Bönpoäng mot alltför tidig död 2021

2
3344

Idag kommer vi att hantera bönpoäng mot Untimely Död 2021. Det är det nya året och många har inte kommit över det nya årets eufori. Under tiden har det hänt mycket omkring oss på senare tid. Så nyligen som två dagar tillbaka fanns det en flygplansolycka i det federala huvudstadsområdet och det krävde ett stort antal människor livet.

Så mycket som det nya året är fyllt med välsignelser finns det så många grymheter och onda saker som fortfarande skulle hända i år. Det är viktigt att vi intensifierar vårt sätt att be om skydd. Skriften säger att Herrens ögon alltid är mot de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Vi kommer att återlösa varje dag i år med Kristi dyrbara blod, inget ont får drabba någon av oss i år.

Bön poäng

 • Fader Herre, jag bryter varje dödsembargo som har lagts på mig år 2021, jag förstör det med kraften från det heliga spöket. 
 • Jag kommer emot fiendens planer och dagordning över mitt liv och min familj, jag förstör alla planer för döden över mitt liv i Jesu namn. 
 • För det har skrivits, jag känner till de planer jag har för dig, de är planen för det goda och inte det onda för att ge dig ett förväntat slut. Herre, för tidig död är inte ett förväntat slut. Jag avbryter alla former av död i Jesu namn. 
 • Jag ska inte dö utan leva för att förkunna herrens gärningar i det levande landet. Jag vägrar att bli offer för för tidig död i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, alla demoniska djur som har skickats till mig för att sluka mig. Jag förstör dig genom det heliga spökeeldet. 
 • Herre Jesus, du har utgjutit ditt blod på Golgata-korset så att jag kan leva. Du har gått igenom sträng smärta och vanära, du har lagt ner ditt liv för min skull. Varje form av död som svävar runt mig förstörs av eld i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, varje tunga som talar döden, varje hand som rasar detta dödsaltare över mitt liv borde ta eld idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag löser in varje dag i år med ditt dyrbara blod. Jag undantar mig från alla former av ondska som har arrangerats i år i Jesu namn. 
 • Alla fiendens planer på att döda någon av mina frukter förstörs av eld. Jag skickar tillbaka alla onda pilar som har skjutits mot mig tillbaka till avsändaren på sju gånger i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag täcker mig med Jesu blod. Bibeln säger att Herrens ögon alltid är mot de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras rop. Herre, jag föreskriver att din närvaro och kraft ska följa med mig alla dagar 2021 i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag bryter ihop varje dödsförbund under mitt liv. Varje plan, varje dödsförbund som förkortar människors liv i min fars hus. Jag föreskriver med himmelens myndighet, låt ett sådant förbund brytas i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, på grund av din död har du ingått ett nytt förbund för oss alla. Fader Herre, jag ber om att varje gammalt förbund genom din nåd förstörs i Jesu namn. 
 • Skriften säger och de övervinner honom genom blodet och genom deras vittnesbörd. Herre, jag övervinner döden genom den heliga andens eld. Herre, varje demonisk sammankomst som planerar min död, låt eld sprida dem i Jesu namn. 
 • Herre, varje jätte i min fars hus, varje jätte i min mors hus som kriger över mitt liv, jag kommer emot dig genom den heliga spöken. 
 • Herre Jesus, jag ber att ditt skydd kommer att vara över mig i Jesu namn. Skriften säger att han ledde mig bredvid det stilla vattnet, han återställde min själ. Trots att jag arbetar genom dödens skuggdal är jag inte rädd för ont eftersom du är med mig. Herre, jag ber att din närvaro följer med mig i Jesu namn. 
 • Skriften säger att Gud inte har gett oss en anda av rädsla utan av sonskap att gråta Ahba far. Herre, jag vägrar att skrämmas av dödsförbundet. Jag förstör ett sådant förbund med eld i Jesu namn. 
 • Bibeln säger att jag ska gå före dig och höja upp upphöjda platser, jag kommer att skära genom järnstänger och bryta dörren av brons. Herre, jag ber att din närvaro kommer att gå före mig i år och förstöra alla onda planer för fienden i Jesu namn. 
 • Herre, jag kommer emot alla former av olyckor på min väg i Jesu namn. Herre, jag ber att din ande och kraft går före mig och förstör varje olycka på min väg i Jesu namn. Jag ska inte bli offer för någon ond olycka i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, ingen av min familjemedlem ska dö år 2021 i Jesu namn. Jag ber att du ska avbryta alla former av död i deras liv i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag vägrar att sörja över någon familjemedlem eller älskad i Jesu namn. Herre Jesus, jag föreskriver med himmelens myndighet att ingen av mina familjemedlemmar kommer att sörja över mig i Jesu namn. 
 • Herre, varje tunga som spottar dödsdom över mitt liv tystas i Jesu namn. Jag avskaffade alla former av tungor som talar ont över mitt liv, jag förstör dem genom eld i Jesu namn. 
 • Tack Herre för besvarade böner, tack för vittnesbördet, i Jesus namn har jag bett. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 


2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.