Bönpoäng för sjuk vän

0
19072

Idag kommer vi att behandla bönpoäng för sjuk vän. En sak som vi måste förstå som troende är att vi är Guds präster. Att vara präst betyder att vi är förbön. Under tiden kan kraften i förbön inte betonas för mycket. Hur Abraham bad för Sodoms och Gomorras folk. På samma sätt kommer vi att förbön för våra sjuka vänner.

Det räcker inte att ta människor till sjukhuset och lämna allt till läkarna eller vårdgivaren. Vi måste intensifiera vår bön. När det finns en man att be finns det en Gud som har till uppgift att svara på böner. Denna bönguide är inte för vänner ensam. Vi kommer också att be för familj medlemmar och nära och kära som har drabbats av en eller annan sjukdom.

Kom ihåg att skrifterna säger att vi har fått ett namn som är framför alla andra namn, att vid nämnandet av namnet Jesus måste varje knä böja sig och varje tunga måste erkänna att han är Gud. Skriften fick oss att förstå att veta att andra ges till en man genom vilken frälsning kommer till hela mänskligheten. Vi kommer att utöva vår andliga auktoritet över alla former av sjukdomar och sjukdomar. Jag föreskriver genom den högsta barmhärtighet, alla våra böner kommer att besvaras i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jag föreskriver att när vi börjar använda denna bönguide tas alla former av sjukdomar och sjukdomar bort i Jesu namn.


Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för nåden att bevittna en annan sådan dag, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, jag ber för min vän som har drabbats av okänd sjukdom. Sjukan har kostat honom mycket pengar ännu, den har trotsat all medicinsk vård som har fått den. Jesus, jag vet att du är den stora läkaren. Det är du som kan läka människan helt, oavsett vilken sjukdom eller sjukdom som har attackerat dem. Jag ber att du genom din nåd läker min vän i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber för min vän som har attackerats av fienden. Jag ber om total befrielse från sjukdomens träldom. Skriften har gjort det känt för mig att vi har fått ett namn som är framför alla andra namn att vid nämnandet av namnet Jesus måste varje knä böja sig och alla tungor ska erkänna att han är Gud. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje slaveri av sjukdom bryts i Jesu namn.
 • Herre, jag ber för varje familjemedlem som har en eller annan sjukdom, jag ber att himmelens auktoritet ska bli helade i Jesu namn. Herre, jag ber om att din nåd ska bestå för alltid. Genom din barmhärtighet, o Herre, snälla läka alla familjemedlemmar som är sjuka i Jesu namn.
 • Herre Jesus, du är den stora läkaren. Ditt ord fick mig att förstå att det inte finns något omöjligt för dig att göra. Jag ber att du även vid dödens kant visar barmhärtighet. Fader Herre, du är himmelens stora monark, den stora befriaren och mäktiga läkaren. Jag ber att du ska sända ditt ord för att läka min vän i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du ska söka igenom hela min väns kropp med din kraft. Var som helst som fiendens pil gömmer sig som gör att hans hälsa försämras, ber jag att du genom din barmhärtighet tar ut pilen i Jesu namn. Jag skickar tillbaka alla onda pilar i min väns kropp i Jesu namn. Herre, jag ber att du smörjer min vän med din ära i Jesu namn. Skriften säger att havet såg det och flödade, Jordan drog sig tillbaka, jag ber att när den onda sjukdomens pil ser min vän, låt dem ta eld i Jesu namn.
 • Skriften säger att du inte ska beröra min smorde och inte skada mina profeter. Jag ber att du kommer att sätta ditt märke på min vän. Jag föreskriver med himmelens myndighet att alla onda sjukdomar förstörs i Jesu namn. Ty det är skrivet, om någon vill. Låt honom tala som ett orakel av Gud. Jag föreskriver i Jesu namn, varje sjukdoms ok förstörs i Jesu namn.
 • Och de övervann honom med lammets blod och genom deras vittnesbörd. Lammets blod har redan utgjutits, men detta är vårt vittnesbörd, sjukdom förstörs i Jesu namn. Varje ok av sjukdom och sjukdom förstörs i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag står i gap för varje familjemedlem som är sjuk för närvarande, jag ber att dina läkarhänder kommer att röra alla i Jesu namn. Herre, jag går in för alla mina vänner som har en eller annan sjukdom, jag ber om snabb återhämtning i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla dödskrafter som svävar runt mina vänner och familj, jag förstör den i Jesu namn. Guds högra hand som gör under, jag ber att den slocknar just nu och läker alla former av sjukdomar eller sjukdomar i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber också för mig själv. Jag kommer emot alla sjukdomskrafter i mitt liv i Jesu namn. Herre, inget vapenmode mot mig ska lyckas i Jesu namn. Jag strider mot de ondskas planer och dagordning för att attackera mig eftersom jag är förbön för andra, jag förstör deras planer i Jesu namn. Herre stå upp och låt dina fiender spridas. Låt de som inte vill ha andra människors framsteg och goda hälsa falla ihjäl i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för att säga när ditt hjärta är oroligt
nästa artikel10 bibelverser för att be när vi vill ha förlåtelse
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.