Bön poäng mot Destiny Destroyers

2
13443

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot ödeförstörare. En av de många saker som hindrar ödet från att fullgöras är ödet förstörare. Det finns män och kvinnor som utsetts av djävulen för att säkerställa att människors liv förstörs och deras öden minskas innan det blir verklighet.

Samsons liv är ett typiskt exempel. Guds förbund var över hans liv. Han blev en befriare för Isreals barn. Gud gav honom en oförklarlig styrka och smidighet. Enligt rapporter överstiger Samsons styrka hundratals människors styrka när de sätts ihop. Hans öde var att befria Isreals barn från deras förtryckare som var filistéerna.

Men eftersom Gud planerar att få Isreal-folket levererat genom Samson, så planerar också djävulen att förstöra Samsons öde för att hindra honom från att uppfylla syftet med hans existens. När fienden ska förstöra någon mans öde förbereder de en Delila för att utföra uppgiften.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Delilah kunde förstöra Samsons öde efter att han blev offer för henne. Mannen som skulle vara en befriare blev fången, han dog till slut med sina fiender. På samma sätt i våra liv måste vi vara mentalt och andligt vaksamma för att känna fiendens verk för att veta hur vi ska hantera det.


Några gånger kan ödeförstöraren komma från familjen, det kan komma från arbetsplatsen, det kan till och med från skolan. Fienden kan använda vem som helst som fälla för att förstöra folks öde. För att förhindra att våra öden förstörs måste vi göra följande.

Fem sätt att förhindra öde förstörelse

Var inte okunnig

Som troende måste vi vara kloka. Bibeln i 2 Korintierbrevet 2:11 För att Satan inte skulle få en fördel av oss: för vi är inte okunniga om hans anordningar. Vi får inte vara okunniga om djävulens anordningar. Djävulen är en rolig ond själ, han försöker lura oss att tro att vi gör rätt. 

Samson fångades i kroken av demonisk kärlek till en kvinna från ett främmande land. Han var inte klok nog att avkoda att fienden åkte på sin okunnighet. Synd att det var ganska sent för honom efter att Delila lyckades överlämna honom till sina fiender. Vi måste vara kloka hela tiden.

Vi måste vara andliga

Skriften säger om den ande som väckte Jesus Kristus från Nasaret från de döda bor i dig, kommer den att snabba upp din dödliga kropp. Vi måste sträva efter att vara i andan hela tiden. Ett av sätten vi identifierar djävulens anordningar på är genom den Helige ande. Och när vi inte är i anden skulle vi inte veta vad Gud säger.

Vi är gjorda av kött och blod, men vi är andevarelser. Det enda sättet vi kan ansluta till uppenbarelsens portal är genom att hålla fast i andan

Andäktig

Det bästa sättet att ansluta till himlen är genom konsekvent bön som är vår kommunikationskanal. Vårt böneliv kommer i hög grad att avgöra om ödeförstöraren kommer att segra över vårt liv eller inte.

Skriften varnade för att vi bör be utan säsong eftersom vår motståndare, fienderna går som en hungrig lejon och letar efter vem som ska sluka. Inte undra på att Kristus bad varmt under de små timmarna när han skulle tas av fienden.

Var inte lat

Några gånger är ödestöraren som fienden skickar vår väg latskap och fördröjning. Vår oförmåga att göra de saker vi ska göra vid rätt tidpunkt kan förstöra vårt öde. Tiden är dyrbar och den väntar ingen. Det är därför vi måste utnyttja varje tillfälle.

Det är därför vi måste sträva efter att göra det rätta vid rätt tidpunkt.

Bryt begränsningarna

Begränsning är en annan storhetens fiende. Stå upp idag och bryta gränsen. Bryt dig loss från begränsningen. En man är en produkt av vad han tycker. När du känner att du är begränsad begränsar det dina potentialer från att manifesteras i full vikt.

Skriften säger att jorden är Herren och fullheten. Du är ett Guds barn, det betyder att världen tillhör dig. Tro att du är obegränsad och att du kommer att uppnå stora potentialer.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag kommer inför dig idag för att registrera min önskan att uppfylla ödet, för att uppfylla syftet, jag ber att du ska hjälpa mig att uppfylla det i Jesu namn.
 • Jag motsätter mig alla former av ödeförstörare som lurar runt för att hindra mitt öde från att fullbordas i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer mot varje man och kvinna som har skickats till mitt liv från mörkerriket för att förstöra mitt öde, jag förstör dem genom den heliga andens eld.
 • Herre, jag kommer emot alla onda djur som har skickats till mig för att göra mina ansträngningar i Jesu namn.
 • Herre, jag förstör alla former av lathet i mitt liv. Varje anda av förhalning som har utformats för att förstöra min fiende i Jesu namn.
 • Jag möter alla former av okunnighet som fienden rider på för att förstöra mitt öde. Jag föreskriver från och med nu att jag är klokare i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du ger mig din ande. Herrens ande som ska avslöja hemliga saker för mig, låt den komma över mig i Jesu namn.
 • Herre, jag vägrar att vara okunnig om fiendens anordningar i Jesu namn.
 • Varje ond man eller kvinna som har skickats för att bedra mig med kärlek för att förstöra mitt öde, falla till döds idag i Jesu namn.
 • Jag kräver en gudomlig åtskillnad mellan varje ödesförstörare och mig själv i Jesu namn.
 • Jag har skapats för ett syfte, jag ber av himmelens auktoritet att mitt syfte med existens inte ska förstöras i Jesu namn. 
 • Från och med nu börjar jag få vägledning från Gud i Jesu namn. Mitt liv börjar bli form i Jesu namn. 
 • Jag vägrar att göra saker baserat på min jordiska kunskap. Allt jag kommer att göra kommer att vara i linje med Guds vilja för mitt liv i Jesu namn. 
 • Jag förstör alla former av begränsningar som kan hindra min framgång i livet, jag förstör dem genom i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng för att uppfylla öden
nästa artikelBönpoäng mot förtryck
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Tack, du räddar mig verkligen med dina bönpunkter, kan du fortsätta att hjälpa andra. Det är alltid en välsignelse på min sida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.