Bönpoäng för Andens frukter

1
18395

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för andens frukt. Enligt boken av (Galaterna 5: 22--23) Men Andens frukt är kärlek, glädje, fred, uthållighet, vänlighet, godhet, trofasthet, mildhet och självkontroll. Mot sådana saker finns det ingen lag. ” Dessa är nio frukter som alla troende som har accepterat Kristus som sin personliga Herre och frälsare borde ha. Frukt är ett bevis på något. De andens frukter är de beteendemässiga bevis som skulle bevisa att deras ånger är äkta.

Det finns troende som påstår sig ha accepterat Kristus som sin Herre och frälsare men ändå saknar de kärlek. Kristus kallade aldrig apostlarna kristna under hela sin vistelse på jorden. Det var efter Kristi död som apostlarna har inletts helt i himmelriket som människor började kalla dem kristna. Meningen med Christian är Kristuslik, det betyder människor som ser ut som Kristus. Under tiden är en av anledningarna till att Kristus kom till jorden att lära människor hur man ska likna honom.

Det är viktigt att veta att andens frukter var framstående i Kristi liv och tills vi bär allt detta är vår andliga ras på jorden ännu inte fullständig. Om du märker att du saknar en eller två av dessa andefrukter, behöver du be.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för ytterligare ett sådant ögonblick, jag tackar dig för nåd att bevittna en ny dag, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du döper mig med andens frukt. Jag vill vara som du Kristus Jesus, i ödmjukhet. Jag kommer emot varje stolthetsanda i mig, jag förstör varje atom av självupphöjelse i mig i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, du sa i ditt ord att vi borde älska våra grannar som oss själva. Kristus betonade att kärlek är den största av alla lagar. Fader Herre, jag ber att du ska lära mig att älska. Jag kommer emot alla andar av hat i mitt hjärta, låt det förstöras i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att du kommer att bryta ner mig och omforma mig till den form och storlek du vill ha. Jag ber att ni genom er barmhärtighet tar bort alla negativa andar inuti mig, jag ber Herre att ni tar över hela mitt väsen i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber att du låter din kärlek härska i mitt hjärta. Nåd att förbise andra människors fel, nåd att undvika alla negativa saker som människor har gjort mot mig, jag ber att du ska ge det till mig i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att du ska döpa mig med din heliga ande och kraft. Anden av kärleken som kommer att snabba upp min dödliga kropp. Guds ande som hjälper mig att leva i den sanna standard som Gud vill, jag ber att du ger den till mig i Jesu namn. 
 • Fader Herre, ge mig nåd att vara vänlig mot andra människor. Jag tillrättavisar varje anda av förbittring och ilska inuti mig. Ilska och förbittring tillhör djävulen, jag tillrättavisar dem inuti mig i Jesu namn. 
 • Nåd att kontrollera mig själv, jag ber att du ger det till mig i Jesu namn. Herre, jag vill inte drivas av djävulens frestelser. Nåd att hålla mig, jag ber att du ger mig det i Jesu namn. 
 • Herre, återställ till mig din frälsnings glädje och stöd mig med din fria ande. Jag ber att du ska känna mitt hjärta med din glädje. Den Helige Andens glädje, jag ber att du känner mitt hjärta med det i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber att du genom din barmhärtighet hjälper mig att älska andra människor. Oavsett deras religiösa tro, lära, stam eller språk, ber jag att du ska hjälpa mig att se bortom allt som skiljer oss, i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber för nånen att förbli trogen mot dig ensam Herre ge den till mig i Jesu namn. Jag vet att det är svårt för människan att vara trogen, men jag ber att genom din barmhärtighet ska du ge mig nåd att vara trogen i allt jag gör. Nåd att frukta dig och lyda alla dina instruktioner, jag ber att du ger det till mig i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber för nåd att vara snäll mot andra människor, Herre ge den till mig i Jesu namn. Jag kommer emot varje anda av partiskhet och nepotism, nåd att se alla lika och nåd att behandla människor med vänlighet och ödmjukhet, Herre ge mig det i Jesu namn. 
 • Fader Herre, från och med nu vill jag börja visa andens frukt i en större dimension. Skriften fick mig att förstå att vi har blivit återlösta för att vara som du. Herre, jag börjar verka i en annan dimension i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag möter alla demoniska krafter som hindrar mig från att visa min fulla potential som ett Guds barn. Varje Powe som är begränsande mig från att uppnå en ny nivå i andens rike, kommer jag emot den idag i Jesu namn.
 • Jag tillrättavisar varje kraft som hindrar mig från att höra andens frukter. Jag ber att du ska öka min andliga mognad så att den växer bortom alla begränsande faktorer i Jesu namn.
 • Jag ber att du ska känna mitt hjärta med kärlek, glädje och fred. Nåd att vara i fred med alla människor, jag ber att du ger det till mig i Jesu namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 bibelverser att be när du är förvirrad
nästa artikelBönpoäng för någon som behöver frälsning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.