden krävs det Guds nåd att få en sådan person ur slaveriets slaveri.

I de flesta fall använder djävulen förhalning och latskap för att förstöra en kristen böneliv. Kom ihåg att skrifterna förmanar att vi ber utan att upphöra. Detta för att Gud förstår att fienden aldrig vilar. Skriften beskrev honom som ett brusande lejon som letade efter vem han skulle sluka. När en troendes böneliv påverkas blir han eller hon sårbar för djävulens attack.

Vi kommer att gråta till Gud om hjälp. För så många av oss att vårt böneliv redan upplever en bakåtförskjutning, är detta ett tecken på att fienden arbetar över vårt liv. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att Guds, den Allsmäktiges ande, kommer att komma över dig i Jesu namn. Fienden kommer inte att ha någon makt över ditt böneliv i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vad händer när en krists böneliv har skadats?


Dålig brist på kommunikation med Gud

Bön är kommunikationskanalen mellan människan och Gud. Det bästa sättet vi kan höra från Gud är genom bön. Guds ande talar hela tiden, det är vår plikt att anpassa sig till anden för att höra vad han säger per gång. Och detta kan uppnås genom konsekvent bön.

När vi tillåter att vårt böneliv störs kommer vi inte längre att få riktning från Gud och detta gör oss sårbara för fiendens attack.

Sårbart att attackera från djävulen

Det finns så många problem som löses på platsen för bönen. Så många attacker avvärjas av Guds kraft genom böner. När vi blir en mindre kristen bön blir vi maktlösa och vi blir alla utsatta för fienden. Fiendens pil kommer att råda över en mindre kristen bön.

Brist på riktning

Vi får vägledning från Gud när vi ber. Bön låser uppenbaringsportalen för oss att knacka på. När vi blir bönlösa börjar vi sakna riktning från Gud. Och när vi saknar riktning från Gud, anda av förvirring kommer att släppas.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för livets gåva som du gav mig för att se en ny dag som du har skapat. Jag tackar dig för att du räknade mig bland de levande som skulle tjäna dig idag, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, jag överlämnar mitt liv i dina händer, jag ber att du ska hjälpa mig att stanna kvar med dig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag kommer emot varje anda av förhalning som kan hindra mitt böneliv från att växa, jag ber att du ska hjälpa mig att förstöra det i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att med din styrka, på alla sätt som fienden har planerat att ödmjuka mitt böneliv, ber jag att du förstör det i Jesu namn.
 • Lord Jesus, jag ber om andlig styrka att fortsätta, jag ber om andlig acceleration i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du ska ge mig nåd att inte ge upp eller bli trött i mitt böneliv i Jesu namn.
 • Jag kommer emot varje attack av fienden över andligt liv, ber jag att du förstör det i Jesu namn.
 • Fader Herre, varje ond pil som fienden skickar till mig för att förstöra mitt böneliv, jag förstör det genom den heliga andens eld.
 • Herre, jag möter varje anda av lathet som påverkar mitt andliga liv i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag driver ut alla onda demoner som har skickats för att förstöra min andliga tillväxt, låt dem fånga eld i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag täcker alla delar där fienden vill använda som ett inträde för att tränga in i mitt andliga liv för att förstöra det.
 • Herre Jesus, jag ber om andlig acceleration för mitt böneliv, låt det fortsätta växa från styrka till styrka i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att din heliga ande ska vägleda mig och vårda mig i Jesu namn. Låt din heliga ande och kraft lära mig när jag ska be, säg mig saker att be om och tolka andens saker för mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag möter alla demoniska djur som har skickats för att attackera mitt böneliv, låt den heliga andens eld förtära dem i Jesu namn.
 • Varje demonisk orm och sköldpadda som skickas för att hålla tillbaka mitt böneliv kallar jag elden för den heliga spöken på dig idag i Jesu namn.
 • Herre Jesus, varje stark man i min far eller mammas hus som fienden vill använda för att förstöra mitt bönliv, låt en sådan person falla till döds i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla former av distraktion som fienden vill använda mot mig för att förstöra mitt böneliv, låt det förstöras i Jesu namn.
 • Varje demonisk kvinna som har skickats av fienden för att hålla mitt böneliv på en plats, orsakar åtskillnad mellan oss idag i Jesu namn.
 • Herre, jag vill att du ska söka mig grundligt. Allt i mitt liv som saktar ner mitt böneliv tar bort dem från mig i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att du kommer att orsaka åtskillnad mellan mig och alla bekanta som skulle skapa problem för mitt böneliv. Precis som du skapar gudomlig åtskillnad mellan Abraham och Lot, ber jag att du skiljer alla onda vänner från mig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för något du känner dig skyldig i
nästa artikelJabez bönpunkter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.