10 bibelverser att be när du är förvirrad

0
24782

Idag kommer vi att ta itu med tio bibelverser att be när du är förvirrad. Förvirring är ett dåligt mentalt tillstånd. Det stör en mans resa och gör vägen till framgång lång och tråkig. Riktning är nyckeln. Om en människa kommer att uppskatta något i livet och uppfylla syftet, måste han ha Guds vägledning för sitt liv. Han måste kunna förstå vad Gud säger per gång. Detta förklarar varför det är viktigt att ha en anda av urskiljning.

När förvirring börjar, kan du till och med se skillnaden mellan Guds röst och fiendens röst. Du skulle inte veta när Guds ande leder dig eller när ditt kött talar. Man kan vara förvirrad över vem man ska gifta sig med, jobbet att ta, platsen att bo och så många. Om du är i förvirring, använd följande bibelverser för att be.

Ordspråksboken 3: 5 - ”Förlita dig på HERREN av hela ditt hjärta och luta dig inte på din egen förståelse.”

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När Gud ger dig några instruktioner som verkar dumt för dig, precis som Gud sa till Abraham att offra sitt enda barn. Denna typ av instruktion kan skapa förvirring i människans sinne. Du undrar om det var Gud som verkligen talade eller att djävulen försöker spela en snabb på dig. Allt du behöver göra är att lita på Herren av hela ditt hjärta.


Den mänskliga förståelsen är sårbar för misstag och bedrag från djävulen, det är därför vi måste lita på Herren. När vi befinner oss i förvirring och det verkar som att vårt huvud inte längre ser en lösning, är det dags att sätta allt vårt förtroende för Herren. David litade på Herren, det var därför han mötte Goliat oavsett storlek och militär erfarenhet.

Det här är en riktningspsalm. När vi är förvirrade över vilken väg vi ska gå är det dags att söka Gud för vägledning. Skriften säger visa mig hur jag ska gå, för dig överlämnar jag mitt liv. När vi litar på Herren, kommer han att visa oss vägen att gå. Herrens ande är inte en författare till förvirring, vi kommer att få vägledning från Herren.

1 Korintierbrevet 14:33 - ”Ty Gud är inte upphovsmannen till förvirring utan till fred, som i alla de heligas församlingar.”

Vet detta och känner fred, Gud är inte författare till förvirring. Han skulle inte ge dig problem som skulle förväxla dig med flera problem. Herrens instruktioner är av fred och övergång. Så när du får förvirrande instruktioner, vet att de aldrig kommer från Gud. Inte undra på att Gud varnar för att vi ska testa alla andar för att känna den som kommer från Gud.

Matteus 6:13 Och led oss ​​inte i frestelse, utan rädda oss från den onde. Ty ditt är kungariket och makten och härligheten för evigt. Amen.

Detta är en del av Herrens bön när Kristus trodde apostlarna. Detta är en bön för att vi inte ska ledas till frestelser som skulle testa vår tro. Joseph frestades av sin herres Portifars hustru. Om han hade fallit till frestelsen, skulle han ha missat Guds plan för sitt liv. Inte alla tål sådan frestelse, det är därför det är viktigt att be till Gud för att undanta oss från frestelser.

2 Timoteus 1: 7 - ”Ty Gud har inte gett oss en fruktans ande; men av kraft och av kärlek och av ett sundt sinne. ”

Vi har inte fått en fruktans ande. När du är rädd eller förvirrad bör detta ord ge dig mod och försäkran om att Gud gav oss en fruktans ande. Vi har blivit återlösta av Kristi dyrbara blod att utnyttja. Inte undra på att skrifterna säger att vi inte har fått en anda av rädsla. Kristi ande gör vår dödliga kropp snabbare.

1 Johannes 4: 1 - "Älskade, tro inte varje ande, utan pröva andarna för att se om de är från Gud, för många falska profeter har gått ut i världen."

Detta är Guds ord för oss. För så många av oss som tror starkt på profetior, måste vi be Gud om urskiljningsandan. Så många andar talar som om de är från Gud, det krävs Guds nåd och urskiljning för att identifiera det som kommer från Herren. Kung Saul profeterade när han kom in bland Guds profeter, men när en ond ande kom över honom profeterade han också.

Det finns många falska profeter som har skickats ut av djävulen för att kasta människor i förvirring genom deras profetior. Testa alla sprit.

‏‏1 Petrus 5: 8 ”Var vaken och nykter. Din fiende djävulen rusar runt som ett brusande lejon som letar efter någon att sluka. ”

Skriften uppmanar oss att vara vaken hela tiden. Djävulen går omkring som ett brusande lejon som letar efter vem han ska sluka. Vi måste stå fast i Herren och stå emot djävulen. Fiendens plan och dagordning är att kasta pandemonium och förvirring bland männen. Men när vi motstår djävulen antecknade Bibeln att den skulle fly.

Lukas 24:38 ”Och han sade till dem: 'Varför är ni oroliga, och varför uppstår tvivel i era hjärtan?'

Vet alltid att Kristus är fredsfyrsten. Han kommer inte besvära oss med svåra situationer. Varför är du orolig? Varför ammar du rädsla och tvivel i ditt hjärta. Kristus är sjöman i vårt liv, han kommer att styra vårt skepp till stranden säkert.

Jeremia 32:27 ”Jag är HERREN, hela mänsklighetens Gud. Är något för svårt för mig? ”

Det här var Gud som talade till profeten Jeremia här. Han sa att jag är Herren, hela mänsklighetens Gud. Är något för svårt för mig? Det finns inget svårt för Gud att göra, han skapade hela universum, han har nyckeln till alla dörrar och svar på alla frågor, det finns inget omöjligt för honom att göra. Den situation som skapar rädsla och förvirring i ditt hjärta kommer att lösas om du bara kan lita på honom.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 bibelverser att be när du behöver
nästa artikelBönpoäng för Andens frukter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.